I början av Januari 2014 låstes Whoa och du kan alltså ej logga in eller skriva något nytt i forumen. Innehåll i forum osv kommer finnas tillgängligt. Läs Mer »

Användaren är inte inloggad CrashworkZ (Supporter)

Från Sweden / Sweden
Namn:
 
Sysselsättning:
-
Civilstånd:
-
Hemsida:
crashworkz.ath.cx
Medlem sedan:
2001-10-04
Senast inloggad:
2008-12-10 15:54
 
        

Senast skapade trådar

Senaste aktivitet i trådar

"Whoa - där folk möts och våldtar det svenska språket."
"Mankind is a creature that no longer evolves. They keep their bodies merely to satisfy the desires of the flesh. They're worthless, don't you think? However, you don't have to remain a wretched human being forever. Mankind has finally created an exit. The Network. The Wired is the way, Lain."Du lever i skolboks- och socialstyrelsens pamflett värld. Du är en produkt av din tidigare generation som inte lärt sig tänka själv. Du är underkastad lagar och regler du inte kan kontrollera eller tyda. Du har ingen som helst aning om att I England kallas ditt tänkade 'slave mentality' och är ett skällsord.

Du vet att cannabis inte kan jämföras med alkohol då detta placerats i facket 'knark' av staten. Då cannabis inte har några livsfarliga bieffekter eller beroendeframkallande ämnen stämplas det som en inkörsport till andra droger. Detta är en självklarhet trots att även detta saknar någon slags vetenskaplig bevisning. Du är medveten om faran för en haschpsykos och detta blir ett stort argument. Att haschpsykos är ett begrepp som bara existerar i den svenska median och ingenstans annars i världen upplever du inte som märkligt.

Du vet att kemiska droger är farliga. Vitt pulver och konstiga tabletter. Dessa har du bara sett i amerikansk film och räds för att komma i kontakt med. De för död, förtvivlan, kriminalitet och fattigdom med sig. Dessa droger finns också i laglig form men går då under smeknamnet läkemedel. En papperslapp från din doktor förvandlar denna narkotika till medicin. Den övergår då från livsfarlig till livsviktig. Någon brist på moral i detta system kan du inte se och att en miljon svenskar äter antidepressiva ser du inga konstigheter i.

Du vet att droger är farligt, skamligt och onormalt för det har du fått berättat för dig. Fröken, mamma, pappa, dagstidningarna, kvällspressen och statligt producerade handlingar utan några som helst vetenskapliga belägg har tvångsmatat dig hela livet och du har aldrig fått en chans eller ett intellekt starkt nog att bryta dig loss. Det vill säga se verkligheten med egna ögon och inte generalisera. Du tycker att saker bör vara som de alltid varit och hela världen blir sämre för var dag som går.

Dagens generation människor kan omöjligt veta bättre än dig på någon punkt, annat än om det kommer till datorer och teknik. Du vet att erfarenhet väger tyngst när det kommer till allmänt kunnande. Nytänkade är negativt såvida det gamla fortfarande fungerar. Du räds den framtid du ser framför dig.

Du har svårt att förstå dagens sarkasm och ironi.

                                                                       - CrashworkZ

Vederbörande bör omgående tillämpa erfodrat tillvägagångssätt angående förfrågan om tillägg av undertecknads mailadress i Messenger kontaktlista. Förslagsvis via internt lättillgängligt privatmeddelandesystem alternativt brunstigt älgliknande vrål i låga toner samt höga decibel.