I början av Januari 2014 låstes Whoa och du kan alltså ej logga in eller skriva något nytt i forumen. Innehåll i forum osv kommer finnas tillgängligt. Läs Mer »

Användaren är inte inloggad BjörnRanelid P71

Från Malmö / Skåne län / Sweden
Namn:
Brun Utan Sol
Sysselsättning:
Poet
Civilstånd:
Upptagen
Hemsida:
www.bjornranelid.se/
Medlem sedan:
2012-02-21
Senast inloggad:
2012-06-05 13:46
 
        
Användarnamn Sysselsättning Online

Tomt.

Senast skapade trådar

Hej, och välkomna till min sida, Björn Ranelids
officiella Whoa-presentation.

Vet du inte vem jag är (vilket vore ytterst oallmänbildat utav dig) så kan jag berätta lite: jag är en man i mina bästa år och blir bara mer och mer attraktiv ju mer tiden går (baserat på vad mitt ex sagt om mig, hon var arkeolog), och jag vet precis vad kvinnor vill ha, fast det visste ju du redan eftersom du läst om det i... ptja, typ... alla mina böcker... hursomhelst; när jag inte lägger mina författarlöner på solariumbesök, brunkräm och proffesionellt utförda brun-utan-sol-ansiktsduschar (som jag för övrigt ALLTID tycks lyckas få applicerat så det både ser jämt, naturligt och fint ut) så växlar jag mellan att måla ut mig själv som mobboffer i kvälltidningar och vråla "KÄRLEKEN, KÄRLEKEN, KÄRLEKEN, HERRRRRRREGUUUUUD, WOW-WOW-WOW-WOOOOW!!!" inför hela svenska folket i Melodifestivalen (och dessutom få alla dumjävlar att rösta på mig).

Förresten, Linda Skugge och mitt tjaffs för ett decennium sedan var en PR-kupp, och det är tack vare er som mina böcker har sålt så bra sedan just denna uppgjorda dispyt (hela 3 exemplar av varje enskild bok per hundra tusen invånare, inte illa!).

Så, vet du fortfarande inte vem jag är så är det dags att du vaknar.

Keythxbye, LOL.FOTNOT: Nej, jag är inte den riktige Björn Ranelid, jag driver mest.