I början av Januari 2014 låstes Whoa och du kan alltså ej logga in eller skriva något nytt i forumen. Innehåll i forum osv kommer finnas tillgängligt. Läs Mer »

Användaren är inte inloggad jsaddfw P41

Från Hägersten / Stockholms län / Sweden
Namn:
 
Sysselsättning:
-
Civilstånd:
-
Hemsida:
www.last.fm/user/skickahit10/
Medlem sedan:
2003-07-10
Senast inloggad:
2010-03-11 14:49
 
        

Senast skapade trådar

Senaste aktivitet i trådar

HehuRoligaste tråden någonsin?My 15 minutes of fame"Usama bin Laden er en jente med mange jern i ilden. Hverdagen er hektisk, med skole, trening og modelloppdrag.
Hun er ikke så begeistret for verken rydding eller vasking, men vil mye heller bruke fritiden til festing, noe hun håper å få gjort mye av i Tora Bora-grotten.
""Mulla Omar är en gambler och hästtjej i ett. Han är uppväxt i Älvsbyn där han bland annat härdats med hårt ladugårdsarbete under tonåren. Intressen inkluderar fortfarande hästar, men pojkar har adderats till listan.
Han uppskattar ute- och partylivet väldeligen, så att Paris Hilton är en av hans förebilder kommer kanske inte som någon överraskning.
""anarkism är en sorts politik som vill att alla människor ska vara självständiga och stå på sina egna ben, och skotta vägen själv om man bor på landet. En som dyrkar djävulen är satanist. Anarkism och satanism är två olika saker."
/ManiaZee P16"jag vill bli admin här eftersom de flesta admins inte sköter det här stället så bra."
/Snoop_Dogg