I början av Januari 2014 låstes Whoa och du kan alltså ej logga in eller skriva något nytt i forumen. Innehåll i forum osv kommer finnas tillgängligt. Läs Mer »

Användaren är inte inloggad BiSeBuSeN P36

Från Östergötlands län / Sweden
Namn:
Tobbe
Sysselsättning:
-
Civilstånd:
Singel
Hemsida:
-
Medlem sedan:
2001-12-10
Senast inloggad:
2015-01-18 01:15
 
        

Senast skapade trådar

Senaste aktivitet i trådar

xz..........
idag 11.12
Den är nere

virre
idag 11.13
Åhgud! Har vart så länge isåfall, sen igår typ Vad gör just DU för att få upp den igen?

xz........
idag 11.16
Erhm, jag läser Bash och spelar Civilization 2...på helgon är alla så "speciella" ;)
slår vad om att de fick åka den "korta bussen" till skolan :DEksem

Sådär säger alla tjejer, särskilt tjejer som vill ligga med alla killarna. Alltså drar jag slutsatsen att du är en slampa. Fast inte på riktigt, eftersom alla killarna tycker att du är en i gänget och tycker att tanken på att ligga med dig påminner ruskigt mycket om tanken på att ligga med Johnny med lockarna, och det är inte en tanke de vill erkänna. Möjligen är du självförnekande flata. I vilket fall får du ändå aldrig ligga, så du borde göra något åt det där omedelbums. Köp en vit sommarklänning, solbränn dig i sådana där hi-tec-iga mackjärn, börja fnittra och tyck att feminism är kvinnoförakt. Snart kan du skvallra ikapp likt Alexander Bard på en syratripp med dina vänninor, och får date-rape-ligga med deras storebröder på en altan någonstans i bortre Sollentuna.
Just some stats... ... here are some reasons why TPB is down sometimes - and how long it usually takes to fix: <div>Tiamo gets *very* drunk and then something crashes: 4 days
Anakata gets a really bad cold and noone is around: 7 days
The US and Swedish gov. forces the police to steal our servers: 3 days
.. yawn.</div>
<div>
</div>