I början av Januari 2014 låstes Whoa och du kan alltså ej logga in eller skriva något nytt i forumen. Innehåll i forum osv kommer finnas tillgängligt. Läs Mer »

28/11 CunninLynguists (US) + Tonedeff (US) + Kashal-Tee @ Stacken (Nalen)

Klubb & Konserter - Stockholm

   

2006-10-03 22:38

28/11 CunninLynguists (US) + Tonedeff (US) + Kashal-Tee @ Stacken (Nalen)

CUNNINLYNGUISTS:

Med tre fullängdare i bagaget är numera CunninLynguists ett etablerat namn på den amerikanska indiehiphopscenen och i Sverige kom nog det slutgiltiga genombrottet i somras då de fick Stora Dansbanan på Hultsfredsfestivalen att nästintill koka över. Senaste plattan "A Piece Of Strange" släpptes tidigare i år och har hyllatas av en enhällig kritikerkår. Jämförelserna går till tidig Outkast och Dungeon Family och det är kanske inte så konstigt när självaste Cee-Lo Green(Goodie Mob, Gnarls Barkley) dyker upp på en utav låtarna. Det är, för att citera Göteborgsposten, "lågmäld, gungande och bedårande" musik som live tas till nya höjder. Missa inte.

http://www.myspace.com/cunninlynguists

TONEDEFF:
Med sig som support tar CunninLynguists ingen mindre än vapendragarn Tonedeff som under de senaste fem åren byggt upp en stadig lyssnarkrets på egen hand. 2005 släppte han det efterlängtade debutalbumet "Archetype" och det hjälpte till att lägga ännu mer tyngd bakom det namn han byggt upp genom otaliga liveframträdanden och battlevinster i NYC. En tekniskt överlägsen MC som enligt många har "the best flow in the game" och vi kan inte annat än hålla med. En man för framtiden.

http://www.myspace.com/tonedeff

21.00. 165 SEK. 18 år.
Biljetterna släpps 5 oktober. För mer info: http://www.nalen.com(rubrik editerad av lia 061114)