I början av Januari 2014 låstes Whoa och du kan alltså ej logga in eller skriva något nytt i forumen. Innehåll i forum osv kommer finnas tillgängligt. Läs Mer »

Den Officiella Kontaktannonstråden del 2

Övrigt - Blandat

   
Producent

2012-10-16 14:14
Hej!

Har sagt ifrån om detta 2 gånger tidigare de senaste 5 åren men egentligen inte hittat något bra alternativ tyvärr. Tänker lägga en tråd i samarbetsforumet också men tänkte att det är lika bra att fråga här också.

Vad jag söker är en en tjej som kan sjunga väldigt bra och är intresserad av att göra musik ihop, egentligen mer åt klubbmusikhållet än hiphop.

Detta kanske låter enkelt men är fruktansvärt svårt tycker jag. Inte bara är det få tjejer som sjunger bra men det ska också vara så att de är beredda på att satsa och inte bara slappar lite på fritiden som någon slags what-ever syssla för skojs skull. Om man nu lyckas göra en riktigt bra låt ihop så ska de vara öppna för att göra något vidare med det.

Har också upplevt en del problem med att folk snackar så mkt dynga hela tiden, inte får tummen ur typ. Dvs, saker rinner ut i sanden men inte pga mig utan pga att de segar och håller på. Blir liksom bara segdragna och halvbra projekt som det aldrig blir något ordentligt av.

Om någon känner någon som sjunger och kan tänkas vara intresserad så säg till dem att holla i PM isf, :)

Har en del material jag kan visa upp men postar inte det offentligt tyvärr. Det finns dock ganska mycket grejer jag producerat ute på tuben osv men det är mer hiphop då.

Är 100% seriös med detta!

//Paz

2012-10-28 12:18
Jag ger det här ett försök bannemej.

Finnes: vegetarisk kvinna med en hel del självdistans och kärlek så det räcker gott och väl till mig själv och de i min närhet. Lyssnar på all musik som har någon mening och djup i sig. Vill leva medvetet och andlighet är en stor del av mitt liv, men kan likväl gräva ner mig i en cosmopolitan-tidning, inredning och kläder. Är lite av en orolig själ, men jobbar på att bli bättre på att chilla ner.


Sökes: en trygg hiphop-man i malmö med hjärtat på rätt plats som gärna tar rollen att skydda mig och är bra på lugna ner mig :P Du har bearbetat dina tidiga förhållanden och din barndom. Du är drog-fri. Du är gärna vegetarian, jämställd och inne på den andliga banan.


I utbyte får du massa kärlek, pussar och kramar, en utmärkt vegetarisk kockerska, en bra lyssnare och någon som väldigt sällan tackar nej till you know... ;)
Denna användare har skrivit alla inlägg där användaren har tagits bort från whoa.

2012-11-21 00:28
Hejsan alla folkness, tycker sånt där med att skriva upp namn och sånt shit är jätte svårt så jag säger bara rak på sak.

Ska till stockholm på fredag och åker hem till norge på måndag. Nån som har lust att styra ihop något tillsammans kanske? sedan kanske vi drar på nån nice klubb eller hak efterpå? (en liten smyg whoaträff för alla som är sugen på kanske en öl eller en kaffe )

Jag är glad,social och ganska hypad av mig. Men jag brukar kunna ändå hålla mig balanserad. Nån som törs hänga med en rödhårig hypad norrlänning?
All I'm gonna do is just go on and do what I feel - J.hendrix

2012-11-22 00:23
Efterlyser ölhäng i Göteborg. Är en relativt trevlig grabb ändå.
Don't!

2012-11-22 15:51
Oj, Mitchy söker ölhäng! Vågar man nappa på det?
"If I had a heart, it might be breaking right now"
- Dexter Morgan

2012-11-22 17:32
Börja sina med ölkompisar i den här staden. Brazen, jag är inte farlig :D.
Don't!

2012-11-22 17:48
Säker? :D
"If I had a heart, it might be breaking right now"
- Dexter Morgan
Producent

2012-11-22 19:05
Hej LillJ
Jag kanske törs hänga med en rödhårig hypad norrlänning, jag är ofta sugen på kaffe och öl.
Jag är ingen perfekt man. Jag försöker bara göra det bästa jag kan och vara sann, inte göra nått halvdann. Det borde vara min slogan.

2013-01-30 16:36
Sugen på nya polare att hänga med! Allt från att ta en kaffe till att gå på konserter eller bara hänga över en öl och snacka om allt och inget.

Någon som är på?

Bor i Göteborg :)
"If I had a heart, it might be breaking right now"
- Dexter Morgan
Moderator

2013-01-30 21:22
Brazen skrev:
Sugen på nya polare att hänga med! Allt från att ta en kaffe till att gå på konserter eller bara hänga över en öl och snacka om allt och inget.

Någon som är på?

Bor i Göteborg :)


Ahmen Brazen, flytta till Stockholm då! vi verkade ju gå bra ihop när vi sågs. Dricker inte öl iofs.. och inte kaffe heller.. och går inte på konserter.
And I was better where I was miserable, why didn't you leave me there?

2013-01-31 08:35
Känns nästan som att jag borde det! Seriöst, har inte riktigt något här. Ja, förutom plugg och jobb, men ändå! Vill inte riktigt heller dricka öl, eller kaffe. Föredrar te och vatten haha ^_^ Konserter som är så awesome ju!
"If I had a heart, it might be breaking right now"
- Dexter Morgan
Sångare

2013-02-09 23:09
Hej! Jag är en tjej som söker fler vänner, bor i Stockholm, 27 år. Jag gillar att spela musik/sjunga (bla jazz/soul och latinamerikansk/reggae musik). Och att dansa olika danser (just nu magdans och flamenco). Gillar även andra former av kultur, tex varitee och konst.

Andra intressen är att vara i naturen (tex promenera, floristik) och resa. Jag är typ anarkistisk och lite agnostisk. En bra författare är Pablo Coelho och två bra filmare är Peter Birro/Lucas Modysson.

Hör av dig så kan vi tex ta en fika, promenad eller hitta på nått annat. Skriv till mig på Whoa eller mejla mig på [email protected] så kan vi prata mer.
 

2013-02-09 23:21
Ingen som bor i Örebro?

Finnes: Kille 26, systemvetenskapsstuderande och allmänt cool. Jag gillar musik, har nästan alltid musik igång. Mina favorit genres är för tillfället hiphop och en del electro. Jag gillar mat som ser estetiskt tilltalande ut speciellt när man lagat det själv. I övrigt så är jag öppen för nya idéer och tankar, jag gillar att testa nya saker. Jag kan ibland uppfattas som blyg till en början men när du väl lärt känna mig så kommer du inte att ångra dig!

ses!
42 muskler för att göra en sur min medan det bara krävs 4 stycken för att sträcka ut armen och nita idioten...

2013-02-10 22:46
Sökes en hänga-ut polare i Oslohoodsen. Ålder eller kön spelar absolut ingen roll.
Du ska helst gilla att chilla maxat,tokea,se på film or other types of ill shit.
Är ingen alkoholdrickare,men man kan göra tusen andra saker. Spela flipper på Tilt på söndagar?
Tack på förhud
 http://www.inminds.co.uk/boycott-israel-2012.php
Poet

2013-05-09 20:37
Namn: Andreas
ålder 27 (har dock babyface får alltid visa leg)
Bor: Hemma (yep i do)
Klädstil: Jag har varit pank så kläder föll av prioriteringslistan, idag körde jag en svart nirvana tshirt och blåa jeans :)
Musik: Älskar metalcore allting med grymma trummor och bra text sångare, men lyssnar på bra musik och jag lyssnar fortfarande på saker som Geto boys - G code till organismen. Avgudar organismen och lyssnar fortfarande på petar på döda saker med pinnar minst 3-4 gånger i veckan.
Söker: Först och främst nytt folk att snacka med, har en total avsaknad av damer i mitt liv och behöver bryta det. Vill förnya mig och kunna öppna dörrarna för mer i livet. Så alltifrån nya msn kontakter till nytt folk att snacka med och lära känna.

Vill ni hooka nummer/se bild etc så hör av er i pm. Vill känna nånting nytt bara efter att ha suttit fast.
I.C.T.W
Ill be heading out soon
Poet

2013-05-10 12:57
Hemma är också Södertälje så jag är 08:a. Tänkte till där
I.C.T.W
Ill be heading out soon
Admin

2013-05-10 12:59
Hehe, jag tänkte faktiskt på det imorses: "Skriver man inte var i landet man bor är man med största sannolikhet stockholmare..." ;D
I had this bad bitch uptown, she was like... whatever.

2013-05-10 15:56
JP skrev:
Hehe, jag tänkte faktiskt på det imorses: "Skriver man inte var i landet man bor är man med största sannolikhet stockholmare..." ;D


Made me lol! :D
"If I had a heart, it might be breaking right now"
- Dexter Morgan

2013-05-10 17:36
Tja T-bone här! 24 år och är bosatt i JKPG.

Tänkte skriva vad ja söker här men kom ju på att alla är storstadsråttor på whoa :P
 Haters gon' hate...