I början av Januari 2014 låstes Whoa och du kan alltså ej logga in eller skriva något nytt i forumen. Innehåll i forum osv kommer finnas tillgängligt. Läs Mer »

Den Officiella Kontaktannonstråden del 2

Övrigt - Blandat

   

2008-08-09 20:02

Den Officiella Kontaktannonstråden del 2

Ny tråd då den andra tråden börjat bli av ohanterlig storlek.

Citerar QanA:

Whoa är Kärlek, men hur står det egentligen till med dess medlemmar?
Nu när hösten är på väg är det många whoaiter som känner sig ensamma och nere, och behöver kärlek, och ibland räcker inte forumen till, utan behöver kontakt med ngn speciell IRL.
Därför har jag tagit på mig rollen som er ödmjuke budbärare, och postar denna tråd.

Denna tråd är tänkt att fungera som en plats där du, käre whoait, kan posta din egna kontaktannons. Detta gjordes for några år sen, och funkade relativt bra, då de flesta var (relativt) seriösa, och ett par st hookade upp.

"Minimumkrav" i texten:
Namn
Ålder
Bor
Klädstil
Musiksmak
Söker
(Notera att detta inte är en lista som behövs följas till punkt, utan mer en vägvisning för vad folk vill veta om dig)

Så snälla, posta era kontaktannonser, håll det inom en rimlig nivå, och "feel the love"!

/SimonPs. Svar tas i pm och gb-inlägg för att hålla ordning! Ds


(Länk till gamla tråden, som fortfarande kan vara intressant!)

Denna användare har skrivit alla inlägg där användaren har tagits bort från whoa.

2009-12-12 18:15
Provar sända in en, man kan ju aldrig förlora något på det (=

Namn: Toby
Ålder: 28
Bor: Norrbottens län (för tillfället har planer på flytt till Oslo)
Stjärntecken: Skorpion
Klädstil: Blandat (det som passar för dagen men mer åt streethållet men inte för mkt bagy)
Musiksmak: Hiphop (messadels från då jag var yngre, vi snackar 93-95 års hiphop då den var som bäst, blandat med underground hiphop)
Intressen: Resa! Har bland annat bott i Sydney och på Nya Zeeland i 3år och älskar att upptäcka nya platser, destinationer och äventyr. Fotografera är ett annat som jag sysslat med i ca 10 år, gillar mest streetphotography och konstnärliga foton, porträtt osv. Gillar mest att fotografera i svartvitt. Träna är ett annat intresse såväl som hälsosam livsstil samt laga mat. Älskar att prova maträtter från hela världen och leka runt med kryddor och improvisera olika maträtter. Gillar även att måla och då helst med Akryl, poesi är även något jag uppskattar och skriver själv.

Om mig: Är en glad och positiv varelse som försöker se det bästa i alla situationer. Lever efter "Law of Attraction" sklle man kunna säga. Försöker hela tiden hitta nya äventyr att ge mig ut på. Även intresserad av det paranormala och andlighet.
Filmer: Amelie, PS I love you, Naked Luch, Premonition, Drama då helst som är baserade på en verklig händelse
Söker: Tjej. Du som är snäll, mogen, säker på dig själv, gillar att hitta på äventyr såväl hemma som runt om i världen, resa och upptäcka all världens kulturer. Har en positiv livssyn, ett visst djup och gillar att filosofera om all världens ting. Uppskattar mysiga hemmakvällar med god mat, ljus och en mysig film, såväl som gillar att gå på konserter och hitta på galna upptåg.

Skriv gärna ett mail eller adda mig här, har inge foto på min sida, men det kan man ta över mail/MSN (=

2009-12-12 23:35
Namn: Goran, bott i Sverige en år och kommer ifrån Serbien. Söker en vacker svensk tjej som kan lära mig svenska tradioner och ha någon att fira jul med.... Jag tycker om Andrea Bocelli och serbisk music..

2009-12-17 21:01
Vore kul med lite fler annonser (=

2009-12-18 18:36
Jag är absolut ingen aktiv på denna sajt men kanske skulle vara kul att göra ett försök

Jag heter då Sandra och är 20 år för tillfället.

Jag ska snart flytta till Stockholm för att plugga och utbilda mig till officer. Kom hem från värnplikten för ett tag sen, Vilket upplevelse!! Har tydliga mål med livet som jag håller fast vid, te.x det här med utbildningen av militär har jag jobbat för sen 14års ålder. Officerutbildningen sker i ca 2 år och sedan får vi se var det bär av, beridna högvakten, utlandstjänst?? jadu, som sagt, får se vad som händer men har klart för mig att jag ska bo kvar i stockholm då jag bara älskar den staden, ev. flytt till Göteborg eller annan storstad är också alternativ då jag är en riktig storstadsmänniska

Min klädstil är väl inget speciellt, helt klart att jag kan klä upp mig men tycker mest om ett par mjukisbyxor eller jeans och ett linne, och hemma en stor tjocktröja. Och på fötterna har jag helst ett par tygskor eller fina sneakers. Högklackat är inte ofta något som lockar då jag är 182 cm lång och inte känner att jag har behov av att känna mig längre.

Jag som person är väl väldigt spontan, glad och rätt smart. Någon att konversera med. Jag har under hela mitt liv tagits som kanske en väldigt kaxig och "bitchig" person pga mitt flummiga sätt att inte ta skit. Men jag är bara glad och tjurar inte ihop för något, och kan ha kul.

Jag tycker om att träna och hålla igång, hemmakvällar med godmat och bra sällskap, att resa och skratta.

Och jag söker väl kompisar att ta det lugnt med som är lite lika som jag, och är även öppen för pirr i magen.

Jag tror på ödet när det gäller kärlek så vi får väl se..

2009-12-18 21:57
Namn: Gabriella
Ålder: 24
Bor: Stockholm
Klädstil: Ändrad på sista tiden, gillar tighta klänningar (jag hatade klänningar som liten, jag var en tomboy) och tio cm klackar helt plötsligt (yikes! mina fötter får lida).
Musiksmak: 70's-80's soul/funk/jazz/disco/groove/rnb (lika musiknördig som en DJ!), annars har jag ganska bred musiksmak. Jag brukade bli "upplärd" i pop & rock och typ allt annat av min storebrorsa som liten (jag fick inte använda tvn om jag inte tittade på 1-2 timmars musikdokumentärer om tex Ramones, TRex eller vad som nu var hans dåvarande idoler/förebilder under åren och hans alla "musikperioder"...) Bra musik är bra musik oavsett genre.
Intressen: RESA! musik! film!
Jag har gjort underbara resor, bl a bott i Chile och Bolivia och pluggat om ursprungsbefolkning, även levt ett tag med Mapucheindianer och lekt på deras land och vallat kossor (haha). Skrikit på toppen av Machu Pichu. Drog iväg själv på egen hand och bodde i Tokyo i 4 mån 2007 och pluggade japanska.
Annars är mitt huvudämne antropologi, ska försöka fixa min examen snart så jag kan hitta mitt framtidsyrke. Vet att det bara måste vara kopplat till Japan på något sätt, och antropologin då. Det är min dröm, att kunna leka runt i Tokyo då o då i perioder.
Just nu är jag butiksansvarig på en av de äldsta kaffe & tebutikerna i Sverige, 93 år and counting... Jag är fjärdegenerationens tehandlare i familjen sedan 1916. Jag kan mycket om te och kaffe, jag brukade leka kurragömma på det enorma telagret som liten.
Övrigt: pratar även spanska då jag är halvchilenare/halvsvensk och sen förstår/pratar jag lite japanska med. I april drar jag ensam till Beijing och sedan Tokyo för lite efterlängtad semester i en månad...

Söker: avslappnade, öppna människor
Denna användare har skrivit alla inlägg där användaren har tagits bort från whoa.

2009-12-19 14:47
Söker en kille/tjej mellan 18-26 som bor i Umeå och som man kan prata om allt från skitspel/skitfilmer till seriösare saker, vill helst att vi går ut på tex Corona eller Krogen Krogen.

Jag är själv 22-år och känner att jag behöver en kompis som man kan prata om allt möjligt :)

Finns du där ute?

2009-12-19 14:48
Namn: Anton
Ålder:22
Intressen: Språk,historia,gym,kampsport,vildmarken,skoter, media

2009-12-20 05:02
Oj javlar, otroligt att traden finns kvar!


Jag bor iaf i London.
Sa tittar ni forbi far ju hojta till.
 

2009-12-20 14:18
jag vill ha en kram, hooka mig. SKÅNE!
"varför ska alltid dom vuxna bestämma, varför kan inte barn få vara stora, och välja föräldrar"

2009-12-20 18:53
Här är det ingen som förlorat mig, jag är fortfarande up for grabs! Kom på att jag inte skrivit något, eller isåfall var det ett tag sen iallafall.

Namn: Kristoffer
Ålder: 25
Bor: Västerås

Klädstil: Brukar bli jeans och t-shirt.

Musiksmak: Bra musik är bra musik, spännvidden är stor. Varit helt insnöad på reggae tidigare i livet men tröttnat rätt hårt. Överhuvudtaget har jag väl tröttnat rätt mycket på att gräva bland massa obskyra band och numera tenderar det att bli mer åt rock och pop-hållet och en smula mer kommersiellt. Musik är dock djävligt viktigt, och tips från folk som orkar hålla koll tas tacksamt emot.

Intressen: Fotboll, gott vin, mörk öl, språk, kultur, teknik, politik, uteliv, smaklösa skämt, TV/film m.m. Gillar människor med intressen, gärna udda sådana, och åsikter. Är mer för bar-hopping och hemmafester med trevligt sällskap och o/givande diskussioner än klubbande, även om suget efter det också smyger sig på titt som tätt.

Söker: Flyttade precis från Göteborg hem till Västerås och insåg snabbt att det knappt bor något folk kvar här, och de som gör det är antingen hårt stadgade eller del i barnfamiljer. Inget ont om dem, men jag behöver fler alternativ och nytt folk i mitt liv. Söker alltså folk i mälardalstrakten. Gärna i Västerås, men hoppet för att hitta helt nytt folk här känns dock väldigt litet så mer troligt bor du i Stockholm där jag kommer försöka spendera så mycket som möjligt av min lediga tid när jag kommit igång med jobb och börjat få lön. Så hojta oavsett om du tror att du är kvinnan i mitt liv eller bara är ute efter vänskap! :)
"jag har fin hår. som en waterfall."

2009-12-20 19:46
Namn: Thomas
Ålder: 20
Bor: Jönköping

Klädstil: Jeans, t-shirts o skinnjacka typ. bilder finns väl på min profil^^

Musiksmak: Blandat, mkt Michael Jackson men även oldies och annan motownbaserad musik som Stevie Wonder mm, en del soft rock, hiphoppen har ja i stort sett lämnat bakom mig...

Intressen: Träna, resa, umgås me kompisar, musik, basta:) mm

Söker: En soft tjej att umgås med:)

Undra om det ens finns tjejer som hänger i Jönköping på whoa?:p
 Haters gon' hate...
Rappare

2009-12-21 22:07
Namn: David
Ålder: 20 bast
Bor: Stockholm

Klädstil: Kör på street-stilen. Rockar antingen keps eller mössa. Lämnar aldrig håret till åskådning, förutom i sängen dåra. Men då stannar strumporna på! Ett par schyssta Levis, mysig tröja och en nice tshirt med ett gott tryck på under. Ett par fräscha sneakers typ ;D
Musiksmak: Hiphop-skalle rakt igenom. Dock lyssnar på elektroniskt och lite metal osv. Dock undviker jag ordet allätare.
Intressen: Lirar gärna nått schysst spel på mitt Xbox tillsammans med polarna eller kanske med dig? Vem vet. Gillar att dra ut o festa, leva fullt ut. Är alltid på att göra något. Har rullat både bräda och snowboard i lite mindre än 10år så man har lite av den kulturen och dom intressena flytandes i blodet. Har hittat en kärlek för fiske så ibland när vädret är på topp så drar jag gärna ut och krokar gammelgäddan.
Söker: En riktigt go och mysig tjej! Langa ett meddelande i gästboken eller skicka ett meddelande! Det är värt ett försök, tro mig!
Konrad Krut - twitter.com/konradkrut - soundcloud.com/konradkrut - mixtape in progress

"Start your own shit and you'll have bitches in the doggystyle position attached to each other like train cabines from the LA to the Bay"
Groupie

2009-12-21 23:12
Namn: Bella
Ålder: 19
Bor: Stockholm
Klädstil: Oj... väldigt olika beroende på dagsform. Jag tycker det är sjukligt roligt att experimentera med kläder och just nu är nog min stil en blandning av..hmm... Typ Lady GaGa och Lykke li. Dock använder jag väääldigt sällan high heels, det e sneakers för min del. Däremot tycker jag det är väldigt roligt att köpa det haha.
Musiksmak: Reggae, hiphop, dancehall... indierock och pop... Just nu är jag väldigt insnöad på Lady Gaga och The killers, utöver det vanliga jag lyssnar på. Musik är jätteviktigt för mej, och tycker det är lite jobbigt att umgås med folk som inte gillar musik.. (...ja, det finns sådana)

"Intressen": Jag är rätt nördig om jag ska vara ärlig ha... Jag älskar alla typer av tvspel utom bilspel, gärna fightingspel. Och rayman och liknande... Kollar väldigt sällan på tv eller film eftersom det gör mej sjukt rastlös (samma sak med att fika, jag hatar att fika!!!!), men när jag väl gör det så e jag tokig i Anime! Har dock nyligen fått upp intresset så e ganska grön än så länge på filmer. Jag ÄLSKAR vitt vin, skulle kunna dricka det som vatten om det inte vore för att jag inte vill utveckla nåt beroende haha.. Till det så gillar jag även att gå ut på helgerna och dansa, dancehall är det jag tycker är roligast att dansa till men tyvärr så är inte majoriteten av mina polare så intresserade av att gå på dancehallklubbar buhuu haha.. Blir mycket hiphop vilket e ok det med. Men tycker det e roligt att prova på nya ställen med ny atmosfär och människor ibland hihi.. Har även två hundar som jag hänger mycket med, jag gillar alltså att vara ute och röra mej väldigt mycket.. sen ser jag mej som rätt kreativ. Jag gillar att pyssla och skapa. Måla, sy, lägga pärlplattor, you name it. F.ö så e jag en väääldigt spontan och impulsiv person, och trivs som bäst med likasinnade människor! På somrarna(då jag lever upp) älskar jag att gå på musikfestivaler, och hänga i nån park hela dagarna med skönt sällskap, musik, gott käk och kanske lite alkohol framåt kvällen..

Övrigt: Jag är vegetarian sen 2/½ år tillbaka, men du behöver inte vara det.

Söker: Kille/Tjej, nya polare att hänga med, mannen i mitt liv, kvinnan i mitt liv.. alla! Enda kravet är att du ska gilla musik, gilla att göra spontana (ibland sjuka) saker..du får gärna vara lagd åt det kreativa hållet. Eller krav och krav, det e ett plus hoho.. Är du kille så får du gärna vara längre än mej (jag är 1.63) ha nån tatto (gärna fler, hihi) och vara snaggad... Och ha snygga skor (sneakers). Och folk som brinner för något är väldigt attraktiva. Sen gör det inget om du gillar att sova sked. Fast det gör inget om du har hår. hehehehe.
Gillar inte paj alls egentligen. Speciellt inte hallonpaj. Blåbärspaj går bra ibland. Men med mycket vaniljsås till. Och helst mer vaniljsås än paj.

2009-12-28 14:02
jag vill ha en kompis :(

2009-12-28 21:48
Finnes
Namn: Sofia
Ålder: 20
Bor: Hultsfred (jag vet... men det är enbart för studierna, roligare än vad man kan tro, faktiskt! jag lovar!!), flyttar till Kalmar om ett år.
Klädstil: Beror helt på vad jag är på för humör, t-shirt och jeans, klänning en utekväll (om man orkar det), sköna kicks, mysbyxor och ett chill linne en hemmakväll osv. Men ett peacetecken följer alltid med, vare sig det är halsband, örhängen, t-shirt, skor eller nya tatueringen :).
Musiksmak: Hiphop, mest hiphop från 99-05. Absolut älskar The Doors, som (enligt mig) har allt man kan kräva av ett band och som är det bästa band to have walked this earth!
Filmsmak: Action, sci-fi, thriller, komedi, vissa dramafilmer, zombifilmer av alla dess slag. Absolut hatar romantiska komedier (undantag: Love Actually). Älskar filmerna: Livet är underbart (Vita e bella), Dumbo, Aladdin, Sin City, Transformers, Iron Man, Star Wars, Indiana Jones, Almost Famous, Eternal Sunshine of the Spotless Mind (Carreys bästa roll!), typ allt av Tarantino (blev besviken på IB) osv.
TV-smak: Dexter, Six Feet Under, X Files, That 70s Show, Xena Krigarprinsessan en tråkig dag :D.
Hatar: Att förlora, spindlar och tentor, säkert massa mer men :p
Intressen: Film, musik, teve, böcker, resa och olika sätt att få adrenalinkickar. Varva Super Mario Allstars på snes, med hemmagjord glass (saft+lite vatten i ett glas och in i frysen), är alltid trevligt :).

Sökes
Likasinnad varelse som kan utmana mig mentalt.
Minimum krav: du måste ha hört talas om The Doors!
"If I had a heart, it might be breaking right now"
- Dexter Morgan

2010-02-04 21:36
Namn Elsa

Ålder 22

Bor The place to be, Göteborg

Klädstil Det jag är snygg i, det mesta alltså ;)

Intressen Då mitt aim i livet är att bli regissör, främst skräck, thriller och musikvideos, om nu detta fenomen inte dött ut tills dess att jag är klar, så är film ett stort intresse, även att lyssna på musik, få idéer. Förutom att glida iväg in i fantasier ibland och skrämma livet ur mig själv, är matlagning något jag uppskattar och en god mörk öl, promenera i stan och titta på hus, dansa och det där med att umgås med människor är väl rätt självklart?

Gillar Svalt rum när man sover och skägg.

Musiksmak Genomtänkt musik med känsla och mening, har dock lämnat prettospåret och kan acceptera att fler än jag lyssnar på en viss grupp eller liknande, när jag är full handlar musiken mer om den känslan den förmedlar just nu för tillfället, nostalgi, lycka eller bara en stark känsla av att vilja dansa... Men hemma i nyktert tillstånd är det andra bullar...

Kuriosa Kan inte åka skridskor och har inget intresse i att försöka lära mig, har en oseriös crush på Captain Kirk, har sett Shaun of the Dead kanske 10 gånger.

Söker Skäggig man som gillar knäppa kvinnor som kan dricka öl, är säker på sig själv, har humor och självdistans... Någon som inte skjuter ner mig när jag flyger iväg i fantasin, men ändå håller mig på en lagom höjd. Gärna lite olik mig, lite roligare så, än att tycka lika om allt. Om du är lång är det ett plus.

Denna användare har skrivit alla inlägg där användaren har tagits bort från whoa.

2010-02-04 23:25
Finns det ens någon värdig man till Corazonzita ?
 

2010-02-07 14:05
Jag vågar mig på det här igen för jag vet att det fungerar. Och det kan ju vara roligt att veta för andra som funderar på att skriva, så därför kan jag berätta att jag fick en väldigt fin mailkompis genom den förra tråden. I somras sågs vi irl första gången, hon hälsade på mig och vi gick på sthlm jazzfestival. Det var trevligt :) Men nog om det för det hör inte riktigt hit.

Jag skulle vilja träffa en snäll och avslappnad person att umgås med. Känner inte att jag vill skriva en lång lista på hur den personen skall vara, man får se om man trivs istället. Det är absolut inget krav men ett plus om du bor i västerort :P

Men jag kan berätta lite om mig själv iaf :) jag läser litteraturvetenskap 50% och jobbar på ett äldreboende. Trivs superbra med dessa sysselsättningar, får göra lite av varje och får samtidigt ganska mycket fritid över. Och när jag inte jobbar eller pluggar tycker jag om att pyssla, se på film, gå på teater och konserter, eller bara chilla i goda vänner sällskap. Jag är inte en sån som springer ut på klubb hela tiden eller måste vara full bara för att det är helg, fast det händer väl ibland, men inte så ofta..

Ja, vad ska man berätta… tycker om att hitta på saker och vara kreativ, eller engagera mig i sånt jag tror på, men aktar mig noga för prestationskrav… Lyssnar nästan bara på hiphop, i skrivande stund på people under the stairs... Klär mig i jeans och tunikor på vintern och klänningar om sommaren, sneakers, sjalar och smycken...


Denna användare har skrivit alla inlägg där användaren har tagits bort från whoa.

2010-02-07 14:20
Namn: Erik
Ålder: 22
Bor: Göteborg

Klädstil: div från shelta.

Musiksmak:hiphop soul å lite jazz

Intressen: måla, filmer, dokumentärer och skrokkvänliga projekt. utställningar och dyl.

Söker: tjej att fika , se film med, prommenad / dyl

eftersom jag målar större delen av all tid så länkar jag min blog med konst
Länk till http://www.code26.com
www.code26.com grafik och konst.

2010-02-07 21:51
Namn: Rachel
Stad: Nyinflyttad till Göteborg från Stockholm.
Sysselsättning: Studerar socialpsykologi på GU, som jag ska lägga till min utredningssociologutbildning jag påbörjat på SU, och börjar nästa vecka att jobba extra som telefonterrorist

Intressen: Mest kreativa ting; skriva (bl.a. prosa och lite annat), baka, laga mat, pyssla, utöva konst, dansa breaking osv. Annars bra film, promenader, hänga på café eller mysiga hak och diskutera alldagliga, viktiga, roliga eller intressanta ting, utställningar, spelningar eller dansa på något uteställe ibland. Utöver det märkliga, roliga ting som jag råkar snubbla över; är inte den som säger nej till något nytt.

Film: Kolla Filmtipset och användarnamnet Rach. För de som inte orkar kolla är några favoriter Järn 3:an, Crash, Min granne Totoro, Lars and the real girl, Forrest Gump, Amelié från Montmartre, Den gröna milen, Livet från den ljusa sidan osv.

Musik: Väldigt blandad. Nu mycket, bland annat, 60-tal allmänt, breakbeats, 70-tals funk, soul, blues, knastrig gammal jazz, icke-gangsta-hiphop, gullig pop, töntpunk, icke-skrik-rock, singer-songwriter-bullshit. Några namn är Lauryn Hill, RHCP, Sonny Rollins, Louis Armstrong, Rachael Yamagata, Navid Modiri & Gudarna, James Brown, DJ Nas’D, Blind Lemon Jefferson, Duke Ellington, Timbuktu, Elvis Presley, Oasis, Sam Cooke, Damien Rice, Millencolin, Aesop Rock, Dido, Denison Witmer, Mew, Nina Simone, The Baseballs, Nirvana...osv.

Diverse: Äter inte kött, har ganska kort stubin, rätt spontan, hög integritetsfaktor gällande vissa sidor, ser knappt på tv, tycker att jag har för lite tid och för mycket jag vill göra.

Söker: En varelse, gärna människa, av valfritt kön eller ickekön. Du är kreativ, aktiv, har mycket hjärta, en del hjärna och vill hitta på saker eller ickesaker med mig och inte vara krånglig. Du bör inte knarka eller dricka dagligen (och när du gör det helst med måtta), ha sysselsättning och bo i Göteborg eller Stockholm. Svara i ett mail. Eller nåt.


(Inlägget ändrat av Rachel 2010-02-07 21:58:26)
Delam tange barat

2010-02-08 14:14
Nyinflyttad i Sthlm och tänkte d kan va kul o lära känna lite folk :) Vänner? Snyggingar ^^? :)
Namn: Johanna
Ålder: Sista 20 nånting
Musik: Blandat. Svensk hiphop där Maskinen <3, Svenska melankoliska gitarrbrudar, Gammal grunge och rock som tex. Pink floyd. Nyfrälst av underground hiphop och längtar till Vinnie Paz konserten :) Blandar detta med hedelig radio R'nb och pop.
Film: Älskar svenska polisfilmer men i bland dränker jag mig i svåra franska och hispiga spanska dramor. Gillar det mesta (skulle va skönt o hitta nån som gillar skräckisar!)

Mer om mig: Gymmar massor och lite kinkig med kosten. Tycker om att hänga och mysa på fik lr hemma i soffan o bara prata strunt även om det slutar i nått metaforiskt filosofiskt grejjs :) När jag inte bara är så målar jag lite tavlor och läser. Hos mig är det sällan tyst då musik är en livsnödvändighet för mig. Ja så e jag nykterist sedan ca ett år tbax. Mest för träningen men oxå för att det inte tillför nått i mitt liv just nu. Gillar ändå att gå ut. (Om du dricker spelar mig ingen roll men om det händer flera ggr i veckan så har vi nog inte så mycket gemensamt..) Såklart tar jag inte heller andra droger.

Vad jag söker: Vänner är kul :) skulle va kul med nån som vill kolla schyssta spelningar då mina girrls inte riktigt gillar min musiksmak fullt ut. Ännu mysigare skulle va att träffa nån riktigt snygg kille (måste ju finnas endel här då hiphop killar e det finaste som finns!) med stort hjärta och självdistans. Nån o mysa med på söndagsmorgonen och som jag möjligen kan tvinga med på gymmet ^^
Kramar (tycker vi om)
"Gå aldrig inomhus för att sjunga en speciell utomhussång, som måste sjungas i snön" - Nalle Puh

2010-02-11 13:56
Eftersom inga killar får några svar (probably?) så tänker jag inte skriva en ordentlig annons mer än att jag är en snäll o lugn person som gillar tjejer, holla!
Jag rekommenderar btw avly, hon är en jätte snäll o fin människa!
Follow the dao, right about....NOW!

2010-02-11 17:25
Namn Peeter
Ålder 24
Bor: Göteborg
Sysselsättning: Håller just nu på att slänga upp webb butiken www.streetsofgothenburg.se. Så det är väl det jag gör.

Klädstil: Min egna definition när det gäller "streetwear", avslappnat med ändå stilrent. Är ett fan av Adidas originals med lågkrage.

Intressen: Gillar att hålla på med att designa kläder, skriva musik vara kreativ. Gillar även sport väldigt mycket, men pga många skador så kan jag inte utöva några utav dessa, så det blir att man tränar på gym. Men annars umgås med vänner att ha det roligt helt enkelt. Är alltid öppen tips om hur man kan spendera dagar och helger på bästa sätt. Är inte rädd för att testa något nytt eller gammalt.


Musiksmak: Oj, jag gillar väl all musik egentligen, varje musikstil har sin tid. Men är sjukt insnöad på rap etc, skulle inte vilja säga Amerikansk hiphop utan mer svensk rap.

http://blogg.streetsofgothenburg.se/

2010-02-11 23:46
Jag kan varmt rekommendera Fuzz det är en trevlig kille på alla sätt och vis :)
 

2010-02-16 23:56
Okej jag ska lägga in en annons för min kill-kompis räkning, dels för att jag inte kan sova o inte har nå bättre för mej och sen för att han e den bästa personen jag vet plus het o han borde sluta träffa skanks o annat o träffa en het liten söt tjej istället. Så, ok:

Bootsy P31 heter han. Han kan ha tagit bort sin bild från sidan men han e typ 190, rakad, skäggstubb, mycke baggy, sneakers och keps fast på ett moget sätt. Grym musiksmak, bra smak på inredning (mycket appleprylar o annat fint) och han e sjukt rolig och bra. Och uppstyrd med jobb o grejer (!) Och bor i stan (Stockholm that is) med en fin vovve, så tjejen i fråga måste gilla snäll vovve. Och nyköpta bullar på sängen och mos def på morgonen.

Han vill ha nån tjej som har brunt hår tror jag, eller jag vet inte tror blont funkar också. Han behöver absolut inte nån som är perfekt i ytlig mening, det viktiga är att hon nån gång samlat på sneakers, har nån sorts koll på musik och är snäll och vettig. Ingen crazy beatch mao. Men om jag tänker honom med sin idealtjej tänker jag en liten söt latina-looking bonita med jobb och egna pengar på mobilen, en aning självständig men som ändå tycker om att låta sig tas hand om. Med humor :) Och hon måste tolerera mig, hans ständiga vapendragerska. Oki?

Och sen så skulle jag gärna vilja ha en lika dan fast kille till mig själv tack. ! :)
 

2010-02-17 22:38
TRÅD RENSAD

gästböcker och maifunktion finns :)))
Delam tange barat

2010-02-17 23:53
Loveli, varför är inte du och Bootsy tillsammans? :)

2010-02-18 00:35
Bitter veganpunkare med luffarskägg och ganska ouppdaterad garderob söker elitistisk men snäll hjärtevän, hår under armarna är ett plus. Med enormt lillebrorskomplex så är min naturliga hemvist the capital of rain, hometown of skitsystem, staden som i första hand symboliseras av en jättelik avbild av en hundfallos, med andra ord Göteborg. Trots stripigt hår, tändstickslika ben och en lätt mano-depressiv personlighet så har jag även en del negativa sidor, en köttig akademisk bakgrund, ordnad ekonomi och kan periodvis vara ganska social för att nämna några.

Så om du tycker att mysiga hemmakvällar är för idioter och att du känner att krogen var kul i en svunnen tid och hellre planerar in en fett omständlig dykresa till Norge om några dagar råkar bli lediga, eller föredrar en vecka i urskogen med fiskespö eller snowboard före en romantisk weekend i Paris så kanske du är precis rätt person att hjälpa mig matcha min alldeles för stora familjebil med en tillhörande familj.

Pundare, hippies och nyliberaler undanbedes
http://www.kommandot.se/wp/

2010-02-18 01:08
Gaia : Min pappa undrar samma sak men vissa saker bara är bestämda, jag och Bootsy är best friends forever and thats that :)

Och sen tycker jag det e lite lite tråkigt att man inte får skriva in en o annan kommentar i tråden, det gör ju bara att den blir lite mer levande?
 

2010-02-18 01:56
Well, om du har ett par tusen desperata människor som vill synas i en tråd med sitt budskap så kanske det bara tar upp plats och bandbredd med massa kommentarer som enkelt kan tas privat. Bli inte ledsna nu bara för att jag skrev desperata, det var ett skämt, :)

2010-02-19 19:18
bperb: vilket kön är du efter? För jag kan tänka mig att byta..
This is not a celebration of slipping through some crack.
This is sloth and devastation and we're the resulting trash.

2010-02-22 23:39
management

ja det kan ju vara diskutabelt. jag kanske råkade nämna barnafödande, och då min beskrivning av mig själv som skäggig antyder (men inte nödvändigtvis) att jag är karl skulle det underlätta med ett fruntimmer, även om just ordet hjärtevän skulle kunna antyda att kön inte är så viktigt. å andra sidan kanske att börja pusha för kids inte är det bästa man kan göra i ett inledningsstadie så jag får väl ta bart det från kategorin "krav". i övrigt så skulle jag inte ens vara så säker på att jag ens har en sexuell läggning längre så det får väl ligga öppet. annars tror jag inte att om du nu också skulle vara xy så hjälper inte ett könsbyte när det kommer till reproduktion. men det handlar väl kanske framförallt om att försöka tillräckligt mycket. nå, var när och hur?
http://www.kommandot.se/wp/

2010-02-23 11:46
Namn: Sean Price

Finns:
Solna, snart Uppsala. Eller både och.


DU: Ledsen för att din snubbe har gjort slut? Behöver nånstans att slagga och pippa efter en utekväll? Gillar att ligga till Doin it för att man tror man är cool? Funkar R. Kelly i högtalaren lika bra? Är du helt fri från känslor men tänker att nått kanske händer om det är nice?

Då är du den rätta.

Denna användare har skrivit alla inlägg där användaren har tagits bort från whoa.

2010-03-10 00:31
Några hiphoptjejer som är seriösa och faktiskt vill ha vänner här?
Inga perversa killar behöver kommentera.

Jag är en street-tjej som inte bott här särskilt länge (sthlm). Lyssnar på Hiphop & reggae, älskar stonerfilmer.. För tillfället glider jag mest runt på dagarna.

Om nån här känner att ni kan ha nåt gemensamt med mej så kan ni hojta på meddelande så kan vi snacka mer där.
 

2010-03-10 20:31
micha: måste man vara tjej? kan man inte bara vara en opervers man istället?

2010-03-12 13:40
Skillz: yeah right
Follow the dao, right about....NOW!

2010-03-22 20:33
Skillz: haha självklart kan man vara en opervers man.. såg att vissa killar här hade typ lite perversa tendenser så skrev tjejer därför.

men ok, vi säger såhär, alla tjejer och operversa killar som vill ha vänner i sthlm, skicka privat meddelande till mej så snackar vi mer där :D
 

2010-03-23 19:38
Men om man är pervers tjej då?
Denna användare har skrivit alla inlägg där användaren har tagits bort från whoa.

2010-03-23 19:54
om man är pervers tjej så skickar man ett meddelande till Bjäär P21 på whoa. bestämmer träff och ser vart de leder.

//Yde - att inte sakna någon kroppsdel är en fördel
www.myspace.com/ydetobbe

"En misantrop är ju trots allt bara ett annat ord för en upplyst person. :P " -Simba

2010-03-23 20:56
bjäär HAHAHAHA
 

2010-03-23 21:08
bestämmer träff och ser vart de leder.


Jag kan tänka mig rubrikerna redan nu.
Not all alien reptilians are of a negative spiritual orientation.

2010-03-28 23:42
Om man inte är perves men vill kanske upptäcka den sidan med hjälp av pervesa människor, hur gör man dårå?
Denna användare har skrivit alla inlägg där användaren har tagits bort från whoa.

2010-03-29 00:01
Empire, något som jag har funnit hjälper enormt med den problematiken är att man går till speciella klubbar. mestadels fyllda med sköna gubbar.. dom har massor av erfarenheter att bjuda på.

//Yde - ha-ha-have fuuun!
www.myspace.com/ydetobbe

"En misantrop är ju trots allt bara ett annat ord för en upplyst person. :P " -Simba

2010-03-29 00:08
Namn: Hemligt än så länge.
Ålder: Snart 24
Stad: Sthlm

Söker: Man/kvinnlig groupie till maskinen att stalka/lyssna/mima till/på.
jag kan sträcka mig till smk eller far och son eller numb och feis eller org 12 eller beväpnad tjockis eller sthlm inkasso.

PM please!
kul att de körs

2010-03-29 04:09
Namn: Kalle
Ålder: 20
Stad Sthlm

Söker allmänt löst folk att hänga med, Inga moderater eller kristna, inga svartrockare, emos, elititster, idioter, AIKare, låtsasrastas, kwasihiphopare, medelsvenssons, Åkersbergabor, Tråkiga sossar, veganer, nykterister, Melodifestivalföljare, EMD-fans, stureplansfjollor, kattdräpare, sånna-som-inte-spolar-efter-sig-på-toa, ickeöldrickare, KTHare, snåljåpar, läderskobärare, borgare eller stekare. Fördel om du tycker om att prata illa om ovan nämnda personer.

Är du kvinna och sugen på norrländskt stål är det en fördel om du är söt och gillar att ligga sked.
 
Producent

2010-04-05 15:45
Finnen provar, pms:a mig!

Namn: Hemlig
Ålder: Profilen säger.
Bor: Sthlm
Klädstil: Egen stil, främst street.
Musiksmak: Hiphop och reggae helst. Även 70-tals funk/soul, 80-tals hårdrock och progressive/electro-house funkar!
Intressen: Frugan, producera musik, musik, film, poesi, skriva, bärs och vodka redbull, krogen, promenader, grilla, softa, fika, estetik, media, sport...
Personlighet: Positiv, lugn, harmonisk, skämtsam och trevlig.
Sökes: Shonnar och gussar i egen ålder med samma intressen. Helst en bra och nära vänskap. Sthlm helst, men också närliggande orter som Eskilstuna och Uppsala t.ex...
Support A2K a.k.a. Azrael Kalashnikov & Wize Guyz Global Ent.

2010-04-06 00:47
vad har man att förlora......

Namn: Jesper
Föddes '92 på möllan i malmö.
Bor i Lund sedan en månad tillbaka där jag går i skolan och praktiserar på en resturang.
Kläder: tracksuit, hoodies, tall tees, jeans, mjukis, sneakers osv.
Musik: lyssnar helst på hiphop, drum n bass & reggae. men är ganska öppen.
Intressen: Göra beats och annan musik, graffiti, laga mat, vara ute i fint väder, kärlek...

För övrigt är jag öppen, kreativ, ofta impulsiv och spontan

Söker: En likasinnad tjej!
 

2010-04-06 01:53
kul ju höhö..

Namn:Rasmus
KläderFör det mesta Street dock inte alltför baggy.
Musik:Rock, pop, indie, dubstep, hiphop you name it.
Intressen:Musik, öl, snus, fina flickor, laga mat,resa, och övrigt raplajfande.
Personlighet: Positiv, glad, skämtsam, oseriös, seriös, trevlig.
Söker: Fin Flicka i stockholm
Denna användare har skrivit alla inlägg där användaren har tagits bort från whoa.

2010-04-06 02:14
insåg precis att min måste varit den minst kreativa av alla.

Jag är en obildad och fullkomligt pantad horunge som inte har nån plats överhuvudtaget. Har bott på de flesta nerpissade pundarbefolkade småhålor runt om i sverige. Är trevlig mot kvinnor. Söker en milf. peace
 

2010-04-08 17:42

Namn
: Emma
Kläder: Ja vet inte.. relatera till Stussy, Rocksmith, Nike, Pegleg..sneakers, jeans, leggings, tishor, klänningar, tank tops.. de ja hittar i garderoben. Beroende på humör.
Musik: A tribe called quest, Wu Tang, Bill Withers, Ice cube, J Dilla, Jurrasic 5, Nina Simone, Zion I, Sigur ros, Crystal castles, Method man, Redman, Ratatat, Devin the dude, Red hot chili peppers, Bob marley, Souls of mischief, Robyn, ...de ja finner bra. Funk, soul, rock, dubstep
Intressen: Vänner, snowboard, dans, musik, hänga, resa, litteratur, konst, surfa, lära mig nya saker, laga mat kan vara kul, spela Tekken
Gör: Danslärare och dansare, går i skolan, åker jättemycket snowboard, reser, träffar vänner, fotograferar, kollar på serier som East bound & down, It's always sunny in philadelphia, Community, South park, sover, fotograferar lite.
Personlighet: Social. Äventyrlig. Flexibel men envis på samma gång. Ibland är det krångligt måste jag säga...kan inte beskriva mig själv för fem öre. Snäll.
Söker: Trevliga och öppna människor som man kan ha ett intellektuellt utbyte med, kunna diskutera lite vad som helst med..Folk som brinner för sina intressen. Folk som älskar livet. Som vill hänga..Jag har ingen aning om vad jag söker om jag ska va ärlig.
Piis aut !