I början av Januari 2014 låstes Whoa och du kan alltså ej logga in eller skriva något nytt i forumen. Innehåll i forum osv kommer finnas tillgängligt. Läs Mer »

vilken sorts målare står "högst"

Vår Hiphop - Graffiti

   

2004-06-05 03:54

vilken sorts målare står "högst"

I den gamla graffitiboken "Graffiti" så står det, längst ned på stegen står toysen, nybörjarna, sen de största och mest aktiva målarna och sedan allra högst upp på skalan står de duktigaste och mest talangfyllda målarna..

jag e ju naturligtvis inte sen med att hålla med om att de som skall värderas högst är de bästa (ex. Hotel,Caster) och inte de hänsynslösa och största bombarna (ex.Fher Hook) Ibland i dagens skit sverige så verkar det som alla omedvetna typer sätter de aktivaste först vilket e så frukatansvärt patetiskt..


varför är denna fråga viktig??? Jo, den e jävligt viktig eftersom denna "bombar dyrkan" sätter ideal för ens stilutveckling! I slutet av åttiotalet så var idealet dra så bra lines, bli så stilsäker som möjligt, bästa tekniken de svåraste linjerna, de mest svårbemästrade stilarna..osv och de idealen gjorde fler personer bättre på graffiti helt enkelt.. Vad man har som mål är så jävla viktigt för det finns ett samband mellan ens ideal och ens stilutveckling... vill du va en "fher" så kan du stanna i det stadiet i flera år utan att utvecklas.. ifall du vill bli caster så kan samma person på tre år utvecklas otroligt jämfört med ifall samme snubbe dyrkade Fher... (obs inget ont fher, han e bra på sin grej, men den grejen han gör e för många toys ideal helt enkelt!)



vad tykker ni?

Potatis, potatis, polis gris