I början av Januari 2014 låstes Whoa och du kan alltså ej logga in eller skriva något nytt i forumen. Innehåll i forum osv kommer finnas tillgängligt. Läs Mer »

[Video] The O-Zone Battles: K.Sluggah vs Marty (1 week prep! Promo)

Svensk Hiphop - Battles

   

2011-04-30 21:47

[Video] The O-Zone Battles: K.Sluggah vs Marty (1 week prep! Promo)

The O-Zone Battles: 1 års jubileum!

För ett år sen startade vi en svensk motsvarighet till Grind Time, Dont Flop och KOTD. Vi visste redan vid starten att det skulle bli en utmaning men det visade sig till vår glädje att responsen från publiken var positiv. Redan tidigt i stadiet mottog vi blygsam uppmärksamhet från KOTD och diverse artister från Grind Time. Vi har självfallet talat om eventuella samarbeten med ligorna under det gångna året men har valt att skjuta på artist-utbyten för att kunna satsa helhjärtat på att fortsätta att bygga upp en stabil svensk scen. Givetvis hade allt det här inte varit möjligt om det inte vore för allas stöd och intresse för att utveckla den svenska battle-scenen. Många artister har gjort sina debuter hos oss och har med tiden utvecklats till duktiga battle-mcs och vi hoppas att få äran att fortsätta föda fler talanger sålänge de vill ta sig tiden att delta i våra evenemang.

För att fira vårt 1 års jubileum så valde vi att gå tillbaka till rötterna hos Wickmanska Café som ställde upp med lokal och rese-ersättningar till artisterna när vi var i behov av stöd. Vi bjöd samtliga som varit inblandade i O-Zone på något sätt och släppte till det ca 40 biljetter för de som var kvicka nog att köpa plats på eventet. Vi bjöd sedan in lite artister från eventsen vi haft och tog även in två nya namn till battle-scenen, K Sluggah och Marty, den senare känd för sina adio-battles på hiphop-forum.

"The O-Zone Battles: 1-års Jubileum", först ut var Marty och K.Sluggah. Battlen ägde rum @ Wickmanska Café 16/4-2011.

K.Sluggah vs Marty:Tack till alla som på något sätt tillför och gör det möjligt för oss att göra vår sak, vare sig de deltar, arrangerar, dyker upp eller så mycket som tittar på våra battles. Vi har bara börjat, här är för ett till år av underhållning!

//Mvh The O-Zone Crew

www.theozonebattles.com

Sugen på att delta? Ladda ner anmälningsblanketten på hemsidan och skicka till [email protected]