I början av Januari 2014 låstes Whoa och du kan alltså ej logga in eller skriva något nytt i forumen. Innehåll i forum osv kommer finnas tillgängligt. Läs Mer »

[Veckans MP3] Industrin med Grega - Enkel man

Svensk Hiphop - Audio & Video

   
Redaktionschef

2009-04-09 17:21

[Veckans MP3] Industrin med Grega - Enkel man

I och med att det är torsdag idag så har vi lagt upp en ny svensk hiphoplåt på Whoa. Gå in på länken nedan, lyssna, ladda och tyck till här i tråden vad ni tycker :)

Från Whoa-bloggen

Industrin är en grupp från Västerort i Stockholm bestående av bröderna Makkan & Elle Mantere, KUB och Jaeger, som spelat in musik i olika konstellationer sedan sent 90-tal. Under årens lopp har de bland annat synts och samarbetat med namn som Daltone, Grega, Dj Ljudas, EKP och Änch&Mäch, fokuserat på diverse egna soloprojekt samt släppt materialet Industrin (självbetitlad demo, 2004) och Blandat & Osläppt (samling, 2006). De flesta kommer nog dock främst ihåg dem för 2007 års populära streetsingel Vi kan bara le, som fick mycket speltid på flertalet radiostationer efter sin release på Kingsize Magazine.

Under förra året genomförde Industrin massor av liveuppträdanden runt om i landet och mycket tid spenderades framförallt tillsammans i studion. Frukten av detta kommer att bli det kommmande mixtapet Perez (som släpps inom kort) och det är därifrån som vi hämtat den här veckans mp3. Enkel man är den sprillans nya singeln från Industrin som släpps exklusivt genom oss på Whoa. På låten hörs Makkan, Elle och Andreas Grega (som förövrigt har en hel del spännande på gång) och produktionen den står Erow för (en producent från Helsingfors som även han är delaktig i kollektivet). I vår släpper även Jaeger & KUB sitt engelskspråkiga projekt FutuRetro EP på egna bolaget Swingin Hut records.

Mediaspelare och länk för nedladdning finns på Whoa-Bloggen (klicka här)

Oracle aka HipHop-Oraklet | Whoa-Crew 2000-2013|
I januari 2014 lägger vi ned Whoa. Tack för de här åren!