I början av Januari 2014 låstes Whoa och du kan alltså ej logga in eller skriva något nytt i forumen. Innehåll i forum osv kommer finnas tillgängligt. Läs Mer »

Användaren är inte inloggad Baze P40

Från Västra Götalands län / Sweden
Namn:
Tony Byström
Sysselsättning:
-
Civilstånd:
Upptagen
Hemsida:
lidkopingsnytt.nu
Medlem sedan:
2003-08-12
Senast inloggad:
2015-02-06 00:59
 
        

Senast skapade trådar

Senaste aktivitet i trådar

Valla jag svär!Lite utav mina foton!


"...Så här kommer sexbars med mig som en tjejtjusare
kolla tjejen med bomb-röv och bomb-bröst
jag fixar henne direkt utan sångröst, bara grrrr!
hon va trång först, men allting går med massor av våld och lite vaselin
"det gör ont!" håll käften och käka en karta med Asperin..."Fångad! Tony i natt: "Hade lyckats med mer tjack såklart"---------------------------------------------

Dagens Tistel
Tonys egna ord nedan: --------------------------------

Till er jävlar som inte hämtade upp oss som planerat
när vi rymde ifrån Hall förra veckan! Vi hade planerat detta i flera veckor i förväg ut i minsta detalj. Men va fan hände med er då?! Inget i HELA världen ska kunna ursäkta detta gigantiska misstag som gjorde mig till en vilsen blåbärsplockare i 58 timmar.. Jag hade ingen mat heller bara mina 4,5 liter nyplockade lingon som jag vräkte i mig så jävla fort att inte Mahmoud Amaya och den där jävla Daniel Maiorana skulle få ett enda nypon. Hehe!
------------------------------------------------------------ -----

Den största anledningen att jag togs så tidigt var den fruktansvärda Diareè som jag åkte på dagen efter alla lingon som jag hade ätit. Maiorana & Amaya fick vakna upp till en helt sjuk lukt av lingon och Hallsanstaltens mumsiga räkmackor som jag också vräkt i mig samma kväll som vi stack.. Nu i efterhand så skulle jag ju tänkt på min riktigt dåliga mage som fick både Amaya & Maiorana att lämna mig så fort lukten trängdes in i deras känsliga näsor!
------------------------------------------------------------ ------
Kl.09.42 Flyr mina kumpaner rakt ut i skogen med hela deras händer som en gasmask över deras näsor.. Själv så har inte ont av den oväntade lukten utan forsätter med värk i endast anal. Jag tappade aldrig humöret under hela min skogsvistelse, jag kände mig bara mer o mer starkare för varje snort jag tog. Helikoptrarna susade över mig så jag tog tillfället i akt att för första gången i mitt liv kunna få "moona" för en helikopter. Med en gapskratt efter att ha lyckats försökte jag få upp mina byxor samtidigt som jag sprang iväg mot ett nytt gömställe.
------------------------------------------------------------ -
Med en kotte sittades i ena hälen så tog smärtan ut sin fulla rätt när jag 1 timme senare vaknade i en myrstack täckt över hela kroppen av väldigt sura/arga myror.. Då slog paranoian in på allvar! Jag fick för mig att flera myror ja, säkert väldigt många sprungit för att larma polis när jag låg och sov i deras hem. Med min nu halvslitna kropp flydde jag stacken i ren panik med en koloni rasande myror längs hela ryggen. Jag dundrade ut på en liten grusväg andfådd som aldrig förr.
Jag fick syn på två stycken arbetande människor och bestämde mig för att chansa och gå dit.. Jag kunde då inte göra mig förstådd på något sätt alls! Och jag förstod lite av deras alldels obegripliga gojja allafall. "Not Welcome here" Jag tolkade det som jag fick sova på verandan när ingen av dem såg. Det funkade och jag drog min första runk ute i det fria på mer än 5 år!
------------------------------------------------------------ ---
Med barr inför förhuden och att mitt tjack började ta slut fanns det inte så mycket positivit kvar. Då kom jag och tänka på filmen "Jagad" med Harssion Ford och han klarar sig fan länge och jag är fan inte så jävla mycket sämre tänkte jag för mig själv. Med en tom redline påse och klåda på mina nedre regioner hittade jag upp till en olåst vind där jag gjorde mig en plats i halmet så jag kunde få mig riktigt sömn.
------------------------------------------------------------ -
Med ena ögat öppet så somnade jag en stund senare som ett Stillnoct piller . Jag drömde att jag var i anstalten igen och vakande med ett ryck upp helt kallsvettig upp bland höbalarna o inser att jag har ett Automatvapen mot pannan. I vapnet håller en Polis som inte är med på min lingon diareè som med chocken förpestar hela skit ladan.. Jag utbrister i höga skratt framför polismännen som då kontrar med enorm statlig jätte fis som får min diareè att lukta nygrillat kött! Mitt ansikte förvrider sig av stanken som polismannen helt utan varnig bara klämt ur sig..
------------------------------------------------------------ -----
Jag sträcker upp mina händer så gott det går i luften och säger "Snälla fis inte, fis inte, jag ger upp" Polismannen hotar då mig genom att trycka hårt på sin mage för att klämma fram mer gas men som tur va kommer den aldrig ut! Det svider i ögonen när jag bärs ut av polisen och mitt spy ligger i halsgroppen och vill bara ut.. Det gör det också precis på hela piketbussen! he he he he!

Min rymmning tar slut här för den här gången på ett väldigt underligt sätt men detta är ren FAKTA. Den FAKTA fått av Media är helt fel full med lögner..

LITA på att Jag och andra fångar ska och kommer lyckats rymma även i framtiden! Jag har kontaktat Hallanstalten ledning för att köpa 30 procent av anstalten..

Min version är den sanna inget annat som ni hört/sett på
Tv/Radio stämmer.
Tack för 58 fina timmar i skogen och att ni var så snälla att orka leta efter mig - Strakt gjort av er allesammans
------------------------------------------------------------ ---
Med inlåsta hälsningar från "Home sweet home"

Hallanstalten

Tony "Lingon" Byström 3/8 -2004