I början av Januari 2014 låstes Whoa och du kan alltså ej logga in eller skriva något nytt i forumen. Innehåll i forum osv kommer finnas tillgängligt. Läs Mer »

Användaren är inte inloggad MarreB F33

Från Bagarmossen / Stockholms län / Sweden
Namn:
MariannE
Sysselsättning:
Konsertbesökare
Civilstånd:
Raggar hårt
Hemsida:
-
Medlem sedan:
2011-12-29
Senast inloggad:
2013-02-16 22:11
 
        
Användarnamn Sysselsättning Online

Tomt.

Senast skapade trådarHär var det tomt.

Senaste aktivitet i trådar

Whoa är lite som minnet av glassbilen, fast i tonårstid. Minnen från den ljuva tonårstiden när allt handlade om hiphop, whoa och snygga killar. Det var en tid då jag brann för att hugga tillbaka och stod upp för hiphopen. Jag snubblade runt i mina för stora jeans och för varma luvtröjor, jag snodde brorsans skivor och försökte lära mig texterna till alla tupacs låtar. Jag drömde i smyg om att bli sveriges största kvinnliga rappare men vågade aldrig ta steget längre än att skriva en text på rim som sedan hamnade undangömd i en låda. Det viktigaste i livet var att få argumentera för min sak och att få känna mig lite gangsta som den snälla flickan jag egentligen var. Att peka långfingret åt polisen och sjunga sedlighetsrotens gamla dänga "ring snuten" det var livet då.

Nu har jag blivit "gammal" och trist, utbildad och ordentlig. Skaffade mig nyligen ett nytt konto för att hålla mig uppdaterad när det gäller spelningar i Stockholm. Jag vill gå på spelningar och minnas tillbaka till den tiden då allt handlade om whoa, hiphop och snygga killar. Kärleken till hiphop kommer för alltid finnas kvar.
..och jag ska alltid digga i otakt till minne av den snyggaste killen i stan, som jag alltid kommer att förknippa med hiphop, Kenny...vila i frid.