I början av Januari 2014 låstes Whoa och du kan alltså ej logga in eller skriva något nytt i forumen. Innehåll i forum osv kommer finnas tillgängligt. Läs Mer »

Whoa infiltreras av nazister

Whoa Community - Allmänt om whoa

   

2012-01-10 20:32

Whoa infiltreras av nazister

Det har kommit till min vetskap att det finns användare, som fortfarande är aktiva, på forumet som är nazister. Nu slänger jag inte oförsiktigt runt med vare sig anklagelser eller ordval, snarare tvärtom. När jag säger nazister så menar jag inte Sverigedemokrater, heller inte random-användare med foliehattar - utan organiserade nationalsocialister.

Jag satt på tåget hem från jobbet, då jag lyckades sätta mig bredvid tre stycken skinnbollar. Jag är relativt fördomsfri och gillar till och med skinhead-stilen, men jag noterade aldrig antalet pins på kängorna. Fan, det känns som att jag ordbajsar, så dags att komma till sak. Jag är själv svensk (pappa kommer från Algeriet men jag ser svensk ut) och rakad, så jag antar att jag inte var något "hot".

Dom pratade i början om någon fest och hur fulla dom hade blivit, för att sedan börja tala om deras senaste "partimöte" och, givetvis, lite invandrar- och judehat. Men sedan kom det intressanta: dom började prata om hur dom "scannar" och "propagerar" folk på nätet. Först nämndes Flashback, men sedan även Whoa. Jag ryckte säkert till när dom nämnde Whoa, men ingen tycktes reagera. Utan dom började till och med namedroppa (!) användare på forumet och jag tänker inte säga vilka.

Dom diskuterade vissa trådar, vissa användare och vilka andra "grabbar" som är registrerade på forumet. Enligt mig så lät tillvägagångssättet som en blandning av Jehovas vittnen och spioneri (vad dom nu ska spionera på haha)!


Är det någon som vet något om det här? Det kan ju omöjligt ha passerat radarn utan vidare, någon användare måste ha misstänkt något. Och innan någon frågar mig - nej, jag är inte rädd att träffa dom på tåget igen efter den här tråden. Då jag aldrig sett dom förr och jag tyckte mig höra någonting om Uppsala och Eskilstuna.