I början av Januari 2014 låstes Whoa och du kan alltså ej logga in eller skriva något nytt i forumen. Innehåll i forum osv kommer finnas tillgängligt. Läs Mer »

NY Battletävling!: Whoa Mama 2008!

Vår Hiphop - Audio & Video

   
Admin

2007-12-31 16:29

NY Battletävling!: Whoa Mama 2008!

Efter ett helt klart godkänt battleår på whoa med crewbattle och 60 sekunders-battle är det många som går och peppar på en ny tag team-tävling. Men i väntan på vad som komma skall är det dags för en helt ny officiell tävling här på whoa, nämligen Whoa Mama (parallellerna med MTVs ”Yo Mama” är inte långsökta.).


Tävlingen kommer att ta tag i en avdelning som alltid varit en central del av battlescenen, nämligen mamma-dissar. Whoa Mama kommer inte bara vara en tävling utan också vara en möjlighet för ett nytt sätt att skriva raptexter på. Det helt enkelt ut på att dissa den andres mamma. Så nu är det upp till bevis för er att visa att alla andras mammor är fula, feta, luktar illa och är dumma och fattiga och vad ni nu kan hitta på. Har ni frågor så ställ de i tråden och helst inte på msn.


Regler:

Deadline för kvalet är torsdagen den 17/1 klockan 20.00 och det skickas till mfs i privat meddelande på whoa eller på msn: [email protected]


Kvalbidrag och kommande bidrag efter det skall vara 60sek långa (+/- 5 sekunder) och kan läggas både accapella och på beats. Och det ska innehålla mammadissar.


Det är 1 vs 1 som gäller och de som går vidare från kvalet kommer poängsättassättas från 1 till 8 eller 1 till 16 beroende på hur många som ställer upp i tävlingen.


Domarna kommer att titta på dissar, fyndighet, flyt, leverans, ljudbild och det totala framförandet.


Språk: Engelska och svenska.


Pris:

Presentkort på 500:- @ Gulan
En gästvers från Toffer
Ett exklusivt beat från Rawmusic Entertainment och IceTail productions

Tävlingens domare:


Mfs – Tidigare chefredaktör för SVU, skribent för dagensskiva.com och frekvent battlare.

Soheil – En riktig räv när det kommer bli battle. Har alltid en åsikt och hävdar den gärna.

Toffer – När han inte gör låtar med Organism 12 träffar han gärna upp din mamma på plattan.

Perfektion – Moderator på whoa och rappare sedan flera år. Har rutin på battle.

Oracle – Tidigare skribent på streetzone och kingsize. Ett hiphop-orakel helt enkelt.


Har ni övriga frågor så ta det här direkt i tråden. Lycka till och låt 2008 bli ett battle-år att minnas! mvh / Whoa-Crew