I början av Januari 2014 låstes Whoa och du kan alltså ej logga in eller skriva något nytt i forumen. Innehåll i forum osv kommer finnas tillgängligt. Läs Mer »

Vad gör dig extra irriterad

Övrigt - Blandat

   

2010-01-14 16:11

Vad gör dig extra irriterad

Jag lyssnade på p3 igår om saker som folk tycker är extremt tråkiga. Jag gick och garva högt för mig själv när jag gick hem från skolan.

A ja, jag tänkte höra vad som gör dig extremt irriterad.?Jag kan börja:
Jag hatar verkligen när folk går i rad på cykelbanan när man själv kommer på cykel. Oh jag blir så arg bara jag tänker på det och önskar att man hade ett svärd med sig så att man kunde klyva alla som står i vägen för en. Speciellt dem som inte flyttar på sig även om man ringer på ringklockan så att tummen nästan blöder!!

42 muskler för att göra en sur min medan det bara krävs 4 stycken för att sträcka ut armen och nita idioten...

2010-06-02 21:41
Måste uppa tråden med:

Kärringjävelidioten som bor på hörnet bredvid oss! Ofta man går ut och gapar och skriker på grannarna (dvs. oss) för att man står ute och röker och pratar i vanlig jävla samtalston kl. 20:55 en onsdagskväll!!!!!!!!!!!!!!!!! Dumma i huvudet är vi, och det är synd om oss också. Vi som aldrig växer upp alltså. Tydligen MÅSTE vi utnyttja vår bakgård (som förövrigt brukar krylla av spindlar, som jag är livrädd för, efter 20 snåret sisådär...) ifall vi vill röka och prata med våra vänner. Igår hade hon också blivit väckt tydligen, eftersom vi rökte och pratade efter kl. 23 i vanlig samtalston. Frågan är väl varför hon inte sa någonting då, men neeeejdå! Idag, då jävlar ska man bli förbannad! Och tydligen får man inte komma hem heller! Nu får man inte ens parkera cykeln efter klockan 21. Ett jävla skämt är hon! Men inte fan blir hon sur på ungarna som börjar gapa och skrika 8 på morgonen på en lördag (eller valfri annan dag...). Och inte fan blir jag arg när hon ska iväg till jobbet fem på morgonen, men jag kanske borde börja gå ner och gapa och skrika på henne då: VAFAN HÅLLER DU PÅ MED KÄRRINGJÄVEL?! FATTAR DU INTE ATT FOLK SOVER?! För i helvete, hon kan la köpa ett par jävla öronproppar då?! Inte fan börjar jag gapa och skrika för att folk går till jobbet?! Inte heller förväntar jag mig att det ska vara knäpptyst, eftersom isoleringen i dessa värdelösa skithus är åt helvete! Och nej, vi brukar inte gapa och skrika dagligen, men tydligen får man inte heller prata i vanlig JÄVLA SAMTALSTON!!!!!!!! Inte ENS OKEJ!!

Oj, det blev rätt långt och fullproppat med svordomar, men jag var ju tvungen att avreagera mig. Känner för att gå ut och ta en protestcigg, eller anordna en brakfest imorgon, höhö :)
"If I had a heart, it might be breaking right now"
- Dexter Morgan

2010-06-02 22:26
Brazen F20

om hon ska till jobbet och ni ska røka ær skillnad, om det nu ær vældigt dålig isolering kan jag førstå att hon stør sig på er om hon ska upp 5 och ni væcker henne 23.
Denna användare har skrivit alla inlägg där användaren har tagits bort från whoa.

2010-06-02 22:41
chana_masala,
jotack, jag vet, för jag brukar också bli väckt konstant av alla i området, inklusive mina roomies. Men jag brukar inte gå ut och gapa och skrika på personerna när klockan är 20:55 på kvällen, då får jag stå ute och prata med mina kompisar om jag vill och så är det. Seriöst, innan nio är helt lugnt, och jag förstår att hon blev grinig för igår, men vi insåg inte att det väsnades så mycket, dvs. att prata med vanlig samtalston i fem minuter... Ville bara ventilera min irritation nu på kvällskvisten :)
"If I had a heart, it might be breaking right now"
- Dexter Morgan
Moderator

2010-06-02 23:10
Jag lägger till lite saker:
- Folk som inte förstår att man vill va ifred.
- Folk som frågar hur man mår men fullständigt skiter i svaret.
- Folk som inte förstår min oseriösa sida.
- Folk som försöker göra en glad när man är ledsen, aaaah.
- Folk som inte förstår att det är okej att må dåligt.
- Folk som talar alldeles för högt eller för lågt.
And I was better where I was miserable, why didn't you leave me there?

2010-06-03 01:55
wow! att denna tråd lever, nu blir jag lite stolt =)
42 muskler för att göra en sur min medan det bara krävs 4 stycken för att sträcka ut armen och nita idioten...

2010-06-03 08:30
nu för tiden stör jag mig på folk som tycker dom är extra coola för att dom inte skaffat Facebook, eller för att dom hatar Facebook.

Kom över dig själv!
Rock out with your cock out!

2010-06-03 08:30
södermalmare med tofs i nacken under keps eller mössa.
 

2010-06-03 11:45
^^ HAHAHAHAHAHA

när man har bråttom är de alltid nån seg kärring framför som kör 20km/h för sakta
när mobila nätet inte funkar!
Var lite kreativ för fan!

2010-06-03 16:16
Brazen

hehe, lol @ såna där grannar, vill man ha knäpptyst får man väl fan flytta ut på landet?

nu för tiden stör jag mig på folk som tycker dom är extra coola för att dom inte skaffat Facebook, eller för att dom hatar Facebook.

Kom över dig själv!


Word.

när man har bråttom är de alltid nån seg kärring framför som kör 20km/h för sakta
när mobila nätet inte funkar!


Jag är mer förundrad över folk som stresskör inne i stan, man tjänar fan ingenting på det?!
Skönaste är ju att glida i 25-30.. Fartdårar är blääh!
prinsen i hundkostym.
HUNDEN SOM TALAR MED HÄSTAR!

2010-06-03 16:37
psyko_slusk
ELLER HUR!! Igår (en stund efter hon hade skällt ut mig) hade hon öppnat dörren och blängt på min roomie och hennes kompis när dom kom hem från Preem och skulle låsa cyklarna... Hon verkligen blängde på dom och väntade för att se ifall dom skulle säga något. Då var klockan typ 21:30-22:00. Sånt åååååh är hon!
"If I had a heart, it might be breaking right now"
- Dexter Morgan

2010-06-03 22:15
*när man inte har nåt att göra och ska tanka en film och det blir sjuuuuukt segt internet.

*folk som ska motivera allt med ekonomisk vinst "huvudsaken är att vi tjänar pengar" på det typ

*folk som inte förstår sarkasm

*folk som köpt en bob marleytröja och en svenska akademinskiva och helt plötsligt är rasta och vet ALLT om jamaica och jamaicansk musik
 

2010-08-03 09:38
Äckliga snorungar som gallskriker på tuben + deras ignoranta jävla mammor som inte gör ett skit åt de. Vill bara ta snorungarna o slänga dom på spåret aså.

Folk som går för långsamt/är i vägen när man t.ex. är i stan.

Småfjortisar som sitter o är "tuffa" o skriker på bussen/tåget o sen plötsligt inte ens vågar svara när man ber dom hålla käften.

STATEN som fuckar alla i de här landet som inte heter Svensson i efternamn eller bor i Östermalm.

Alla äckliga jävla jonkare som hänger i centrumet i min ort. Sitter bara o skriker, stinker o är allmänt vidriga.

Folk som svarar "jag vet" på allt du talar om för dom trots att dom inte har en aning om vad du snackar om.

Ytliga bimbos vars enda intresse är att måla naglarna, bleka håret och suga kuk.
 
Producent

2010-08-03 10:59
* Folk som ska kommentera allt man gör som en jävla sportkommentator

* Drygsmarta fjortisar (ofta på forum)

* Förståsigpåare som alltid "vet" ens eget bästa

* "pickup artists" som försöker köpa intresse och vinna poäng hos tjejer genom massa förberredda tricks istället för att vara sig själv. (Små tips kan va bra men i vissa fall går det för långt).

* Konflikträdda som undanhåller vad de stör sig på ända tills de inte klarar det längre och de lackar ur som fan på en (ofta tjejer).
Rappare

2010-08-03 13:07
Jag verkligen HATAR folk som ska ha konferens mitt i affären t.ex. Står en hel pack med gamla gäddhängda kärringar på 96 bast som står mitt i vägen och pratar om hur roligt dom hade det på deras senaste kaffe-rep. Hatar såna där jävlar, och så är dom för upptagen med sitt konversalerande att dom inte fattar att dom står mitt i vägen.

Och jag verkligen HATAR folk som inte förstår skillnaden på your/you're. Fråga mig inte varför, men jag är nog lite av en "ordpolis" när det kommer till engelskan.

Sen detta fenomen, som precis ALLA hatar. Den där pinfulla fjortisbruden på festen som pajar hela skiten igenom att sitta och snurvla helt utan någon fucking anledning. Bara hatar när någon ful liten emo brud ska förstöra allt och börja tokböla utan att nåt ens hänt.

Sen har vi ju självklart snutfittan med storhetsvansinne som slänger fram handflatan och vrålar allt vad lungorna bär "Stopp, i lagens namn!" då man t.ex gått över ett övergångställe utan att trycka på knappen, med tanke på att det inte är några bilar som kör där. SJUKT irriterande.

Sen självklart, wisserbessrar som rullar runt på forum och ska starta argument med varenda levande själ.


SpoilerJag skrev "Wisserbessrar" istället för "Besserwissrar" enbart för att se om jag kan få någon sådan på kroken.
Wurrup?
Rappare

2010-08-03 13:11
Förövrigt:
Ytliga bimbos vars enda intresse är att måla naglarna, bleka håret och suga kuk.Så JÄVLA microsoft wörd på dig. Grymt sagt.
Wurrup?

2010-08-03 14:20
Ytliga bimbos vars enda intresse är att måla naglarna, bleka håret och suga kuk.


lol..

Motsvarigheten då? Träna på gym, köpa dyra kläder o slicka fitta B-)
prinsen i hundkostym.
HUNDEN SOM TALAR MED HÄSTAR!

2010-08-07 20:07
dessa södermän som går runt med upprullad mössa, hängslen, kängor och nån ful rutig skjorta + en mustasch som ser otroligt pervers och vidrig ut. Vill helst att de ska bli påkörda av hjullastare.


ja VAD är meningen med den upprullade mössan?
och allt annat skriver jag under på med.

2010-08-08 01:21
Brudar som behöver back up på toan. Fan e grejen med det??? Sen folk som fnissar! Skaffa dig ett skratt. "låt gå" människor, dryga som fan. Häst- tjejer. Den där grease låten...och sist men inte minst folk som inte diggar Simpsons!
Denna användare har skrivit alla inlägg där användaren har tagits bort från whoa.

2010-08-08 05:24
Folk som dricker alldeles för mycket för sitt egna bästa och sedan startar bråk så att folk blir sura eller ledsna och börjar gråta bara för att de är "fulla"...
I have always right, even when I have wrong...

2010-08-08 18:45
Folk som tuggar med öppen mun och 'smaskar'...
Vila i frid, Andrés 'Grioa'.

2010-08-10 22:47
Ytliga bimbos vars enda intresse är att måla naglarna, bleka håret och suga kuk.


äh, svep i dig lite så har du ju ett säkert kort?

jag hatar verkligen skit ungar som sitter och skriker på bussen när man har en dålig dag (läs slut på snus & tomt batteri på ipoden)

även barnsliga mammor som pratar med pipröster

egentligen hatar jag nog allt mer eller mindre

2010-08-10 23:55


jag är upptagen nu, hör av mig om ett tag"

väntar 2 timmar, ringer, inget svar.
tyst.

skickar sms.

tyst.

"kommer hem om typ en timme, hör av mig då"
väntar. en-två timme går.

ringer "är på väg hem nu, hemma om typ 20, hör av mig då"

en timme till går.
tyst.

VAD I HELVETE, ÄR DET SÅ JÄVLA SVÅRT??!

Saker i den här stilen;

"Vad görs?"

"festar sj då?"

"ah jag gör blablabla, vart festar du?"

"Vid blahi blaho, motfråga"

"svar, fråga"

"tyst resten av kvällen"Om man inte svarar på första smset köper jag att man kan vara upptagen, men man svarar inte på 2,3 sms för att sedan skita i/"glömma bort" att svara.
Jag kan köpa att man kanske sätter eld på en katt och skrattar åt det i en halvtimme och svarar efter det, eller kommer på det en timme senare, men hela kvällen är bara drygt

Haha jag stör mig på alla desperata människor som skickar sjukt många sms och inte tar en hint om att man inte pallar snacka med den just nu.
 
Producent

2010-08-11 07:08
Tjejer på fest som försöker starta problem som inte finns, typ man sitter där och drickers bärs, man vill inget man vill bara vara ifred men hon typ små flörtar, sen kommer hennes kille och vill bråka, sen när man kollar på tjejen så märker man på hennes blick att det var det hon ville få igång från hela början.

Folk på bussen som inte borstar tänderna eller använder deodorant...

Folk som anser att jag inte gör något ur mitt liv trots att jag har jobb och har musik och dvd filmer som hobby.

Vuxna människor som tror att de vet bättre om livet, att bli jämförd med någon annan när det gäller om livet.

Folk som pratar automatiskt om sina problem utan att jag fick frågan "är det okej om jag pratar om mina problem med dig? har du tid? vill du lyssna?"

Kära vänner som glömmer sina vänner och sedan ger ursäkten "kan ej träffa dig" varför? "Min kille är väldig svartsjuk" -.-

Vänner som säger att de inte har pengar till dricka kanske en 20lapp, sen helt plötsligt när festen tar slut så tar vännen taxi hem för 150kr...

Jag vill vara fri men hela livet känns fängslad, känner mig begränsad och aldrig nöjd, även när jag träffar en ny tjej så blir jag irriterad av tanken att det ändå kommer ta slut.

Att aldrig få må som man förtjänar.

http://soundcloud.com/orlandog
https://www.facebook.com/OrlandogPsy
https://www.youtube.com/user/OrlandogPsy

2010-08-11 09:33
Ändå props till folk som skippar drickan för att kunna ta taxi hem!
Denna användare har skrivit alla inlägg där användaren har tagits bort från whoa.

2010-08-11 13:15
Fan, jag lackar på så jävla mycket men för att sammanfatta allt:
Respektlösa och gränslösa personer.

 

2010-08-11 13:45
Ungar i åldrarna 6-15 som för massa oväsen och tar för mycket plats, framförallt på tuben.
Jag är totalt skadad efter mitt jobb.

Är väl egentligen lugnt om man ser att föräldrar har stenkoll på sina kids men annars är det hatiska blickar från mig som gäller.

Blir rätt irriterad på mig själv ibland också. SLAPPNA AV!

Rahamadjan av GU-PA!

2010-08-11 19:45
-att skruva ihop ikea möbler, fast värst av allt är nog jysk möblerna.. Där fick jag inte ens en instruktions lapp och de skickade med fler skruvar.

2010-08-12 03:21
Vänner som säger att de inte har pengar till dricka kanske en 20lapp, sen helt plötsligt när festen tar slut så tar vännen taxi hem för 150kr...Ändå props till folk som skippar drickan för att kunna ta taxi hem!Förvisso ja, men av min egna erfarenhet (vet inte om det var det han syftade på men aa) är att man själv bjuder på massa dricka för sedan inse att personen i fråga egentligen har mer pengar än vad jag hade från början! det blir jag lite sne på ibland.. även fast jag absolut inte är någon snålis! jag bjuder gärna =)
Det är för dig våra hjärtan slår, alltid oavsett i alla år!

2010-08-12 21:06
Jag hatar impulssvetsen på mitt jobb, låter värre än en jävla vuvuzuela!

Puzzle Productions / puzzleprod.com
soundcloud.com/iloice

2010-08-12 21:22
Haha jag stör mig på alla desperata människor som skickar sjukt många sms och inte tar en hint om att man inte pallar snacka med den just nu.jag stör mig på människor som inte har mod nog att säga att dom inte pallar hjälpa en/ses/snacka.
säger man att man ska höra av sig om 20 minuter får man skylla sig själv om personen ringer upp eller skickar ett sms när man inte gör det.

2010-08-13 16:52
Kära vänner som glömmer sina vänner och sedan ger ursäkten "kan ej träffa dig" varför? "Min kille är väldig svartsjuk" -.-

W0rd på det där.
http://www.finest.se/drzamani

Varje andetag! Varje natt och dag! Varje slag jag slog var för AIK, stolta AIK!

2010-08-13 16:57
Kom på en annan sak som irriterar mig en aning, de sjukt dåligt dubbade/synkroniserade reklamfilmer om diverse städmedel (vanish & cilit bang tex)...

Reklamfilmer som över huvud taget är dubbade är jävligt irriterande... borde förbjudas totalt.
http://www.finest.se/drzamani

Varje andetag! Varje natt och dag! Varje slag jag slog var för AIK, stolta AIK!

2010-08-15 22:19
Avskyr också när man står i bankomatkön och personen framför inte börjar leta efter sin plånbok i väskan för att sedan hitta kortet fören han/hon är framme vid bankomaten. GÖR DET INNAN!! Det samma gäller för folk som inte plockar fram sina nycklar innan de kommer fram till dörren.


Håller med!!!
Jag håller typ kortet uppe innan jag ens kommit fram.

Håller även med krossad_anka
Detta gäller även innan de ska betala.. när de fått reda på hur mkt det kostar, DÅ börjar de ta upp plånboken.
Så jääävla irriterande.


Eller när de står och pratar med kassörskan, och skiter fullständigt att det står 300 pers i kö och förmodligen inte vill tillbringa kvällen ståendes där som ett fån.


Känner igen flera som skrivit, folk som uppdaterar facebook varannan minut.. skaffa twitter och försvinn typ, vem fan bryr sig om du är hemma från ikea eller inte.

Och folk som blockerar mitt där man ska gå, otroooligt irriterande.
Groupie

2010-08-16 10:15
Paragrafjägare på banker och myndigheter..
Jag kanske inte alltid har rätt, men jag har då fan aldrig fel!
Producent

2010-08-16 10:32
folk som becknar diesel
People believe what they want to believe, and I want to believe you're a smart man.

2010-08-17 10:19
Anhängare till Sverigedemokraterna
http://www.finest.se/drzamani

Varje andetag! Varje natt och dag! Varje slag jag slog var för AIK, stolta AIK!

2010-08-17 10:31
Jag blir irriterad när folk tuggar tugummi med öppen mun. Jag tycker det är ett tecken på dålig uppfostran eller att man ska verka extra cool. Ahhh jag blir nästan arg när jag bara tänker på det!
Groupie

2010-08-17 14:33
När folk snor ens lägenhet framför näsan på en pga ett misstag hos hyresvärden.
Jag kanske inte alltid har rätt, men jag har då fan aldrig fel!
Moderator

2010-08-17 14:49
Måste Worda dig lite. HATAR folk som fuckar upp flow i allmänhet. Finns så många situationer där allt borde flyta på så jävla bra om inte en individ fuckade flowet.

Så, ge fan i att fucka upp flow.
//TW

2010-08-17 15:51
När folk är utstuderat giriga är fett drygt.
prinsen i hundkostym.
HUNDEN SOM TALAR MED HÄSTAR!

2010-08-17 16:55
Fyllon som får för sig att det är ok att vara full på bussen mitt på dagen.
Asså jag gillar också öl, det är inte det. Men hur svårt är det att ta en dusch då och då? Och att respektera att INGEN uppskattar att du drar fräckisar och kollar in fjortisbrudar när man själv är på väg till jobbet. Skärp dig för fan, bara för att du är en looser är det inte ok att bete dig hursomhelst bland folk.
Groupie

2010-08-17 18:34
Precis. Förbannat drygt när något stör mitt flow.
Jag kanske inte alltid har rätt, men jag har då fan aldrig fel!

2010-08-17 18:40
Sena bussar!


Seriöst, när jag står och väntar på det så blir jag så satans sur om bussen bara är 1 min sen, jag vet att det kan finnas tusen olika skäl till det men kan inte hjälpa det
"Vet du hur man ser att det är en sverigedemokrat som skapat tråden?
* Särskrivningar och allmänt illa vårdat skriftspråk.
* Ovidkommande babbel om pöbel, svartingar, negrer, hasch, och kommunister."
Sångare

2010-08-30 14:22
1. Panflöjts-indianer.

Solen skiner, det är lördag, du glider ner på stan för att ta en kaffe och vandra runt i lugn och ro. OCH DÄR ÄR DE! Alltid hoppandes och spelandes på en lame jävla cover av typ Celine Dion's "My heart will go on".

2. Närgångna människor.

Vissa människor får helt enkelt inte ställa sig närmare än 1 1/2 meter ifrån mig. Man börjar böja sig bakåt som en banan och ändå så förstår vissa inte att de tränger sig på.

3. Rökar-morsor.

Det är vinter, 5 minus ute. Ungarna saknar oftast mössa, och näsan rinner. Bakom vagnen där står dem, rökarmorsorna. Blossar över hela vagnen och man undrar om de hade tänkt fimpa ungen i fontanellen också.

4. Större delen utav SR Metropols radiopratare.

Snälla, påbörja inte en mening om du inte vet vad du ska säga. Större delen av tiden fylls ut med "eeehh, jo, asså typ typ typ". Man behöver inte prata om hur piiiiiniiigt det var när du hade en reva i strumpbyxorna förra festen du var på hela programtiden. Jag bara ber er, läs en bok.


Det finns väl en hel del saker man irriterar sig på. Dessa fyra punkter är dock de som är aktuella för mig just nu.
 

2010-08-30 14:38
Religiösa fanatiker som inte respekterar andras val av tro/icke tro.
-Dear Ken, I'm in pieces. Why the cold shoulder? Love, Barbie

-Barbie, be patient. One day we'll share a cold one.

2010-08-30 14:47
Folk som blir hysteriska över vardagshinder som barnvagnar, långsamma människor i en folkmassa, sen kollektivtrafik osv. Sådana hinder som inte hade funnits om dom själv inte varit så jävla speedade och...modebittra. Det är så jävla inne att hata ALLT.
Denna användare har skrivit alla inlägg där användaren har tagits bort från whoa.
Producent

2010-08-30 15:33
co-sign på saarvidu

2011-03-16 20:27
När man får en hysteriskt dålig låt på hjärnan.
Fuck karma, I don't need karma!

2011-03-16 21:09
alla tjockisar som är med i lyxfällan , hoppas innerligt att dom dör i en husvagn nånstans
Ignorance is venomous, and it murders the soul spreading like a virus running rampant, out of control.

2011-03-16 21:41
gangstagangsta, HAHAHA bästa hatet evver.
 -? ? ? ? ? ?- {@[email protected]} -? ? ? ? ? ?-