I början av Januari 2014 låstes Whoa och du kan alltså ej logga in eller skriva något nytt i forumen. Innehåll i forum osv kommer finnas tillgängligt. Läs Mer »

Användaren är inte inloggad flink F36

Från Lund / Skåne län / Sweden
Namn:
 
Sysselsättning:
-
Civilstånd:
-
Hemsida:
 
Medlem sedan:
2002-02-22
Senast inloggad:
2013-10-21 21:39
 
        

Senast skapade trådar

Senaste aktivitet i trådarInspiration!

http://www.aftonbladet.se/vss/nyheter/story/0,2789,971456,00.html

Jag mötte en man igår.
Han kom gående över de smaragdgröna kullarna i Brösarp. Likt en ängel uppenbarade han sig framför mig, tryckte min hand och bad mig sitta ner. Han sade att han vandrat från Smygehuk, och att han kommit för att fisa mig i ansiktet.
Jag ryggade tillbaka, men inom bråkdelen av en tiotusendels sekund fann jag mig liggande på marken med hans snövita skinkor smärtsamt nära mitt anlete. Sakta, sakta förde han dem närmare och närmare mig; precis så nära att hans ringmuskel nästintill snuddade vid min vibrerande nästipp. Sedan låg vi så i flera minuter och bara andades.
Och sedan fes han.
Det var som om jag försvann för ett ögonblick och när jag vaknade igen då var han försvunnen. Jag tror mig ibland se honom komma gående längs landsvägen, tycker mig ibland höra ljudet av hans varma luft mot min kind. Men han är borta, borta likt en vind.” ..................................