I början av Januari 2014 låstes Whoa och du kan alltså ej logga in eller skriva något nytt i forumen. Innehåll i forum osv kommer finnas tillgängligt. Läs Mer »

Användaren är inte inloggad -NoNas- P29

Från Strömsund / Jämtlands län / Sweden
Namn:
"Tajjt alkis med en kropp som duger"
Sysselsättning:
-
Civilstånd:
Raggar hårt
Hemsida:
-
Medlem sedan:
2007-07-19
Senast inloggad:
2008-02-17 22:13
 
        

Senast skapade trådarHär var det tomt.

Senaste aktivitet i trådar

Me in White ;D.H.A.H.A...Collab?? Holla! i gästbok!

Shuue! Det är jag som heter Jonas AkA Nonas... 15 årar lever soft bor i ett litet samhälle i jämtland som heter strömsund 10 mil utanför Ö-sund...

Jag fick hiphopen in i mina öron när jag var väldigt liten men den kom och dunsa snabbt ner till hjärtat så för två år sedan så börja jag skriva själv och med Paolern, Patrik aka Beaton i några år nu men börja seriöst för typ ett år sen, å de har rullat på sådär... Snart kanske vi kikar låterna i studio får se vad som händer ^^ Håll ögon och öron öppna! ;)

Vi Har ingen hemma studio än men kommer senare kanske kickar lite i andra studios--- 

Vi bildade gruppen DåligaTecken för ett år sen och skrev våran första låt tsm (Det här e ja) och före de hade (Beaton) skrivit en låt (Ghetto boi) och jag har skrivit en massa med.. men den nyaste som vi hoppas på att få ett proddat beat till :Låtens namn (Party) Festligt bra ;D men som sagt vi har inte spelat in några av våra låtarna än men får hopas att de kommer upp nåt inom kort...

Vi har även gjort en låt med najnu Det är en grupp två tjejer (Kajsa aKa Kääjsh och Agge aKa ägPäg) som heter nu lyser solen!!!

Jag vill oxå nämna Eh aKa A2Z och Micke aKa Mdr.
A2Z va me på vårat första live uppträdde me vår första låt (de här e ja) som vi lyfte taket med :D

Men om nån har funderingar över nåt lr kanske collab så så äre bara att "holla"

Hare nice nu i sommar festa järnet!! ;) Peyzzzzz