I början av Januari 2014 låstes Whoa och du kan alltså ej logga in eller skriva något nytt i forumen. Innehåll i forum osv kommer finnas tillgängligt. Läs Mer »

Användaren är inte inloggad ganzter P31

Från Landskrona / Skåne län / Sweden
Namn:
LINUS
Sysselsättning:
-
Civilstånd:
Singel
Hemsida:
-
Medlem sedan:
2006-11-19
Senast inloggad:
2009-08-22 18:27
 
        

Senast skapade trådarHär var det tomt.

Senaste aktivitet i trådar

Amerikanska lagstiftare upptäckte med alkoholen på 1920-talet att det är svårt att föra en framgångsrik förbudsregim när ett grannland har en mer tolerent politik. Nu är det samma land och en annan drog.

Okänd person om situationen mellan Kanada och USA och alkohol och cannabis.


Om orden 'Liv, frihet och sökandet efter lycka' inte inbegriper rätten att experiementera med ditt eget medvetande, så är självständighetsförklaringen inte värd hampan den skrevs på.

Terence McKenna.


Medan cannabisbruk inte kan orsaka dödsfall, kan cannabisförbudet göra det och gör det.

Allen St. Pierre, chef för NORML.

Straff mot drogbruk bör inte vara skadligare för en individ än bruket av drogen sig självt. Ingenstans är det mer klarare än i lagarna mot privat marijuanainnehav för personligt bruk.

President Jimmy Carter i ett meddelande till kongressen, 2:a Augusti, 1977.


Även om du tar all anti-marijuana propaganda som förbudsanhängare påstår på fullt allvar, så har förbudet mot marijuana gjort mycket mer skada på många fler människor än marijuana någonsin skulle kunna ha gjort.

William F. Buckley, Jr.


Jag hade alltid sniffat en massa lim som ung. Jag var väldigt intresserad i lim. Sen gick jag vidare till öl och speed och jag gled in i heroin eftersom när jag växte upp sa alla till mig 'Rök inte marijuana, det kommer att döda dig.'"

Författaren Irvine Welsh (Trainspotting) om sina upplevelser med droger.


Marijuana! Folk som dricker blir fulla, tar bilen, kör för fort, går hem och spöar upp sina familjer. Människor som röker marijuana blir höga, tar bilen, kör sakta, går hem och äter och leker med sina barn.

En polisman i Alaska på frågan vad han helst ville se legalt, alkohol eller marijuana.


Jag anser att alla former av sk psykoterapi är en stark motsatt order för drogberoende... Frågan "Varför började du använda narkotika från början?" bör aldrig frågas. Det är lika orelevant till behandling som att det skulle vara att fråga en malaria-patient varför han gick till ett område med malaria.

William S. Burroughs, The Soft Machine (1961).


De ljuger om marijuana. Säger till dig att röka marijuana gör dig omotiverad. Lögn! När du är hög, kan du göra allt du normalt kan göra, precis lika bra. Du bara inser att det inte är värt mödan. Det finns en skillnad.

Bill Hicks.


Användning av narkotika leder till kriminalitet. Det har riksdagen beslutat.

Uppsnappat på Internet.


85 miljoner amerikaner har experiementerat med olagliga droger. Eftersom syftet med kriminella lagar är att upptäcka och straffa lagbrytaren, bör vi resonera att 85 miljoner av oss bör ha tillbringat tid i fängelse?

William F.Buckley Jr., grundare av National Review.


Om du säger att, "Vin borde förbjudas" p.g.a. fyllerister, då måste du säga, följandes skalan, "Stål borde förbjudas" p.g.a mördarna, "Nätter borde förbjudas" på grund av tjuvarna, "Dagsljuset borde förbjudas" på grund av tjallarna och "Kvinnor borde förbjudas" på grund av äktenskapsbryterskorna."

Albert Einstein.

Verkligheten är blott en illusion, även om en väldigt envis en.Kommentarer tack.