I början av Januari 2014 låstes Whoa och du kan alltså ej logga in eller skriva något nytt i forumen. Innehåll i forum osv kommer finnas tillgängligt. Läs Mer »

Användaren är inte inloggad Uptown X18

Från Sweden / Sweden
Namn:
Robert & Viktor
Sysselsättning:
-
Civilstånd:
-
Hemsida:
www.myspace.com/radiouptown
Medlem sedan:
2005-09-02
Senast inloggad:
2009-10-04 11:28
 
        

Senast skapade trådar

Senaste aktivitet i trådar

Radio Uptown med Robert Zillén och DJ Akilles är för tillfället satt på paus. Vi hoppas kunna återkomma till hösten.
Tills dess så kan ni hålla er uppdaterade på en massa olika sätt:

MySpace
YouTube
Vibes46.com
Blogg

Vi finns såklart även tillgängliga här på Whoa samt på mail: [email protected]

Det prisbelönta radioprogrammet Uptown fokuserar på aktuella gäster, bra musik och givande diskussioner. I studion finner vi den meriterade DJ Akilles och den erfarna journalisten Robert Zillén som varannan vecka bjuder på två timmar musik. En timme tillägnar vi en aktuell artist som spelar exklusivt material, rappar live och pratar med oss i studion. Den andra timmen går vi in i djupet på ett specifikt tema och utforskar det till fullo för att ge lyssnaren en komplett bild av det som vi själva anser är det bästa i musikväg. Uptown är en noggrant avvägd blandning mellan det senaste och det bästa från förr, där vi också får se en ny sida av artister och deras skapande.

Vi tackar alla gäster och medverkande för vår tid i etern och säsongen 08 som visade sig bli den kanske bästa hittills med fina insatser från Adam Tensta, Eboi, Henok Achido, Afasi & Filthy, Professor P, Paragon, Öris, Promoe, Supreme och Chords.
Vi beklagar även det faktum att vi inte hann bjuda in alla de gäster som vi ville skulle medverka; vi lovar att ni är de första vi kontaktar när vi förhoppningvis drar igång till hösten igen.

Under tiden kan ni lyssna på DJ Akilles när han mixar för Git Something eller producerar för ProAktive Beats.
Robert Zillén ser ni i tidningarna Kingsize och Rocky samt på bloggen Git Something