I början av Januari 2014 låstes Whoa och du kan alltså ej logga in eller skriva något nytt i forumen. Innehåll i forum osv kommer finnas tillgängligt. Läs Mer »

Whoa är ett skämt,

Whoa Community - Allmänt om whoa

   

2004-08-27 14:25

Whoa är ett skämt,

jo varför allt går ut på denna regel

9 - Länka inte till olagligt eller stötande material
Att länka till eller tala om var man kan få tag på warez så som piratkopierade mp3or, spel, filmer, applikationer och liknande är inte tillåtet enligt svensk lag och självklart är det även förbjudet på Whoa. Att posta länkar till andra olagligheter eller sidor som är äckliga eller irriterande av någon anledning är även det förbjudet. Samma gäller att uppmana andra att länka / tala om var man kan få tag i ovannämnda saker.


om alla kollar i BEATs forumet och audio forumt..

alla låtar är i stort sett samplade,, jaha säger du what the deal!
jag det är olagligt att sprida, piratkopierade mp3or, säger ni.. och det är just va det är, folk lägger upp låtar med samplingar som dom inte har betalt för så DET ÄR olagligt enligt svensk lag men det kanske inte ni tycker,, jag vet inte,,

19 - Sveriges lagar gäller även på Whoa
Det finns vissa saker som man inte får göra enligt Svensk lagstiftning och självklart gäller alla dessa lagar även på Whoa och på internet i allmänhet. Tänk alltid på att det du gör på nätet kan alltid så samma konsekvenser som det du gör i verkligheten.


japp whoa är skämt ni en vrider och vänder på det..

\\orchidee

™™™™™