I början av Januari 2014 låstes Whoa och du kan alltså ej logga in eller skriva något nytt i forumen. Innehåll i forum osv kommer finnas tillgängligt. Läs Mer »

NY REGEL/funktion i forumet! = Veckans Text [LÄS]

Vår Hiphop - Lyricism

   

2005-10-27 16:00

NY REGEL/funktion i forumet! = Veckans Text [LÄS]

Såhär ser den nya regeln ut.

1 - Angående veckans text
En text som uppfyller kraven på format enligt regelverken och är postad mellan 00:00 på måndagen till och med 23:59 på söndagen i något av de två skrivarforumen på whoa community kan utses till veckans text av moderatorerna i dessa forum. Texten kommer att läggas upp retroaktivt i en löpande stickytråd som återfinns längst upp i Lyricismforumet. Under den följande veckan kommer den mest passande texten under den föregående veckan att kunna beskådas i denna tråd. Texten som blir utvald blir det från olika faktorer. Den kan vara kvalitativt skriven och/eller banbrytande eller orginell inom sin stil. Allt från dikter till battleverser kan utses till veckans text. Moderatorernas beslut är oåterkalleligt och påverkas inte av vem personen som skriver texten är utan bara hur själva texten i sig ser ut.


Detta betyder alltså att vi numera har veckans text i Lyricism. Moderatorerna i skrivarforumen väljer ut texter som utmärker sig genom olika faktorer. Det kan bli allt från en dikt till en keystyle som väljs ut. Andra mods och admins är dock självklart också välkomna att nominera en text. Notera att en battlevers eller text i en cypher kan väljas ut som veckans text också.

Denna text kommer att ligga uppe i en stickytråd längst upp i forumet. Diskussioner och debatt tas i samma tråd kring texten. Varje ny vecka rensas tråden och en ny text väljs ut. Vill ni behålla diskussionen får ni spara tråden för den rensas inför nästkommande vecka.

Det går inte att skicka direkt till oss utan ni lägger upp era texter som vanligt i forumen. Tänk på att inte posta massa tips i våra gästböcker då vi har koll på forumen och inte missar några exceptionella texter.

Texterna som väljs ut läggs upp retroaktivt och beslutet av oss är oåterkalleligt. Vill ni specifikt inte visa upp er text som veckans text får ni skriva detta när ni postar i forumen. Annars tar vi för givet att om det går bra att visa upp en text inför alla i en vanlig tråd så går det nog utmärkt att göra det i en veckans text-tråd.

Har ni frågor kring denna nya regel/funktion så ställ dem i denna tråd så svarar vi på dem.

//Mvh, Whoa Crew