I början av Januari 2014 låstes Whoa och du kan alltså ej logga in eller skriva något nytt i forumen. Innehåll i forum osv kommer finnas tillgängligt. Läs Mer »

Rappare i Samverkan - Dubbel trubbel, Keffat Liv, Dom viktiga skorna m.m.

Svensk Hiphop - Audio & Video

   

2007-07-30 17:00

Rappare i Samverkan - Dubbel trubbel, Keffat Liv, Dom viktiga skorna m.m.

För er som missat det:

http://www.rappareisamverkan.se/

Dom viktiga skorna har ju redan http://www.domviktigaskorna.se/ men jag antar att dom bara har två officiella hemsidor då.

Hämtat från den gamla sidan http://keffatliv.ath.cx/:
"Tjenixen!

Denna nyheten är egentligen tre stora nyheter. Först och främst är det så att vi nu har en ny hemsida som ersätter denna. Detta beror till största delen på att det råder allmän förvirring med gruppnamnet Keffat Liv och dess medlemmar i och med att en massa andra än Starprinze och JNI släpper låtar på hemsidan. På den nya hemsidan går vi under samlingsnamnet "Rappare I Samverkan" och adressen är:

http://www.rappareisamverkan.se/

På denna sidan finns det olika avdelningar för alla enskilda artister och konstellationer. Informera alla era homeboys, bitches, enemies, moms 'n' pops, brovaz 'n' sistaz, söner, döttrar, arbetskamrater, personliga tränare och langare om detta! Alla är välkomna! In och registrera er på det nya forumet så snabbt ni kan!

Vi vill även passa på att tacka hemsidecrewet som har byggt och tagit hand om denna sidan i alla dessa år! Tack Jop, Locke, Lazydawg och Rocco!

Nyhet nummer 2 och 3 är att Dubbel Trubbels nya skiva "Hits Mot Folkgrupp LP" och Hypers "2 Phukkin Gangstah 4 Radio" finns att ladda ner på den nya sidan! God muthaphukkin lyssning, mahfukkuz!

Mvh
Armadillo - det konstiga djuret med det konstiga skalet"

Lite förvirrande med massa olika hemsidor enligt mig, men det verkar som det är den nya hemsidan dom kommer släppa netreleases på.

Så nu är Dubbel Trubbels och hypers nya skivor uppe!

Ninjutsu kan sparkar och slag!
smack i huvet och i mag -en