I början av Januari 2014 låstes Whoa och du kan alltså ej logga in eller skriva något nytt i forumen. Innehåll i forum osv kommer finnas tillgängligt. Läs Mer »

Minska på kött alt. bli vegetarian? (Sanning vs fördomar)

Övrigt - Blandat

   
Poet

2011-02-21 14:42

Minska på kött alt. bli vegetarian? (Sanning vs fördomar)

Alltså jag har alltid haft en komplex relation till just nötkött, griskött och lamm. Även fågel har jag lite svårt för emellanåt. Jag har liksom lite problem med att äta kött när det ser ut som kött. Låter märkligt, I know men jag tycker senor, fett och brosk bara är allmänt vidrigt. Tills jag skurit bort allt jag inte tycker om på en flintastek så är det typ bara 2 cm² som jag kan tänka mig äta. Har absolut inget med djurens rättigheter (även om jag tycker att de bör ha så drägliga liv som möjligt) att göra. Utan jag är helt enkelt bara äcklad av kött på sistone.

Saken är den dock att jag upplever att all jävla veggo mat är så extremt dyr och lite svårtillgänglig. Alla ni icke-köttätare här på Whoa, hur ser er menyer ut? Vad äter ni hemma? Och snälla, simpla grejer också som man inte behöver dra till Astrid & Aporna, stup i kvarten för.

Och självklart, hur pass frisk är man som vegetarian? Känns som alla vegetarianer jag möter alltid är bleka och saknar typ noll livsglädje.


Love!

At the gates of Eternity...