I början av Januari 2014 låstes Whoa och du kan alltså ej logga in eller skriva något nytt i forumen. Innehåll i forum osv kommer finnas tillgängligt. Läs Mer »

Soulsken i Sthlm med början den 2:a September.

Övrig musik - Soul & RnB

   

2005-08-26 14:41

Soulsken i Sthlm med början den 2:a September.

Den andra september har vi säsongspremiär för MyPlace och om vi får som vi vill (vilket vi alltid får) så kommer hösten att bli fetare än någonsin! Vi kommer att blanda nygamla favoriter med nya talanger och eftersom att soulintresset växer sig allt starkare in i den svenska själen, så tror vi att Nalens källare Alcazar , kommer att bli fullare och svettigare än den nånsin har varit tidigare.

Vi kommer under hösten att bjuda på funkig soul, smetig soul, glad soul, ledsen soul, brassig soul, minimalistisk soul, explosiv soul, stillsam soul och en helvetes massa dansant soul! Allt levereras förstås från artister som vi med största möjliga omsorg fiskat upp ur den mörkaste underjorden, för att erbjuda dem den stjärnglans förtjänar.

Om du råkar gå förbi Alcazar en regning höstkväll, kommer du med största sannolikhet inte kunna undgå den sprakande, gnistrande, nästintill magiska auran som allt som oftast infinner sig på MyPlace. Tveka då inte att komma in i värmen å avnjut den bästa soulen som finns i stan. Lyssna och bli en del av den innan den blivit en del av kommersens profitkramande cirkushjul. Lyssna till soul rakt från hjärtat hos artister som sover, äter å lever soul varje dag. Artister som vägrar kompromissa med stora skivbolag och som är obevekliga i sin strävan att förmedla musik med känsla och själ.

Vi inleder höstens första klubbtilfälle med Kim och The Royal Nelsons . Två konstellationer som med oerhörd säkerhet och närvaro, kan konsten att skapa soul med en helt egen färgning och ton. Olika i sin genre, använder de både sig av de svarta rytmer som blivit huvuddelen av vår syn på svängig musik. Den mångsidiga och strålande Julia Nilsson i The Royal Nelsons, sjunger med en kraft och dynamik som väldigt få kan uppbringa på scenen idag och Kim kommer utan tvekan att få dig på fall tillsammans med sitt utomjordiskt svängiga kompband. Kom å dansa å njut av osignad soul i värdsklass!

Dj Leon Aenima spelar funkiga sjuor å sneak previews av morgondagens stjärnor.

www.myspace.com/andruecavaco