I början av Januari 2014 låstes Whoa och du kan alltså ej logga in eller skriva något nytt i forumen. Innehåll i forum osv kommer finnas tillgängligt. Läs Mer »

29/2 Klubb YES! @ Mosebacke Guilty Simpson (US) + Percee-P (US)

Klubb & Konserter - Stockholm

   

2008-02-06 21:32

29/2 Klubb YES! @ Mosebacke Guilty Simpson (US) + Percee-P (US)

Klubb Yes! Fredag 29 februari


Biljettsläpp 10 februari på www.mosebacke.se


Stones Throw On Tour 2008!

Guilty Simpson Live! + Percee P Live!
Support DJ House Shoes

Willrock + Pure P + Flaite + V.efx Frankie
I Cornelisrummet Grass + Don Dada

Mosebacke Etablissement
Fredag 29 februari
Klockan 21.00 till 02.00

Inträde 100 kronor Förköp 130 kronor i dörren

Ålder 23 år
www.iloveyes.se



Den här gången är det dags för det stekheta skivbolaget Stones Throw att för första gången besöka Yes! Vi kan stolt presentera bolagets senaste tillskott Guilty Simpson från Detroit, som gör sällskap med den välkända veteranen Percee-P från Bronx, NYC. Ihop kommer dessa två herrar bjuda på funkiga och svängiga beats som andas det typiska Stones Throw-soundet.

Guilty Simpson är ett välkänt ansikte på hiphopscenen i Detroit sen många år tillbaka, men det tog honom ett antal år att nå ut både i USA och resten av världen. Efter att ha samarbetat med andra Detroit-baserade artister som Black Milk och Frank N Dank kom Guilty i kontakt Stones Throw-gänget och är nu aktuell med sitt debut album. PLattan “Ode To The Ghetto” släpps 25:e mars och där samarbetar han med Madlib, Oh No och Black Milk för att nämna några.

Percee-P å sin sida har gjort en annorlunda resa då han hängt med i branschen sen slutet av 1980-talet. Då blev han känd för att battla exempelvis Lord Finesse men även samarbeten med Showbiz & AG och många andra. Det riktiga genombrottet kom aldrig riktigt och Percee betraktades till slut som “gatuförsäljare” av sina egna cdr-skivor. Slutligen fann Percee ett hem där han passade in musikaliskt, och det var Stones Throw som sträckte ut handen till en MC som personifierar uttrycket “payin dues”. Med den riktigt kvalitativa plattan “Perseverance” i bagaget, kommer Percee ge allt på micken.

Gör dig nu redo för en kväll där du kommer få en överdos av svängiga beats och sylvassa texter!

"Sentense presents: Moods & Moments" UTE NU! feat Prop Dylan, Kashal-Tee, Black Fist, Majistern, Reks, Supasition, Donny Goines m.fl. FREE DOWNLOAD!!