I början av Januari 2014 låstes Whoa och du kan alltså ej logga in eller skriva något nytt i forumen. Innehåll i forum osv kommer finnas tillgängligt. Läs Mer »

Bra spel till xbox360????

Hobby & Fritid - Konsol & PC-Spel

   

2009-01-06 20:31

Bra spel till xbox360????



Finns de verkligen sånna?...
har sedan ja skaffade mitt för ett år sen köpt bully o gta 4 o förutom de inte ens sett röken av en enda annan het titel lr spel som ens verkar lite småkul..
De finns i dagens läge inte ett enda spel som ja e sugen på o skaffa till maskinen o de känns jävligt trist för till ps2an fanns de ju alltid nått spel som verkade intresant iaf...var redan besviken över att metal gear solid 4 inte skulle komma o nu har ja även fått reda på att inte heller killzone 2 kommer..har flera ggr vart nere i stan för o köpa något nytt spel men har varje gång kommit hem tomhänt pga att ja helt enkelt inte hittar ett enda spel som verkar vara nåt o hänga i granen..är inte heller särskilt insatt i spelbranchen längre så har rätt dålig koll på vad som släpps men av va ja hittar i butikerna så verkar de junte va mkt o jubla över direkt..känns junte så lockande o bränna 700 spänn på ett spel som man tröttnar på efter en timme.

så min fråga i tråden är om ni på whoa vet nåra riktigt feta spel som ja har missat lr om de helt enkelt e lika bra att ja säljer boxen..

kan tilläga att sortens spel ja gillar är: gta liknande,rpg,fps och äventyrsspel

en död moderat är en bra moderat