I början av Januari 2014 låstes Whoa och du kan alltså ej logga in eller skriva något nytt i forumen. Innehåll i forum osv kommer finnas tillgängligt. Läs Mer »

   

2010-05-20 22:35

Historier!

Tjenare!

Tänkte att droppa en tråd som handlar om sköna kvällar när ni har varit ute och bombat/målat . Alltså nu menar jag inte när ni körde en tag på ett träd i något fame. Utan när ni har varit ute och har fått upp riktigt mycket tags/t.ups/målningar , kanske lite knas historier osv. Och skriv nu så att man fattar gott folk , så att man får en bild i huvudet hur stället ni är på och hur resultatet ser ut.

Kan själv berätta en liten godnatt saga för er.

Det var en härlig sommar kväll 2009 , klockan var cirka halv 3 på natten och man hade nyss softat på en strand med sina polare och knäckt ett par öl . Det var relativt varmt ute och hade nyss ringt en polare för att höra om han ville med och köra en målning eller något. Han svarade ja , och mötte upp mig vid ett bostadsområde 10 minuter efter samtalet jag hade med honom. Vi drog oss ner mot Centrum för att kolla ifall vi hittade något schyst att lira på. Efter någon kvart hittade vi en barack som stod vid ett par lägenheter som hölls på att renoveras. Vi bestämde oss för att köra en varsin throw-up med gul fyll och mörk blåa lines. Vi var ungefär klara med fyllen samtidigt och började dra outlines med plötsligt hör vi att en bil är i närheten och kör relativt fort. Jag säger " Tror du att det är snuten ? " till min polare med en låg ton . När han ska precis svara ser jag en polisman springa rakt emot oss och jag säger " SHIT , ainaknas ainaknas...." Vi springer iväg som ett par galningar och medans vi springer börjar min polare att Wave:a ett ett par byggnader. Efter 10 minuter var vi långt borta ifrån polisen och pustade ut . Jag säger " Haha jävla idiot att wave:a husen när polisen var bakom oss ". Han säger " Haha rööjjj mannen rööjjj ". Vi båda skrattar och bestämmer för att dra hem till honom för att sova .

Typ sådana historier menar jag , är faktiskt kul att läsa när folk har haft jävligt roliga kvällar. Peace.

Denna användare har skrivit alla inlägg där användaren har tagits bort från whoa.

2010-05-20 22:40
Knashistorier skulle sitta fint . Även torskhistorier fast det är ju jävligt tråkigt att höra när någon har torskat dock.
Denna användare har skrivit alla inlägg där användaren har tagits bort från whoa.

2010-05-20 22:42
Ja, sånna här trådar är kul, vå får hålla tummarna för att den håller sig levande.

I mina tidiga tonår, vilket är alldeles för länge sen nu, så lirade vi en spårvagnstunnel utåt Frölunda. Plötsligt så ser vi två Securitasvakter komma springandes mot oss. Vi lägger benen på ryggen ut i skogen där vi inte ser ett skit, slänger oss ner i en grop och håller tummarna. Man ser ljuskäglor från deras ficklampor komma närmre men iom att vi visste att det fanns fullt med mer eller mindre höga stup nästan överallt låg vi kvar, ingen bra ide att springa som blinda höns och ramla till sin död...
Till slut är en av väktarna precis ovanför oss, vi kan se honom titta ut i mörkret och vi tror verkligen att det är kört. Men helt plötsligt så vänder han bara på klacken och går tillbaka mot den andre. 

2010-05-20 22:58
Haha bilden passar in du!
Denna användare har skrivit alla inlägg där användaren har tagits bort från whoa.

2010-05-20 23:54
troligt att man fortsätter måla när det en springandes polis. kanske är sant ändå, finns idioter till tamejfan allting
 

2010-05-21 13:20
Hade bestämt mig för att lira en roof-top på en skola, för att komma upp på taket så var det stuprännan som gällde och det var ett 4 våningshus. Stuprännan var inte av dom där rangliga plåtrören som på bostadshus, utan var riktigt rejäl.
Eftersom skolan var belägen precis vid tunnelbanan (Därav valet att köra den) så behövde jag en polare som knasade, för hade väktare eller polis tillkallats så hade det nästan garanterat blivit torsk för att ta sig ner var inte det lättaste.

Jag tar mig upp iaf och kör den, gick felfritt förutom några gånger då jag behövde ducka för polis/väktare som körde på gatan. Den blev rätt stor, 3 x 6 meter skulle jag gissa på. Black On Chrome, Yes you get the picture.

Jag tar mig ner till min väntande polare och vi börjar röra oss därifrån, när vi kommit en väldigt liten bit så känner jag att någon tar tag i mig och "Lägg dig ner"..

Så där sitter jag, med en massa slumpar i väskan i samma färger som på målningen, färgfläckar på kläderna och ett par jävligt griniga poliser.
Vi får dom vanliga frågorna, "Vad har ni gjort?" "Vart har ni varit?" "Vilken tag/crew har du?", men där fick dom inte speciellt mycket. Så nu sitter jag och räknar och funderar på hur mycket skadestånd det kan bli, för jag tänkte att det skulle bli en garanterad torsk.

Vi blir förda tillbaks mot skolan och precis utanför skolan, under målningen, så stannar vi. Jag sneglar upp mot målningen i smyg och mitt hjärta sjönk rätt lågt för den var större än vad jag hade räknat på, men när jag kollar tillbaks mot polisen blev jag förundrat, dom kollade ner på marken? För på marken så hade nämligen min polare gjort en snabb tag i väntan på mig, "Vem är det som har gjort det här?".
Dom hade alltså inte fått larm om min målning, utan om hans tag, så jag stod och bad till gud att dom inte skulle kolla upp mot skolan. Det gjorde dom aldrig.

Det slutade med att vi båda blev friade från misstankar, men det var fan nära.Dysläktikär

2010-05-21 13:52
En sen sommarkväll för många år sedan var jag och en polare och målade på ett gammalt vattentorn. Vi drack bärs och hade det soft. Vi hade målat där i flera år med jämna mellan rum utan problem.
Plötsligt hör vi en siren men vi kan ju inte tänka oss att snuten skulle komma dit med sirenerna på.

Dock sladdar en polisbil upp som i en tokig actionfilm och två polismän rusar ut mot oss, den ena drar sin batong och den andra kommer tätt bakom med handen på hölstret.

Vi var säkert inte mer än 15-16 så vi blev ju livrädda. Slängde oss över en mur, rusade genom ett bostadsområde. Då kom en till polisbil som tvärnita när den såg oss och vi rusade över en gräsmatta.
Polisbilen körde efter oss över gräsmattan men det var blött i gräset så den kom inte så långt. Dom hoppade ut och rusade efter oss och vi rusade till en trappa som ledde ner mot en fotbollsplan.
Där får ena polisen tag i min arm och drar i mig så jag trillar men idioten håller kvar i mig och eftersom vi är exakt ovanför den långa stentrappan så ramlar vi båda en bit ner i trappan.
Jag reser mig upp och det gör galet ont i armen men då polisen tydligen även slagit sig och håller sig för benet så tar jag tillfället i akt och rusar ner för trappan.
Vänder mig om när jag kommit ner och ser att han inte förföljer mig längre.

Drar in bakom ett klubbhus som ligger vid fotbollsplanen. Där sitter min polare och rullar en spliff och ser förvånat på mig som är helt smutsig.
Vi röker och jag berättar vad som hände då han försvann. Han var tydligen helt säker på att jag åkt dit.
Ingen av oss kan förstå varför det blev ett sådant polisuppbåd bara för två kids klottra på ett vattentorn.
Vi sitter kvar i någon timme då det cirkulerar flera polisbilar och även civvare i hela området.

När jag kommer hem inser jag att jag stukat armen och brutit ett finger.
Tydligen hade det varit ett stort rån samma dag och gärningsmännen hade spårats till just det bostadsområdet vi befann oss i.
Om de nu var kåta och ville plocka in någon eller om de verkligen förväxlade oss med rånarna det vet jag inte men det var en jävla kväll.
Äger dig som staten

2010-05-21 17:33
För några år sedan fanns en utmärkt plats efter pendellinjen för att plocka utsidor, jag och några vänner hade besökt stället relativt frekvent under två veckors tid.

Vi placerade oss på motsatt sida av perrongen, stod och samtalade och rökte en cigg då tåget plötsligt rullade in. Rent instikntivt plockas burkar fram och vi springer den korta sträckan genom buskagen fram till spåret och börjar bomba. Pendeln rullar iväg, prydd av tags.
Vi småjoggar tillbaka till gångvägen (som finns placerad intill "skogen") då min vän plötsligt skriker till och tar till fots, vi andra står förvånade kvar tills vi plötsligt ser fyra gestalter (väktare) kommer springande emot oss. Alla sprids ut och får en flåsande väktare efter sig, efter en kort springmarsch ser jag att mina vänner (alla utom en) kommer tillbaka med en väktare slitandes i kläderna. Väktarna placerar oss väl synligt vid pendeltågstationsuppgången.

Nån timme senare dyker polisen lägligt upp, uppgifter och vittnesmål tas och till min stora förvåning yttras orden "Vi kan inte bevisa om han (jag) endast höll vakt eller deltog i klottrandet själv". Allt detta grundade sig i att min vän kom undan. Polisen påpekar snabbt att jag inte är misstänkt och släpps gladeligen hem. Mina polare har inte samma tur dock, och alla döms senare för skadegörelse.

Nån vecka efter blev jag dock plockad på Solna station av snuten. En hand på axeln och den klassiska: "hur var det här då?". Alltid lika soft!
spliff macht frei

2010-05-21 18:44
Promoe från Looptroop genom Google Translate:

"...ett par år sedan jag och min man
gick ut från staden för att rack upp en del burkar
"Orsak skit blev det varmt här i Västerås
det var dags att klä ut sig i våra bästa inredningar kläder
i min jacka jag kunde ta åtta burkar
Om skit var slät fyra mer i mina byxor
som uppgår till tolv så jag antar att ni kan tala
Vi hade höga expertasions att skiten skulle gå bra
vi gick att hinna med tåget på järnvägsstationen
vi har inte betalat det pris vi bara uppmärksammade
att undvika varje situation av konfrontation
med lagen
och jag såg ingenting som uppstod mitt misstanke
så uppdraget var på
vi nådde snart vår destination
visste inte vad vi var facin'or vad som var väntat
för oss - som vi kom in i macken
tog en titt runt allting verkade lätt
Faktum är skit var så häftigt att vi var freezin "
vi såg burkar och de hade vi gjort öppet
hade ingen id en undercover var scopin
kontrollera oss fram bakom denna hyllan
som jag och nob började inredningar upp som fan
Efter ett tag var jag tvungen att gå ut för att tömma ut min jacka
så jag kunde komma tillbaka in och göra lite mer inredningar
Sedan såg jag den här mannen i ögonvrån
Jag började gå snabbare började han jogga
så jag sprang frenetiskt och kastade bort min börda
han var shoutin "" stoppa honom "som jag begått mord
men ingen kom i min väg men jag antar att jag hade tur
Han hoppade i bilen och körde upp bredvid mig
hoppade upp bredvid mig skrek "jag fick på årsbasis min vän"
Jo jag fortsatte att springa, men jag framåt igen
han fortsatte att jaga mig som en kilometer
det var att döda mig om jag inte hade en chans att ta en paus
antingen i åka fast eller jag hitta ett ställe att gömma
den första byggnaden till vänster om mig i halvljus inuti
arg trött men jag gjorde det uppför trapporna
plockade ut genom fönstret upptill och tro mig jag blev rädd
när jag såg honom gå på gatan under
Jag var breathin "tungt och ont från knäna
Låt inte den jäveln fånga mig
Jag tänkte ge mina föräldrar kommer inte att vara lycklig
när han kom in i buildin "bredvid mitt Jag trodde jag var säker
sedan han kom tillbaka ut och styrde rakt på mitt gömställe
Jag trodde fan nu är jag fast som en mus
i en mus fälla manifesterats som det här huset
Jag kunde inte få reda på att jag ringde på dörren hoppades "
någon skulle öppna och släppa in mig utan frågor
men ingen var hemma och det var bara till det bättre
"Orsak om någon hade öppnat dörren för Undercover
skulle ha fått höra och det buller och sen komma upp där
men i stället stannade han där nere och bara stirrade
upp i trappan Väntar gick sedan sin väg
men jag stannade och allting jag hörde en bil accelerera
eller slå sönder jag trodde polisen skulle Comin till SAMTAL
mig och satte mig rakt på Grand Theft
men ingenting hände för likadana en timme, så jag lämnade
för järnvägsstationen min man var där väntat
Jag såg något var goin 'on Så jag frågade honom är det något fel
och jag kunde inte tro mina öron när jag hörde honom svara
ord föds som undercover Svan
tog mig i stället för att du och fick mig att betala böter
så detta rim är tillägnad min man
NOB jag blev arg kärlek från sub till ovanstående
för dig för att du höll käften när
de ville ha mitt namn nu som en sann vän
Så när du behöver hjälp med något varje dag
bara ring mig så kommer jag över direkt..."
Denna användare har skrivit alla inlägg där användaren har tagits bort från whoa.

2010-05-21 19:12
haha bra tråd det här!

det var en varm sommarkväll, klockan var runt halv 1 på natten.
jag och två polare skulle lira fr8s på en yard, vi gick igenom ett bostads område och satte oss i en dunge ett par meter från spår området..
vi kollade vaksamt i ca 10-15 minuter innan vi bestämde oss för att snabbt ta oss in på yarden, det ligger en bilväg precis brevid så man fick va snabb..
det gick bra och vi gick en bra bit in, och ställde oss i mitten och började line:a upp våra panels. klockan var ca 1, vi hade nästan gjort klart fyllen, och började då dra linesen, och min polare.. som var trög och inte hade kromkiller och fick vänta. medans han krom torkade gick han runt och tagade. så plötsligt hör man : "väktare väktare, och jag drar upp cansen i en påse som ligger berädd och springer som en kvinnoälskade man från en tänd bög genom yarden, upp i en dunge, slänger cansen och hanskarna och springer vidare i ett par minuter..
huvud linje till dena stad ligger brevid yarden, och jag, som den våghals jag är går tillbaks på vägen brevid.. och ser hur det står en en bevakningstjänst bil där mer två väktare brevid, plötsligt känner jag hur jag får en hand på axlen, " hej, vad gör du här?" jag svara, har varit och tatt ett par öl med en kompis i stan,och jag är på väg hem, har det hänt något? hon svarar, ja, det har varit någon och sprayat (hon utalade det på svenska) ner tågen här.. kan vi få se dina händer tack? jag tar fram dom och ser belåtet hur hanskarna har varit till nytta! hon säger, okej, men du kan gå vidare! tyckte bara du stämde överens med hur dom som sprang iväg såg ut!"
jag svara: okej, men jag ska ringa om jag ser något, ha en trevlig kväll, hon svara "detsamma"..
jag går vidare hemåt och kan inte låta bli och få ett lende på läpparna!


http://www.location-strawtown.tk/
http://www.fotolog.com/strawtowstreets/

2010-05-21 22:03
Grymmt roliga grejjer i denna tråden.

inte mycket till historia men men....

Jag och en polare stog och målade i en tågtunnel med väg och cykelbana över.
Vi hade gjort klart målningarna och höll på att plocka ner sakerna när någon kastade ner ett par skor från vägen. Det ledde inte till något men det var en så konstig grejj. Vem fan kastar bort sina skor sådär? wierd.
Fuck the System

2010-05-22 01:06
Drar in bakom ett klubbhus som ligger vid fotbollsplanen. Där sitter min polare och rullar en spliff och ser förvånat på mig som är helt smutsig.

Så länge gick det att hålla sig till sanningen..

2010-05-23 15:27
kan vi få se dina händer tack? jag tar fram dom och ser belåtet hur hanskarna har varit till nytta! hon säger, okej, men du kan gå vidare!


Handskar hjälper dig.
Denna användare har skrivit alla inlägg där användaren har tagits bort från whoa.

2010-05-23 17:31
SaXoR P20

Vad? Vi hade båda sett ut samma gömställe då det inte fanns någon insyn bakom huset.
Alla knarkade som barn, det var den bästa jollen jag rökt eller det kändes i vart fall så just då.
Äger dig som staten

2010-05-23 21:13
Det var sensommar, året var 08. Jag och mina vapenbröder hade börjat kvällen med att svepa i oss några kalla öl på kvarterskrogen. Hemma stod två påsar fulla med cans och vi började diskutera platsen vi tänkte utnyttja dessa burkars innehåll på. Platsen blev ***** yarden, ganska riskfyllt tyckte jag men mina vänner höll inte med utan fortsatte med meningar som "vadå riskfyllt? du har väl förfan ben att springa med om något skulle hända!" jaja tänkte jag och svepte i mig det sista jag hade i ölen.
Väl hemma så planerades färgval och allting tvättades rent från fingeravtryck. De andra skrattade åt mig när jag satt ner på knä och putsade burkarna och de fortsatte att skoja med mig och sa meningar som " planerar du att torska ikväll eller? fan tare lugnt!"
klockan hade precis tickat förbi 12 och sensommarkvällen var oförglömligt vacker. Vi tog några omvägar till yarden och när vi väl var där så satte vi oss bakom några buskar för att iaktta stället. Allt var lugnt, det enda som hördes var en ensam fågel som sjöng. Luvorna drogs på, handskarna likaså. Vi tog en titt på varandra och nickade med huvudena. "Nu kör vi" sa jag och log.

Med små springade steg sprang vi in i yarden. Vi gömde oss bakom det första skåpet vi såg bara för att se så allt var lugnt. Pulsen på mig hade börjat stiga, svetten innanför balaklavan började att bli allt mer intensiv. Jag fick en klapp på ryggen och hörde en av grabbarna säga "kör på, vi tar tåget till vänster"

Jag var först till tåget och vinkade in dem andra att komma efter. Påsen öppnades och den första kannan plockades ur. De första linjerna kändes skönare än en orgasm. Älskade den här känslan, älskade spänningen, älskade lukten av stål, älskade ljuset från månen som speglade sig på tågets fönster.

Efter cirka 8 minuter blev min crome blaffa klar. Tog några steg bakåt för att se på helheten och det jag inte visste var att det stod ett plåtskåp bakom mig, så jag råkade backa rakt in i det. Smällen hördes, inte bara av oss utan även från några csgare som gömde sig några tåg längre fram. "Vafan hålleru på med?" viskade en polare samtidigt som han höll på att lägga de sista highlightsen. "Tare lugnt och bli klar förfan!" viskade jag tillbaka.

Precis när han lagt den sista signen "Sensommar 08 i love it" så hör vi några röster ganska nära oss. Vi sätter oss ner och kollar på varandra med ögon stora som universum. Ingen av oss gör en min, det enda som hörs är våra tunga andetag. Jag gör gester med fingrarna som betyder att vi ska dra snabbt som fan. Precis när vi ska ta första språng steget så hör vi en skarp röst skrika " STANNA !"

helvete tänker jag, nu ere kört. Men jag intalar mig själv att inte glömma bort våran knas plan. "Rakt fram, sen vänster, sen vänster igen sen löpa fort som fan" säger jag till mig själv. Vi löper och löper och hör hur en hund börjar skälla. Plötsligt försvann allt som för några minuter sen var så vackert. Fågel som sjöng så fint blev plötsligt ett jävla irriterande objekt och himlen var bara ful och grå och månen lös inte längre.
Efter cirka 150 meters löpande i full fart hör vi hur hunden börjar komma närmare och närmare, det enda alternativet att inte bli dödad av den där satans hunden var att hoppa över staketet. Så jag ropade "TA STAKETET, HUNDEN KOMMER IKAPP!!!"
en efter en börjar vi klättra och jag var sist kvar, ska precis hoppa upp över staketet när jag känner minst 4 tänder gå igenom min byxa och tränga in i min hud. Hunden hade mig. Jag skrek som en kärring och vakterna var bara några meter ifrån oss. "Hjälp mig då!!!" fick jag ut med en pubertetsstämma pga smärtan hunden gav mig. En av polarna vänder om och kastar en av sina kannor på hunden som grinade illa av träffen. Jag hinner precis hoppa över och fortsätter att springa.
Randomz ?

2010-05-23 21:13

Nu befann vi oss i en skog och grisarnas sirener kunde nu höras på långt håll. I detta skede så fanns det ingen tid att prata, nu fick benen sköta jobbet. Skogen var bäcksvart och det var fan ett under att man inte snubblade på alla jävla gropar och grenar som fanns överallt. Det enda som hördes i skogen var våra tunga andetag och nu var det ett ypperligt tillfälle att dumpa allt man hade på sig.

Efter att ha löpt i säkert 3 minuter i den ofantligt stora skogen märker jag att jag inte ser någon av mina boys längre. Jag va helt ensam, vart fan hade dem tagit vägen?

Jag stannde upp, drog av mig luvan och bara lyssnade. Inget hördes, sirenerna var borta. Jag kollade upp i ett av träden och till min förskräckelse fick jag se en stor jävla uggla sitta där och titta på mig. Blev skiträdd och trodde den skulle attackera mig så jag fortsatte att små springa genom den gröna skogen. Tillslut kom jag ut på en väg. där stod jag, svettig som en 10.000 meters löpare och med blod på benet efter den där jävla hunden. Jag drog upp byxan och fick se ett köttigt jävla sår nere vid vaden. Smärtan kom som en örfil . Jag höll på att tappa känseln i hela benet. Fan ska jag göra... mobilen var hemma så jag kunde inte ringa en ambulans vilket inte hade varit de smartaste heller. Jag slängde av mig min jacka och gömde den under ett träd.

Jag visste vart jag var och började min väg hemåt, i hopp om att de andra också klarat sig. Efter världens jävla omvägar hem så satte jag nyckeln i låset till min bostad och fick en chock när jag såg att det inte var låst. Vem fan va hemma hos mig?

Traskar in i hallen och ropar "HALLÅ?" och hör hur skratt från vardagsrummet. Där sitter alla ansikten och kollar på mig med lika svettiga ansikten som mig själv. "ta dig en öl och sätt dig nu haha" skrek en polare. Alla hade klarat sig, och som vi skrattade den natten haha. Såret på benet fixade jag dagen efter, fick sy 18 stygn på benet.

Men hellre 18 stygn än flera hundra tusen kronor i böter!
Randomz ?

2010-05-23 21:24
Fan va bra histora VRZTHAMAN bästa jävla berättelse jag läst nånsin. Flera sånna vill vi läsa! :)
Denna användare har skrivit alla inlägg där användaren har tagits bort från whoa.

2010-05-24 11:47
Happened a long time ago in the country-side of Finland...

Det finns en järnvägs-tunnel nära till vara jag bodde som yngling, var vi brukade måla eftersom det var ganska safe, ute på landet osv...
Anyway, vi var väl 15-16 år gamla, 3-4 killar som ganska ofta var där och målade. Enda greijen med tunneln var att vid ena sidan av tunneln var det jääävligt tight när det kom tåg förbi, vi visste inte riktigt om man kunde stå på den sidan när det kom tåg.

Så, alla andra står och målar på den sidan där det finns mer plats, men jag kör en piece på andra sidan. Vi kollade alltid på förhand när tåg gick, för det ligger en station ganska nära, så att man kunde gömma sig och inte torska ifall nån såg en...

Denna gång så höll vi lugnt på med vår grej, när jag mitt i allt hör hur en av killarna bara ropar "TÅÅÅÅÅÅÅG!!!"...jag vänder mig om för att springa över relsen till andra sidan, men precis som jag vänder mig om så ser jag ett Pendolino tåg just vid mynningen av tunneln och det bara swooshar förbi i full fart (eftersom de tågen inte stannar på den närliggande stationen...) och jag står mellan tåget och väggen! Det var så jävla tight att jag bara frös still, kläderna fladdrade av luft-trycket, stod bara still skit-skraj...

Efter de några sekunder som det tog för tåget att passera så satt jag bara ner mig på marken, pustade ut, och skrattade lite för mig själv. Killarna på andra sidan står och glor på mig som sitter och små-grinar, frågar om allt är ok, och jag bara svarar "Visst, man rymms ju bra mellan tåget och tunnel-väggen..."
Hellsinki Sneaker Freak!

2010-05-24 16:00
Du det du beskriver påminner mig om en tunnel som jag brukar va vid ibland, hur nära var du tåget när det åkte förbi?
Denna användare har skrivit alla inlägg där användaren har tagits bort från whoa.

2010-05-25 18:10
Långtid sedan :)

Kanske inte mycket till historia men.
Klockan var vid 11 och jag och en polar var väl ca 12 år. Jag hade gjort ett par egna pennor tyckte och tycker det är skojj, men iaf ställer oss på ett öde koloni område och vi börjar tagga som fan i någon skit ful grå tråkigt tunnel. Sen när vi står där så kommer en kille med sin hund och vi blir skitskrajja och kutar som fan över rälsen och springer och jag var skrajj som fan o adrenalinet pumpade som aldrig förr började tagga allt jag såg. Skrajj som jag var tröck jag hårt som fan på den där hemma gjorda "bingopennan" så det rann som fan och skrek ASFETTTTTT och garva sen ser jag den där privatpersonen med hunden igen och kutar uti helvette hem till polarn där vi möts och diskuterar kvällen. Så får jag frågan är du dum i huvet? Jag svarade: Vadårå? DU KAN JU INTE TAGGA MED FOLK EFTER OSS!? svarar han. Vi garvar ikapp båda två.

Det var den kvällen men men... :P
Det kunde varit värre.

2010-05-27 13:16
Och dääär spårade tråden ur..
Dysläktikär

2010-05-27 16:21
Det här var rätt länge sen men ska försöka minnas allt.

Det var en varm juni dag för runt 4 år se tror jag. Jag och en polare hade precis robbat ett hus på götgatan och hade kommit över en riktigt stor summa pengar och lite andra grejer. however, vi sprang därifrån med pengarna och grejerna och så sa min polare som var en av dom ballaste jag kände"Ska vi bomba några kåkar på vägen hem eller?"
Jag som var lite vassare i skallen än honom sa"javafan men vi får göra det snabbt för vi har säkert hela poliskåren efter oss". Sagt och gjort vi bombade några radhus och en lägenhet. När vi börjar närma oss hemmet så hör min polare ett metalliskt klick bakom oss och vänder sig om och där står 4 snutar med riktade vapen mot oss. Min polare som inte bangar på nåt skriker"amen skjut du snut as" jag försökte lugna ner honom så han slutar skrika,då blir jag plötslit skjuten med en teaser så jag ligger i enorma smärtor ett bra tag. Min polare sprang iväg och jag fick sitta i timlånga förhör som resulterade 450 tusen i skadestånd samt 700 timmars sammhällstjänst.

2010-05-27 16:25
hahah Morgen, låter mycket troligt det där....
(\_/)
(O.o)
(> <)

2010-05-27 16:37
vrzthaman Riktigt bra historia,du måste fått med nästan allt där;) fortsätt droppa historier:D
(\_/)
(O.o)
(> <)

2010-05-27 19:17
csgarna har tagit över tråden o förstört den..
Randomz ?

2010-05-27 21:45
Sväljer P20

haha fan vad bra den va =)
vi har ju smakat på batong flera gånger av csg hahah
jävla myttare dom eee..

vad vi jävlades med dom i sockenplan när soi kom med sin skateboard haha


2010-05-30 20:42
Vi (jag och mina tre bästa) höll på och harvade i ett semifame en ruggig sensommar/höst natt för en fyra fem år sen. Klassisk tågtunnel i betong, vallarna är murade längst ner och ovanför det är det gräsmatta. Det har regnat tre fyra dagar i sträck tidigare så gräset är blött men väggarna är torra och fina redan.

Lugnaste stället nånsin, en spliff först, sen måla, sen en spliff, sen foto och sen hem, klassisk ritual. Vi har gjort detta hundratals gånger.

Vi står och kör för fullt, ingen säger ett pip utan alla har ögonen på väggen och öronen spetsade mot rälsen så att man ska upptäcka visslet i tid, se vartifrån det kommer och sen gömma sig så gott som möjligt, denna bro har köttats som fan under minst 15 år och aina har plockat folk på att de gömt sig så att lokförarna kunnat se dom från hytten.

Iaf, alla har skissat och fyllt och plötsligt uppstår en diskussion om hur bakgrunden ska se ut, nån har glömt, nån har blandat ihop och själv står jag och försöker hålla undan en fnisshysteri. Rätt vad det är känner sig alla obekväma och tystnar tvärt.
En sekunds ögonkontakt och alla fattar precis vad det är vi glömt: lyssna efter tåg.
Ljuset är starkt som fan och alla får panikbråttom och springer över på andra sidan och hukar sig. Helt klart ett osmart move om man vill undvika bli sedd men vad gör man när man är bäng och paniksvängd?
Tåget i fråga har inte hunnit halvvägs förbi oss innan vi ser ljusen från ett mötande tåg och paniken kommer tillbaka som en spark i skrevet.

De närmsta tio sekunderna inträffar följande:
På något sätt lyckas vi komma undan alla fyra och upp på sidovallen, ett HYSTERISKT långt godståg bränner förbi och är öronbedövande. Jag är andre man upp så det var lätt att springa och hitta fotfäste i det fuktiga överlånga gräset. Precis när jag ska pusta ut och klappa min polare framför mig på axeln så hör jag killen bakom mig väsa "HELV!" och en hand rycker tag i min ryggsäck som jag har över ena axeln. Han är på väg ner, har hookat mig och (visade det sig senare) råkat knuffa siste mannen upp på vallen i bröstet.
I ren desperation ropar jag han som står framför migs namn när jag är påväg ner med huvudet före och lyckas återfå kontrollen över min överkropp när han framför mig misslyckas med att vända sig om, halkar och sparkar undan mina ben. Jag faller på mage och lyckas få tag i hans bälte och jeans med ena handen och håller desperat fast ryggsäcken på min axel med den andra handen. Och därmed också de andra två nötterna som hänger i den.
Under tiden håller godskaravanen fortfarande på att passera med sitt öronbedövande ljud.
Mannen längst fram i människokedjan får tag i några halvvissna tistlar och lyckas ta spjärn med tårna. Hans byxor glider ner till knäna och vi andra tre med dom.
Godsvagnarna är oändliga, alla skriker fula saker till varandra, det är blött och lerigt, och mitt i alltihopa hänger vi fast för glatta livet i en tistel, som nån jävla scen ur en Jönssonliganfilm.

När tåget äntligen tar slut trillar vi tre som är sist ner på gruset och börjar tokflabba. När vi återhämtat oss från sammanbrottet reser vi oss upp och upptäcker den fjärde musketören av oss när han försöker borsta av sig leran från sina kallingar med ena handen samtidigt som han håller upp andra handen över huvudet för den börjat blöda av törnarna på busken han hållit i, allt medan han förbannar oss alla tre för evigheters evighet.
Så vi fotar honom.
Sen spyr en av dom andra två när adrenalinet släpper, jag fotar honom in action, alla blir på bättre humör och vi målar klart, utan några fler incidenter...
Jag hatar internet.

2010-05-30 21:27
kommer ihåg den här historien nu när jag läser historian ovan..

klockan var kanske runt halv 3 på eftermidagen.. jag och 2 på polare, skulle gå och köra en sån låda längs linjen, (ni vet dom grå fanskapen) så vi börjar vår vandring..
stället ligger rätt avlägset och en bra bit från där vi va, det är en tunnel med en box brevid som ligger preics intill spåret..
för att ta sig till det hela måsta vi gå längs linjen i ca 20 minuter innan vi är frame,
eller ta en bilväg vid en åker som tar ca en timme.. så vi tar linjen.
Det går bra, och vi möter konstigt någ inte ett tåg!
när vi är framme sätter vi oss i en dunge som ligger precis vid en grusväg, den är det enda som är mellan oss och spåret..
vi chillar en stund och skakar cansen och fixar capsen och allt är frid och fröjd!
efter ett par minuter tycker vi det är lite undligt att inget tåg har passerat, trotts att det varit grönt i ca 30 minuter.. dessutom är alla träd som gett en chans att klara sig ifall tåget kommer framruande ner sågade..
så jag tänker "vafan, lika bra att få skiten avklarad så vi kan dra"
så vi går dit. det sitter ett staket för vägen och linjen så man kan gå på en bro överspåret, under är tunnlen och boxen.. så vi går över och sätter oss i en buske och kollar lite fort, jag är lite skäpptisk till att bara gå ut och köra, och väntar hällre på tåget ska köra förbi! men min ena polare är ivrig som fan och tjatar och att vi ska ut.. och det gör vi !
väl framme börjar vi dra upp linjerna, så kommer ett jävla x2000 i 130 km i timmen från ingen stans och får panik och springer dom få meterna innan vi kan kasta oss i diket ! men till min förvånad tutar inte tåget ? så vi tänker att han kanske inte märkte av det hela och gick ur direkt och började dra fillen.. och sedan linjar och drar seconds, när jag precis börjat signa 2010 hör man jälvels lätet från spåren och den här gången är vi ner i diktet innan tåget ens kommit runt svängen.
bra tänkte dom, men inte jag.. jag kan mycket mer, och varit vid den linjen så många gånger, märker att det är väldigt skumt att ett IC kör i ungefär 60 km i timmen när det är 130 km i timmen sträcka?
så jag fattar att den förra tågföraren slått larm och vi tar våra påsar och springer över bron upp på grusvägen.. jag knäpper ett snabbt kort och vi går in i en dungen igen och pustar ut..
och då mitt i allt hopp får jag den riktigt läskiga magkänslan, av att något inte stämmer.. samma med dom andra så vi börjar gå över den lilla busk slätten, (man har fortfarande ett bra sikt över grusvägen.. )
och då kommer, just precis en POLIS bil åkandes i snigelfart.. och dom som inte sätt oss tror vi är vid tunnlen.. så vi springer så fort vi kan in i skogen och slänger cansen och hoppar över leriga diken och tagbuskar, och då när man tänker på det som minst, märker jag att min ena hanske är av,jag hade omedvetet på något sätt lyckats få av den när vi slängde oss i diket första gången.. och med en silver hand och en kladdig jacka, ner lerade jeans och blöta skor springer vi igenom den ca 1km långa "terrängen" och ut på den riktiga asfaltsvägen.. (vi undviker linjen,av säkerhets skäl) och jag tar av mig jackan och dumpar den i väskan och försöker skrapa av så mycket färg från fingararna som möjligt och med adrenalinet på helvarav.. börjar det regna, så där går vi 3 pers, helt dyngsura och i bara luvtröjor i ca 3 + och skrattar som fan!
nog den jobbigaste, men absolut roligaste knas historian jag haft!

ha en trevlig kväll!

http://www.fotolog.com/onlyfreights

2010-05-30 22:06
Haha rolig historia :)
Denna användare har skrivit alla inlägg där användaren har tagits bort från whoa.

2010-05-31 17:36
Vi var på turne för ett antal år sen, kommer till en stad och ska rocka ett IC, detta skulle bli min första panel. Sjukt peppad är jag. Alla andra har redan kört sina premiärtåg för länge sen så jag känner mig lite efter liksom.
Yarden var lugn enligt han som körde så vi smyger igenom en tomt som angränsar till spårområdet, klipper oss igenom ett stängsel och gömmer oss under gamla stationsmagasinbyggnadens ena plattform. Yarden är öde, inga lampor är tända,
inte ett jävla motorljud nånstans, ingen trafik, ingenting.
IC ligger och sover glatt tjugo meter framför oss, som utlovat av vår käre chaufför.
Vi hukspringer över två spår, duckar under tåget och kollar andra sidan. Inte en käft nånstans.

Så vi kör igång. Jag är närmast vagnslutet och kopplingen till nästa, det är högt och bökigt och ingenting blir rätt. Skissen ser ut som blä, kromen kukar sig så fyllen blir riktigt jävla tattig och när jag ätligen kommit till linesen och skugga så är dom andra klara sen länge, har signat och hela grejen. Jag hafsar klart det sista och skäms som en hund över mitt misslyckande och dom andra fotar.
Blixt blixt.
Då bryter helvetet lös. Sirener i fjärran, vi hör däck som sladdbromsar och blåljus börjar blinka bakom huset vi smög in i yarden från, blockerar vår tänkta flyktväg. Vi sätter av längs tåget en kort bit innan vi ser en bättre flyktväg, löper tvärs över yarden och flyger över ett staket. Gammeldags taggtråd längst upp, AJAJAJAJAJ i låret och ena handen.
Jag rasar i marken med ryggen före och gör allt i min makt för att inte vråla och lipa, killen efter mig är snabbt över och hjälper mig upp. Vi är mitt i en villaträdgård. Dom andra har redan försvunnit. Vi springer fram och gömmer oss brevid två soptunnor. Sekunden efter att vi kommit ur sikt blåser en radiobilförbi och vi hör ljudet av krossat glas en tjugo meter ner på gatan. Nån skriker till. Bilen tvärnitar, tvekar en sekund och bränner iväg längs gatan och tar första sväng runt till nästa kvarter. Jag vänder min vändbara jacka (svart på ena sidan, skum färkombo på den andra) tar min polares keps och sätter den på trekvart som en riktig wigger och drar ner brallorna till under skinkorna. Polaren knyter en bandana över håret, gömmer våra burkar och sin jacka i en buske och vi bestämmer oss för att hämta bilen och försöka se så lite ut som graffitimålare som möjligt.

Vi går helt sonika ut på gatan, tänder varsin cigg och börjar traska mot vår parkering som ligger 10 minuter längre bort. Vi har inte hunnit 10 meter innan en polisbil dyker upp runt hörnet och kryper förbi oss. Två grisar stirrar på oss med tefatsögon och bistra munnar. Vi viker inte en min, fast beslutna att vi inte är vi utan nån helt annan. Det funkar. Dom kör förbi oss. Inne på gården brevid oss knakar det till. Nån välter något och svär. Vi hör tunga kroppar ta sig över ett staket. Vi ser två skuggor hjälpa varandra över ett garage och ner på nästa tomt.
Fler saker skramlar och går sönder där ute i mörkret.
En mobiltelefon ringer, nån svär till igen. Skrammel, bryt, knak. Det låter som att två flodhästninjor är ute på rövartåg. Blåljusen kommer och går, aina trålar helt enkelt. Dom kör förbi oss två gånger till, blänger som FAAAAN varje gång, vi skiter i dom.
Jag och min wingman fortsätter att promenera och håller tillbaka skrattattackerna, vi är båda slående överens om att det är våra kumpaner som valt att gå samma väg som vi, fast "osynligt". Vi kommer fram till bilen med 10 minuters försprång, sätter oss i baksätet och tar en cigg. Dom andra kommer till bilen och ser ut att ha gått genom eld och vatten. Blöta, leriga, arga, nåns jeans är paj, dom har stashat sina burkar under nåns skottkärra. Vi retar dom som faan och går och nynnar på rosa-pantern låten, för dom har fan gjort en riktig jävla slapstick-flykt över stock och sten.
Dom byter till torra kläder. Vi rullar iväg med bilen för att hämta burkarna, dom släpper mig och en annan på att hämta skiten. Jag fixar mitt, den andra får snuthäng igen och får springa ett varv extra innan han kommer åt grejerna.
Vi bilar ifrån denna hemska stad, visslandes på rosa pantern-låten, stannar i första bästa håla och attacksomnar på en parkering.
Jag hatar internet.

2010-05-31 18:06
Det var en gång..
fuck det.. jag och en polare skulle lira en kiosk (gallert).
så börjar jag skissa upp, han fyller i.
vi tänker aja de var ganska lugnt så jackorna åkte av.
det tändes en cigg och vädret var soft.
jag började med highlights och då tycker ja att jag hör en dörr öppnas.
på baksidan av kiosken stiger det ur en polsk tonåring tillsammans med en ganska stor man från mellanöstern.
vi ser hur de reagerar.
turken: eöhhhh eööhhh va ska detta vara va?
min polare: kioskbordeller trodde inte jag fanns!
(vi skrattar länge)
turken: sååå du kalla mig horan?
jag: nej du e pimp mannen!
turken: ja vet kompis!
de fortsatte prommenera ..
 

2010-05-31 21:21
rök paus och knas verkar gå hand i hand
ge fan i å stek
Denna användare har skrivit alla inlägg där användaren har tagits bort från whoa.

2010-06-03 18:08
Jag och min vapendragare var ute och bombade en kväll, allt som gick att taga på hade vi plockat efter en stunds kladdande så spatserar vi ner till en luuugn tunnel som ligger nära en skog för att dra en t-up eller två. Drar linjerna lite snabbt och skön fyll, svarta lines, skugga o klart! Från ingenstans rullar en Securitas bil ner i tunneln, självklart lägger man benen på ryggen och springer för glatta livet in i skogen. Efter 1-1,5 km löpande tror vi att vi har kommit undan, men plötsligt hör man hur grenar knäcks *krk,krrrrrr* och vi förstår att han har jagat oss och inte bara försökt skrämma iväg oss. Vi går ner på huk och gömmer oss bakom en rätt maffig buske medans han bara kommer närmare och närmare med sin kära ficklampa. När han står 2-3 meter ifrån oss börjar han skaka en burk som vi tappat/lämnat kvar vid tunneln och vänder andra hållet. Vi sitter helt paralyserade några minuter till och bara lyssnar. Men denna kväll slutade lyckligt iaf..
Klotter är nått fint, typ som att mista sin oskuld

2010-06-06 10:22
Jag och två killar till, skulle gå och köra lite boxar längsen linjen..
vi gick kanske i 20 min längs linjen som var helt stendöd, inte ett ljud !
linjen ledde från en avskilld "ort" till en rätt så central yard, vi tänkte bomba lite och sen kanske lägga något halv slarvigt på ett fr8 eller två..
när vi hade ca 300-400 meter kvar till yarden ser vi lampor..
det står ett konstigt tåg där, vet inte vad det är.. såg ut som något liggvagnståg, det var ca 6 vagnar så det var en rätt biffig sak!
vi kollade lite snabbt och vi började köra snabba one liners på tåget när en av dom andra fick för sig att taga på "framrutan" alltså rutan på snedden till där föraren sitter! han gick för att göra det medans vi gjorde fler och fler one liners!
sen hör man bara stenarna raffsa till och han kommer springande fort som fan!
ja, killen hade varit så trög att han inte såg sig för, så det satt tydligen en fet gubbe och väntade på att få köra, så han flög ut i vagnen och efter han och vi sket i cansen och sprang som fan vi med.. vi sprang runt tåget, upp över dom andra spåren och över staketet och in i dungen. efter vi va över staketet såg vi hur "gubben" bara stog och tittade brevid sin vagn, han hade tydligen fatta att han inte kunde komma ifatt, bra för oss som fortsatte springa..
skador: min ena polare bröt armen när han hoppade över staketet,
min jeans fick en stor fläk av vit färg på, hade satt min hanske mot benet, och hansken var helt full av färg från en läckande clash...

ingen torskade, och vi fick åka upp med min polare till akuten dagen efter!
http://www.location-strawtown.tk/
http://www.fotolog.com/strawtowstreets/

2010-06-09 18:47
de var jag och cemik. vi hade börjat dagen bra och den var den skönste dagen det året. tror de va 08. jag hade varit en fattig jävel här i södertälje så var de vår och jag fick tillbaka pengar i form av en check från deklarationen. yes nu e de bara att glida ut handla bärs och kulörer :D
hehe allt flöt som på räls under dan och vi hade poker kväll förlorade pengar men jag hade lånat ut till insatsen till cemik så han gav tillbaka dem hehe.
hur som jag ligger och slappar på bussen och ska glida av, har legat på ryggsäcken med en 12 a i då. går av bussen och kan ej hitta min plånbok. så vi fattar att den ligger antagligen på bussen. de va sista in mot mitt område och den skulle gå till bussgaraget... jah försöker ringa till sl men de svinen kan inte göra ett skit för de har stängt. nså jag går på vägen och vi ser en snut bil.
jag går framför och stannar den och säger
- snälla min plånbok ligger på bussen och den är påväg till garaget..

snutjäveln säger

-a men jag kör er. haha

så den "snälle" polisen (som är från göteborg) kör av bara helvete mot bussgaraget med oss och en 12 a montana blask i baksätet. och de skramlar lite men varje sväng så *hostar cemik och ojjar sig.

vi kommer till bussgaraget och snakar med nån jävla busschaffis och han leder oss till bussen där min plånbok ligger på golvet.
inte nog med att allt är kvar
snuten kör oss tillbaka där han körde oss ifrån och jag lägger en fet prod i närheten.

plus att när allt är över så kom vi på vad vi skulle säga om vi hade fått knas, typ
- "ja ser ut som en bov men jag är inte det"
det sista blev även en låt produktion.l

denna dag blev den messt underbara och dramatiska hela skit året för mig iaf.

tackar den som läser.
dddd
 
Graffare

2010-06-09 23:42
kul att det körs!
They called me Mr. Glass

2010-06-10 01:10
rikkarDone . haha fan vilken toyhistoria
 

2010-06-10 03:41
vrzthaman:

Största dyngan jag någonsin har hört.

Varjegång jag har fått jagen har aldrig snuten kört med syrener, Ska de jaga iväg er 15 min innan de är där? För det andra skulle de inte släppt hundarna bara sådär och för det tredje lovar jag dig om hundfan nu hade fått ett köttigt sår på din vad skulle du inte hunnit ifatt den.


Din historia låter som ren bullshit.
Denna användare har skrivit alla inlägg där användaren har tagits bort från whoa.

2010-06-10 03:45
Bozaii:
Vilken jävla idiothistoria.

Låter som ren bullshit
Denna användare har skrivit alla inlägg där användaren har tagits bort från whoa.

2010-06-10 03:47
Jag ska berätta en från sen 90's.

Jag är i en yard någonstans i skåne, Skulle precis lira med en polare(pågatåg var bestämt)

Det kommer fram en vältränad kille från buskarna i ca 190cm.

Jag vet inte om han är väktare eller polis, i sista skedet drar han upp en batong..

Jag försöker halv-lamt mata bort han med en frontspark och kallar han polis-fitta i samma veva. Snubben stannar upp och påstår att han inte är en snut.

Vi hälsar på varandra.

Och jag får reda på att han digga min stil, Jag digga hans.

Nu förtiden är vi tillsammans i samma crew och bästa vänner.
Denna användare har skrivit alla inlägg där användaren har tagits bort från whoa.

2010-06-10 03:48
Det var ju lite mer detaljerat, men vafan.

Massa år sen.
Denna användare har skrivit alla inlägg där användaren har tagits bort från whoa.

2010-06-11 00:00
hehe så kan de gå
 

2010-06-13 04:28
oj, vad ni alla satt er i skiten.. Svårt att spåra IP på användare.. Grattis, Jail, in, your, face!
Kuken Hammarby!

2010-06-14 04:39
Håll_käften:

Haha, för polisen agerar F.B.I när det gäller graffiti i Sverige.

Släpp dom där växterna och kom in i matchen,
Jesus kristus. Paranoida småkids.
Denna användare har skrivit alla inlägg där användaren har tagits bort från whoa.

2010-06-15 00:04
Jag går Rakt på sak!

Jag + 2 stycken andra grabbar hade precis målat klart våra gods pjäser , och precis när jag skulle lägga ner sista burken i ryggan skriker min polare " väktare!!!"...

Jag börjar att springa som en afrikan till vänster om tåget , fast efter 5 sekunder märker jag att jag springer emot väktaren . Jag vänder håll och börjar springa åter igen som en afrikan. Efter 10 minuter kanske , märker jag att ingen är efter mig. Jag springer in på någon tomt och lägger mig i en buske. När jag kanske hade varit där i 20 minuter tänkte jag att det var dags att dra snart . Men plötsligt märker jag hur 2 personer hoppar in på tomten som jag är på och slänger sig i en buske intill mig.

Det var mina polare som väktaren + en piket hade jagat dom närmsta 30 minuterna .
slut.


Denna användare har skrivit alla inlägg där användaren har tagits bort från whoa.

2010-06-15 22:31
slåsigsjälv

bra att du börjar kuta utan att titta.. "slåsigsjälv" slå dig själv igen ..
Denna användare har skrivit alla inlägg där användaren har tagits bort från whoa.

2010-06-16 23:58
word Deluxe

2010-06-17 09:24
Kungbuddah
visst fan kan de låta snätt,
men uppmuntra en arab så e ni syskon heheh
 

2010-06-17 16:04
Här kommer ännu en historia som jag faktiskt hört från en konduktör på SJ.
tåget rullade in till ja tror de va mjölby eller flemingsberg (någon innan stockholm iallafall.) så såg han fyra killar med en stege bakom ett el-hus.
han tänkte lite på de men efter en stund så sket han i och göra något.
sen när tåget rullade in på stockholm C så satt de fyra färg paneler på bistrovagnen och massa tags längs med tåget hehe.
 

2010-06-23 13:44
Bozaii

ojdå så kan de gå
Denna användare har skrivit alla inlägg där användaren har tagits bort från whoa.

2010-06-28 02:22
Inte mycket till historia men skitsamma.
Jag och tre grabbar till skulle ut och bomba stan en sen november kväll var det tänkt.
Med gott om ethanol i vårt blodomlopp så började turen, vi tågade runt och bombade stan. Med tiden så försvann kraften och en av oss säckade ihop.
Vi väckte han och fortsatte vår tur, nu var vi på en öde villa gata vid en stor park.
Drog lite tags här och var stannade ibland och kollade om det var snutbilar som kör runt, de enda bilar som var ute var satans taxi bilar som nojjade upp en varje gång man hör ljudet av den. Nu var vi som sagt på en ödslig väg vid ett villa område och en stor park.
Någon av oss hör en bil bakom oss och någon drar repliken fan om det är en jävla aina bil.
Jag vänder mig om och ser den blåa polis loggan på bilen.
AINAAAAAAAAAAA!!
En av oss hoppar över ett staket personen bakom denne, kastar den söndriga kann påsen förhoppningsvis i någorlunda rätt riktning mot denne person på andra sidan gallret.
Efter han har slängt över kannorna, som regnat ner på andra sidan, springer han vidare.
Nu är det bara jag och en annan polare kvar.
Spring över den andra sidan, skriker jag.
Vi korsar gatan och slänger oss i närmaste trädgård och ser hur polismännen går ur bilen och ficklar mot motsatt håll. Vi gömmer vår andra kann påse och springer iväg.
Några gator bort tänker jag, fan vi måste hämta kannorna de kan vi inte lägga ifrån oss bara.
Så dumma som vi är springer jag och min polare tillbaks till trädgården där vi gömde kannorna och hämtar dem utan nån skymt av polis, vi såg tidigare hur polismännen gått in i bilen och kört iväg sakta igen. Vi tar alla möjliga omvägar och undviker mänsklig kontakt med någon annan. Vi letar efter de andra på alla möjliga ställen i stan där de skulle tänkas vänta på oss. Vi går mot en av våra polares lägenheter och ser på andra våningen en bar överkropp och väller av lättnad.
Han ser oss och signalerar att porten är öppen, så vi tassar in men till vår förödelse så är bara ena polaren där.
Någon timme senare kommer den andre lunkandes runt husknuten och vi tjoar till och hychar till han att det är öppet i porten.
Det visade sig senare att han hade legat gömd, precis bortom poliserna, i en gössel hög under en dryg halvtimmes tid. Polisen hade ficklat runt och sedan satt sig i bilen och åkt iväg.
Ett skönt minne från 08 peace!