I början av Januari 2014 låstes Whoa och du kan alltså ej logga in eller skriva något nytt i forumen. Innehåll i forum osv kommer finnas tillgängligt. Läs Mer »

UP 39 snart ute

Vår Hiphop - Graffiti

   

2008-11-18 15:53

UP 39 snart ute

Spoiler

Efter många om och men och några misstag och annat strul är UP 39 inom kort ute i butikerna.
UP 39 är ett späckat nummer där vi träffar writers från hela världen. På nytt tar steget över Atlanten och kollar in det senaste på världens graffscen. Självklart med extrafokus på vår en egen bakgård.

Vårt nya format och upplägg som vi prövade med UP38 blev en succé. Numret är redan slutsålt och vi är övertygade om att även UP39 kommer göra samma resa.
I UP 39 har har träffat Stockholmsmålaren Ridler, RGE, vi har snackat stil med ingen mindre än Bates, AIO, vi har tagit ett väldigt långsamt tåg genom Balkan och besökt bombade (bokstavligen talat) huvudstäder som Sarajevo, Belgrad, Istanbul, Sofia och Budapest. Vi har också satt oss på planet för en resa till "the windy city", Barak Obamas och Al Capones hemsstad Chicago där de 2000 tunnelbanevagnarna har prioritet nummer 1 hos stans writers.
Som alltid har vi samlat alla rykten, kollat in nya böcker och i detta nummer har Jacob Kimvall dissikerat Iz the Wiz klassikern "Hell iz for Children".
Även Uzi är tillbaka, som graffens egen Sverker Olofsson.
Enjoy!"

Länk till http://www.underground-productions.se/?news=194


Hissa eller dissa, det återstår ju att se. men ärligt, Ridler RGE? han har ju förfan bildspecial i nån mer ny tidning..kör han verkligen SÅ mycket?

Denna användare har skrivit alla inlägg där användaren har tagits bort från whoa.