I början av Januari 2014 låstes Whoa och du kan alltså ej logga in eller skriva något nytt i forumen. Innehåll i forum osv kommer finnas tillgängligt. Läs Mer »

[Webbsida] I Do It For Hip Hop (Apparel) Press release

Övrigt - Webbsidor

   

2010-10-18 20:48

[Webbsida] I Do It For Hip Hop (Apparel) Press release

I Do It For Hip Hop
“I Do It For Hip Hop” är ett svenskt livsstils märke med fokus på kläder och merchandise. De första produkterna som marknadsförs är grafiska t-shirts i begränsad upplaga. Endast 200 t-shirts kommer tillverkas i sex olika stilar för herrar respektive damer. Den första augusti blev en användarvänlig hemsida tillgänglig där intresserade besökare får möjlighet att lära sig om varumärket “I Do It For Hip Hop" samt handla t-shirts. För tillfället är leverans endast tillgängligt i Sverige och övriga Europa samt USA och Kanada.

Koncept
Tanken bakom “I Do It For Hip Hop” är att kulturellt och känslomässigt nå ut till Hip Hop-anhängare och kollektionen för 2010 kommer på ett kreativt sätt att tolka både kända och mindre kända citat från ikoner inom- och utanför Hip Hop. Konceptet “I Do It For Hip Hop” är baserat på ”food for thought” andan, tex tittar man exempelvis på baksidan av t-shirten ser man fyra prickar som symboliserar de fyra elementen inom Hip Hop. Varenda detalj är väl igenomtänkt samt utfört och varje t-shirt har en historia bakom sig som kan läsas på hemsidan.

Hemsida
Hemsidan spelar en viktig roll för tillväxten av varumärket då den integrerar sälj- och vitala marknadsföringsfunktioner. Shoppingerfarenheten är en prioritet och det är simpelt samt utan komplexitet för kunder. En traditionell e-commerce hemsida koncentrerar på att sälja varor från sin katalog men eftersom “I Do It For Hip Hop” är ett konceptbaserat märke så har mini-siter blivit speciellt designade för respektive t-shirt vilket ger kunden mer förståelse för varumärkets värderingar.

Företags information
“I Do It For Hip Hop” är ett livsstilsbaserat märke med fokus på kläder, accessoarer samt merchandise. Målgruppen är Hip Hop/ Streetwearmarknaden för modeinriktade 16 till 34-åringar. “I Do It For Hip Hop” är ett varumärke under FK Apparel AB baserat i Stockholm.

För mer info besök:
Hemsida: http://www.idoitforhiphop.eu

Facebook: http://www.facebook.com/home.php?#!/pages/I-Do-It-For-Hip-Hop-Apparel/124119804289503?ref=sgm

www.idoitforhiphop.eu
I Do It For Hip Hop