I början av Januari 2014 låstes Whoa och du kan alltså ej logga in eller skriva något nytt i forumen. Innehåll i forum osv kommer finnas tillgängligt. Läs Mer »

[Säljes] Grymma Jackor, Adidas, Chalkline, Crooks & Castles, Adidasskor.

Övrigt - Köp & Sälj

   

2011-04-04 16:20

[Säljes] Grymma Jackor, Adidas, Chalkline, Crooks & Castles, Adidasskor.

Yo, säljer lite schyssta kläder, knock yourselves out!







Adidas Basebolljacka, skick 7/10
Strl M, sitter som en m
Inköpt i Usa för motsvarande 1700 svenska kronor, den går inte att få tag på i sverige, det är en oerhört limiterad modell.

På framsidan finns ett rött screenprintat adidasmärke, på baksidan ett stort sytt adidasmärke och inuti finns många små märken samt namnet på städerna för alla olympiska spel som hållts hittils.
Den är ganska varm, eftersom den är lite fodrad, funkar bra att ha hela året om! Två av knapparna är lite slitna, men annars bra skick.


Pris: 450 kr






ChalkLine Charlotte hornets Basebolljacka, skick 8/10.
Strl L, sitter som en L

Sjukt fet basebolljacka med det gamla NBA-laget Charlotte Hornets, som inte existerar längre, har hittat liknande på nätet, men aldrig en exakt likadan. Kan tänka mig att den är värd lite pengar men marknaden är ju inte superstor i Sverige. Lättfordrad, passar bra på våren, sommarkvällar, hösten. Loggan på framsidan och stor text på baksidan. Liten fläck på två av muddarna, dock syns det inte när man har på sig den.

Pris: 450 Kr




Crooks & Castles vindjacka, skick 10/10, lappen sitter t.o.m kvar.
Strl XL, sitter som en L

Sjukt fräsch stripad Crooks jacka, med flying gun-loggan på, står crooks på ena ärmen, castles på andra, dragkedjor med deras logga. Finns luva som man kan veckla ner i nacken och stänga med dragkedja. Inköpt på cali för 1300.

Pris: 550 Kr





Crooks & Castles Basebolljacka skick 8/10
Strl M, sitter som en M

Clean Crooks basebolljacka med feta detaljer, en medusa på vänstra sidan fram, text som lyder : All hail the ruling elite höger sida fram. Stor Crooks-logga bak.



Adidas Superstars, skick 8/10
Strl 40 2/3.

Schyssta superstars, rödvita, inte sett någon annan i sverige som har dem.
Bra skick, man kan ju alltid byta laces om man vill.

Pris: 350 Kr

Allt är prutbart, bor nära göteborg så kan träffas där, marks kommun, borås. Kan givetvis också skicka mot att köparen står för frakten.

Vill ni har fler bilder får ni säga till så fixar jag det.

Gå gärna in på bloggen http://buysomeclothes.blogspot.com också, där ligger det lite andra grejjer.

Peace

Im not left wing, or right wing. Im the middle finger.