I början av Januari 2014 låstes Whoa och du kan alltså ej logga in eller skriva något nytt i forumen. Innehåll i forum osv kommer finnas tillgängligt. Läs Mer »

Drömdagbok

Övrigt - Blandat

   
Rappare

2009-10-19 14:27

Drömdagbok

Ska vi göra slag i saken och skapa en offentlig drömdagbok? Det tycker jag.
Den här tråden är alltså till för att berätta vad du drömt under natten.

Inatt drömde jag att jag fick andra världskrigsläsk av min mor. Man blev helt EBM av att dricka den och jag hörde Hitlercitat och kände sköna basgångar i hela kroppen. Fast den smakade ganska mycket som Fanta. Etiketten föreställde ett bombplan och den hette något i stil med Feindflug.
Fast min kompis Sofia tyckte inte om läsken lika mycket som jag. Hon började gråta.
Drömmen innefattade också formel 1-bilar och hundratals nyckelpigor.


Så ja, skriv av er.

Rappare

2009-10-19 14:29
Självklart får man också komma med reflektioner över andras drömmar i denna tråden, annars är det ju inget roligt.
Poet

2009-10-19 14:43
drömde inatt om att jag va med i nån slags uppföljare till död-snö filmen. var nazi zombies överallt och var tvungen att döda dom på sjukt listiga sätt, sen när det var över så var jag och några polare och hängde med några folk i ett hus, ingen aning vilka det var men polare blev vi, riktigt fräscha var flickorna där btw, sen samlade jag och min polare ihop pengar av dom, sen vakna jag. inte nån röd tråd där direkt
"life's a garden, dig it."

2009-10-19 20:26
För några nätter sedan drömde jag att jag dansade disco med Will Ferrel

2009-10-19 21:18
Kan bli en rolig tråd detta :)
Jag kommer inte ihåg vad jag drömde inatt dock

2009-10-19 22:01
Haha en gång drömde jag att jag satt på bussen i typ en halvtimme elr nåt. Inget speciellt hände, lyssnade lite på Ipod tror jag.

Det enda sjuka med den drömmen var att det stod 330 på bussen, men den såg ut som en 616!!! :O

Har även drömt några gånger att jag har gått upp, ätit frukost, borstat tänderna osv. Känns segt sen när man vaknar, att behöva göra om allt.
Rappare

2009-10-19 22:10
Haha, det är nästan sjukare att drömma om vardagliga saker än tysk superläsk och nazistzombies.
Moderator

2009-10-19 22:23
Kan bli en kul tråd om folket håller sig lite till vad dom drömt under senaste natten, och inte börjar hoppa runt vad dom drömde om för något år sen eller så.
time isn't wasted when you're getting wasted .

2009-10-19 22:56
Jag började på gymnasiet för inte så länge sen (3 månader) och under dem 3 månaderna har en snubbe vägrat dyka upp i ungefär 2,9 månader, vi kan kalla honom Herman. Det finns också en tandpetar smal brud med världens mest irriterande röst, vi kan kalla henne Greta.

Nu till själva drömmen, jag drömde att jag hade samma psykolog som herman, denne berättade alla hermans hemligheter för mig (psykologen var märkligt lik psykologen i 2 1/2 män). En utav hemligheterna var att herman hade ett förhållande med Greta och att dem brukade ha sex på lektionerna när vi andra inte kollade.
Om du skulle fråga en plit vad deras främsta uppgift är så svarar de, "Att gripa brottslingar".
Istället för det korrekta, "Att värna medborgaren". Word MindGem

2009-10-19 23:26
Jag drömde att...

Jag och min karl var på kryssning på ett tåg. Vi hade tagit LSD och ville därför kyssas hårt och intensivt. Med blöta sourcream & onion-chips i munnen. Sedan fick vi betala inträde till min (i drömmen) skalliga 17åriga vän för att komma in på klubben där vi skulle arbeta. Vägen dit gick genom ett lila landskap över tågrälsen.
My heart lives in my vagina.

2009-10-19 23:47
drömde i natt att jag gick till en bankomat som var trasig, det gick att lirka ut sedlar i blandade valörer ur sedelfacket. Det var lite som att plocka buntar med servetter ur servetthållare på typ Mcdonalds. Efter en 5-6 gånger fick jag inte ut mer pengar. Då gjorde jag reflektionen: "detta måste ju vara en dröm, så här funkar det ju inte i verkligheten". Jag blev lite ledsen när jag insåg att mina ekonomiska bekymmer återstod men ägnade en bra stund i mitt lucida drömtillstånd med att flyga, andas under vatten och träffa döda människor!

Så det va en bra natt iaf. Lucida drömmar ftw (fast biten om pengarna hade gärna fått vara sant) :(

Tror du mej inte? Fråga min mamma!

2009-10-19 23:48
Kommer inte ihåg alla mina drömmar.
Men för inte så längesen drömde jag något rätt...konstigt.

Jag, mögelfar, min bror och kusin skulle gå modevisning. Vi hade rosa klänningar på oss med en glitterrand på. Mögelfar bar en svart hatt.
Helt plötsligt så ramlar min kusin och alla blir skitförbannade för vi hade förstört visningen. Folk började jaga oss och vi började springa som fan. Någon gång under tiden hoppade vi på varsina cyklar och drog genom tunnlar, gjorde looper osv.
Så hör vi att det kommer en helikopter. I den sitter Mofeta och Jerre.
Dom har som uppgift att fånga folk som förstör modevisningar.
Vi blir skiträdda och drar in i skogen. Parkerar under en helt otroligt stor ek. Men det vi inte visste var att kronan på eken var en helikopter-platta. Så Mofeta och Jerre landar där. hoppar ner från plattan...
Sen vaknade jag.
"Nothing says leave me alone like doo doo-butter in my pa-ants"

2009-10-19 23:55
Så hör vi att det kommer en helikopter. I den sitter Mofeta och Jerre.
Dom har som uppgift att fånga folk som förstör modevisningar.


haha WTF?!
Tror du mej inte? Fråga min mamma!

2009-10-19 23:57
friktion

Haha fråga inte, vet inte ens hur dom kom in i bilden.
"Nothing says leave me alone like doo doo-butter in my pa-ants"
Moderator

2009-10-20 00:33
har fan svårt att komma ihåg drömmar =/ men det sjuka är att det finns drömmar som jag aldrig glömmer, kommer ihåg nån dröm som jag drömde för kanske 7 år sedan :S
//TW
Rappare

2009-10-20 00:41
Jag tror att det är bra att skriva ner allt man drömmer, känns som att man undermedvetet försöker lägga drömmen på minnet medan man drömmer då. Det är lite halvt syftet med denna tråden också.

2009-10-20 16:30
inatt drömde jag att jag var ute i motionsslingan och joggade med en kompis. Plötsligt dyker tre killar upp ur ett dike. En av killarna gick på min högstadieskola och håller en bärbar dator i ena handen och en pistol som han siktar på mig med i andra handen.
jag blir konstigt nog inte rädd utan börjar snacka mig ur situationen medens han säger att jag ska dö osv. Efter ett tag kommer det fram att jag har skrivit på min blogg (som jag inte ens har) att jag ska ut och jogga men det var för en halvtimme sedan så nu har killarna legat i diket helt i onödan minst en kvart.. sen gick jag och kompisen vidare.
Denna användare har skrivit alla inlägg där användaren har tagits bort från whoa.

2009-10-20 17:01
Drömde inatt att jag var en fisk, det flummiga är att jag vaknade av att jag sa "blubb-blubb" i sömnen.
Denna användare har skrivit alla inlägg där användaren har tagits bort från whoa.

2009-10-20 20:07
Lite som doktordöd drömde jag också om fiskar.

Dock att jag var en fisk som simma i en hiss utan vatten, bara simma runt o studerade knapparna tills hissdörren öppnades o ja blev styckmördad av en fet kökskniv.
Den verkar följa mig lite. ibland kommer den i små bitar. men slutar alltid samma..
Whoa kontroll - vi gör det vi gör vanligtvis fast lagligt

2009-10-21 00:39
för någon natt sedan drömde jag att jag var fast i ett rum med två kompisar (som jag aldrig träffat i hela mitt liv. vi var dock mycket bra vänner i drömmen. En man och en kvinna, båda lite äldre än mig) i alla fall, vi var tvugna att ta oss ut därifrån, det var viktigt. Det fanns ingen dörr men ett fönster men eftersom vi var i en borg var det 10-tal meter ner till valgraven där nere.
Plötsligt visar det sig att en dvärg (tänk world of warcraft) försöker ta sig upp till fönstret till vårat rum. Han gungar i en jättestor slänggunga och försöker nå upp till kanten.

Så jag börjar riva mig igenom väggen, först tapeten och sen igenom betongväggen, med bara händerna. Så håller vi på igenom flera rum och flera väggar. I drömmen kommer plötsligt som en kameravinkel då man ser dvärgen hoppa in igenom fönstret med ett rop "arrrgh!". Dvärgen är skitfarlig, vi vill absolut inte bli fångade av den.

Plötsligt kommer vi ut igenom en vägg och till en stoooor hotellobby. Riktigt fancy med marmorgolv och sånna grekiska pelare. Vi går fram till den kvinnliga portiern och säger att vi vill ut härifrån. Hon säger något oförståeligt och samtidigt kommer dvärgen in i rummet. Vi springer iväg längs en lång bardisk och hux flux så har jag hamnat bakom dvärgen och ser han springa förbi som ur grodperspektiv.
Sen försvinner han i tomma intet. Jag kommer fram till mina kompisar och frågar vad som hände med dvärgen.
Då säger mannen:
- Han var inte på riktigt han var bara en del av din personlighet. Rädslan.
Jag svarar väl något och är jätteförvånad, det slår runt i min skalle. Han fortsätter.
- Vi är också bara delar av din personlighet.
Sen vaknade jag.
Denna användare har skrivit alla inlägg där användaren har tagits bort från whoa.

2009-10-21 01:27
jag var grymt lösaktig och spelade tydligen för bägge lagen natten till tisdagen, grymt konstig dröm...
Denna användare har skrivit alla inlägg där användaren har tagits bort från whoa.

2009-10-21 03:35
Jag drömde att jag tog livet av mig pga alla räkningar
The End!

2009-10-21 08:23
- Han var inte på riktigt han var bara en del av din personlighet. Rädslan.
Jag svarar väl något och är jätteförvånad, det slår runt i min skalle. Han fortsätter.
- Vi är också bara delar av din personlighet.
Sen vaknade jag.


Fan vilka djupa saker ni drömmer om :O

Jag drömde inatt att jag stod med en kompis, en skäggig gubbe och John Travolta i rökrutan bakom Coop. John Travolta skröt om att han hade en läktare hemma, och alla tyckte det va ascoolt. Jag ville också va cool, så jag sa att jag äger Wembley Stadium. Sen fortsatte det med att jag och John Travolta försökte överträffa varandra hela tiden.

2009-10-21 14:44
inatt drömde jag att jag var i en tavelaffär och ägaren till affären visade mig hur man skulle presentera tavlorna på bästa sätt så man sålde mycket. det visade sig att han tyckte att tavlorna skulle stå lutade mot varandra i en stor hög mot väggen. sen kommer ägarens kompis in, börjar tjaffsa med mig och tar mina solglasögon.
Vi går ut och han slänger dem i en hög med smält glass.
jag blir skitförbannad och smäller till honom rätt i ansiktet.
sen springer jag därifrån till en skog där det är en massa ödlor på marken så jag måste hoppa jämnfota jättelånga hopp för att inte landa på en ödla.
sen klättrar jag i träd och ramlar ner i en sjö från typ 20 meters höjd.
då hittar någon kompis till han jag smälde till mig simmandes i sjön och tar med mig tillbaka till staden för att vi ska göra upp.
han som jag smälde till visar sig vara den yngsta killen i American Choppers.
jag säger förlåt och försäkrar att jag inte slagit någon förut i hela mitt liv.
några bodybuilders kommer in och säger att dom ska låta mig va.
sen går jag ut på parkeringsplatsen och får skjuts hem med min pappas bil och någon kvinna med en stor såndär blå IKEA-kasse.
Denna användare har skrivit alla inlägg där användaren har tagits bort från whoa.

2009-10-21 15:12
tack_för_fisken hahahahaa sjukt

Drömmer varje natt men måste berätta en sjuk dröm jag hade förra veckan ungefär.

Drömde att jag åkte buss till en lägenhet min kompis hade. Det var ingen hemma men jag skulle dit och lämna mina saker. Skulle på bröllop till någon men vet inte vem. Så jag lämnade mina grejjer och bagav mig dit. När jag kom dit så vara massa folk och ett stort vitt hus. Men på bakgården så hade massa människor en stor orgie, de hade oralsex tävling. Var med två "vänner" som jag inte vet vilka de var. Men den ena sa nej ush jag kan inte se på när min farfar håller på.
Sen drog jag tillbaka till lägenheten. Då var det människor där, kompisens morsa var där som var helt galen. Lägenheten va skit stor och högt i tak. Väldigt mörkt. I hallen hängde det en klänning, frågade om jag kunde köpa den. Mamman sa att hennes roomate ägde den och pekade upp i taket. Det fans en lång skruttig stege längst med väggen och en lucka i taket. Men hon har inte varit här på tre år så du kan säkert köpa den, säger hon.
Hittade ett par skor jag också ville köpa och även ett runt klistermärke. Men mamman tog klistermärket å klistra fast den på en dörrkarm och sa nej här ska den vara. Så jag blev skit arg på henne.
Gick vidare in till vardagsrummet som hade en rund form. Mörkt och lite dimma. Där låg det massa folk på golvet som tog sig för huvudet. I mitten av rummet finns det en dörr som ser ut att vara 1000 år gammal. Det är en liten springa i dörren. Jag tittar ut och där är det värsta battle field. En stor äng, gråa fula små ruckelhus och män i gråa trasiga kläder som slåss med svärd. Så tänkte jag shitt vi måste vara tysta.
Sen skulle alla gå hem. Men jag var skit hög helt plötsligt och visste inte vilken buss jag skulle ta hem.

2009-10-21 18:36
Drömde faktiskt att...ehm...att jag....
Fan, har sett denna tråd varje dag nu ungefär sen den skapades och har fortfarande inte lyckats memorera vad jag drömt, börjar bli jäävligt irreterande om sanningen ska fram! Jävligt kul läsning dock från er andra!
Denna användare har skrivit alla inlägg där användaren har tagits bort från whoa.

2009-10-21 21:43
Jag drömde för någon natt sen att jag var på stan med några vänner mitt på ljusa dan. sen helt plötsligt kommer min alkis far och misshandlar mig och han visste om att det var jag. alltså han misshandlade mig brutalt och jag skrek en massa som "men pappa vad gör du, snälla slå mig inte" helt hysteriskt alltså och han hörde mig inte ens. Mina vänner trodde också att dom skulle åka på stryck så dom flydde utan att hjälpa mig. Sen från igenstans slutar han och går därifrån, jag sitter på marken och gråter , tittar runt mig och ser folk som stirrar på mig, kollar på mina händer som skakar som satan och ser massa blod. Efter några minuter kommer en kille som "räddar" mig och lyfter upp mig och går därifrån med mig, efter ett tag ser jag att det är en klasskompis .
Denna användare har skrivit alla inlägg där användaren har tagits bort från whoa.

2009-10-21 22:40
pereZosOo F21 :
din var ju minst lika sjuk :) nu ska jag se till att drömma något riktigt flippat inatt så jag bräcker dig.
Denna användare har skrivit alla inlägg där användaren har tagits bort från whoa.
Rappare

2009-10-22 23:34
Igår natt (det räknas!) drömde jag att jag skulle ut på någon resa. Det var ytterst viktigt att jag tog med mig alla coola grejor jag hade, så när jag vaknade låg massa planscher och dylikt på golvet. Hade stått och ryckt ner dem från väggen i sömnen.

2009-10-22 23:44
jag drömde att jag var svart och hadde en röd mustach i går:)
 

2009-10-23 10:53
Inatt drömde jag att jag var med min kille och två föräldrar med deras barn. Pojken var runt 14år och var autist. Vi gick på stan vid en tågstation. Vi bara gick fram och tillbaka förbi spåret. Och pojken sprang alltid fram mot spåret. Det hände 3 gånger att han bara gick rakt mot tågen. Jag blev skit arg på hans pappa och sa du går ju 30 meter bakom honom hela tiden. Du får ha koll på din unge.
Sen var jag och min kille helt plötsligt hos min "kompis" lägenhet. Hon var utbytesstudent från Brazilien tror jag det var. Hon skulle ut men vi fick ha fest där.
Sen såg jag mig själv att jag var med i typ idol/singing bee. Stod på en jätte stor scen och sjöng verkligen skit dåligt eftersom jag verkligen inte kan sjunga. Jag blev skit arg på mig själv för att jag var med eftersom jag skämde ut mig. När jag inte gick vidare började jag böla på scen.
Bert karlsson var där i juryn och sa att jag var sexig men att jag visade för lite hud.
Det låg massa tidningar i lägenheten och jag var med på typ varje tidning fpå framsidan. Det var bara bilder på när jag grät.
Slängde bort tidningarna och då hade vi tydligen haft klart festen. Det var diskberg i köket och det låg kläder överallt. Det tog hundra år att göra rent. Sen kom kompisen och var skit arg på hur de såg ut. Jag ville bara därifrån och försökte packa mina två stora resväskor.

2009-10-23 13:39
Bert karlsson var där i juryn och sa att jag var sexig men att jag visade för lite hud.


hahaha fan va skönt att drömma det
Denna användare har skrivit alla inlägg där användaren har tagits bort från whoa.

2009-10-23 13:45
hahahah nej det var det verkligen inte. Hemskt

Hur gåre med ditt drömmande då?

2009-10-23 17:23
Det går sådär, senaste nätterna har jag drömt rätt bra saker (tror jag?), vaknat och tänkt att jag ska komma ihåg, somnat om och glömt bort det såklart. Det enda jag minns är att jag lyckades stoppa ett slagsmål mellan två tjejer genom att säga att den rödhåriga borde klippa sig i en kort frisyr. Alltid något. Jag taggar för i natt! Man brukar ju alltid drömma bättre när man får sova ut på morgonen.
Denna användare har skrivit alla inlägg där användaren har tagits bort från whoa.

2009-10-24 01:59
den senaste drömmen jag minns drömde jag när jag var kanske 5-7 år. då var det dinosaurier över allt hemma hos oss, och när jag sprang ut blev jag uppäten av en. haha kommer nog aldrig glömma den drömmen.
men fan va jag blir avundsjuk på folk som minns minst en dröm per natt nästan, måste vara roligt ju :)

2009-10-24 03:06
jag såg på Public Enemies för ett par dar sen och fick en schyst dröm av en.

Drömde då att jag råna en bank med sam-e och alibi i medina, vi kom undan o skulle köpa motorcyklar o dra från stan när snuten stog utanför affären o vänta på oss, slutade med att typ 10 snutar sparka ner mej o misshandlade mej totalt, sen vaknade jag..
Trippel X ~ X - X-ett - Xpekt
Moderator

2009-10-24 10:10
Ikväll har jag drömt en massa konstigt. Jag har åkt på någon svävande kickbike över sjön, simmat med sköldpaddor stora som hajar och blivit dränkt av vågor. Huggit gula människor mitt itu med en yxa för att sedan begrava dom i sin familjegrav, och simmat med talande hundar i mina händer jämte stora pallar med olika läskedrycker höga som skyskrapor.
Blev lite krångligt, men vet inte hur jag ska förklara allt ordagrant.
time isn't wasted when you're getting wasted .

2009-10-24 12:22
Inatt drömde jag att jag var i typ ett stort lager. Där fans det en stor bro som var mitt itu som hängde i taket.
Det var jag och ett 30tal tjejer. Vi var typ med i mammas pojkar men det fans inga killar eller mammor i drömmen.
Alla höll på och tjaffsa och det var massa kläder överallt. På natten skulle vi sova i sovsäckar på golvet. Det var så kallt i lokalen så vi var tvungna att sova jätte nära varandra för att behålla värmen.
Sen drömde jag att det var en stor äng med massa dimma. Det var typ 4 linjer som gick tvärs över ängen på höger sida. Den ytterst linjen till vänster fans det en träskyllt med ett troll på. Och den högersta linjen var det en skylt med en människa på. Jag gick över den vänstra linjen. Så började det dyka upp massa små, fula, moss troll som krävlade sig upp ur diket runt ängen. Men jag blev inte rädd.
Groupie

2009-10-26 03:10
Skumt med drömmar, men jag brukar nästan aldrig drömma att jag själv är något annat än mig själv, mer än i jävligt trippade situationer... När folk drömmer att dom är fiskar o.s.v. så har jag svårt att relatera, men iaf till saken..


Jag drömde igår natt att jag var på en restaurang mer trädgård. Vi satt där och käkade jag och mitt sällskap, ngn kötträtt. Sen började jag klaga på maten för den smakade illa och mitt sällskap av totalt okända folk började störa sig på mig när jag sen inte ville betala dricks. Då kom det en vakt, en riktigt biffig kille och började tjafsa med mig. Jag sa att jag tar inte order från folk utan keps (?) så då blev jag ivägsläpad av han och sen kommer ägaren till restaurangen, en kille i svart skjorta och de skulle slå ihjäl mig, men de "fejk spöade" mig bara.. Alltså slog mot mig men stannade precis innan de träffade.. Sen hånskrattade de åt mig och jag var rädd som fan.. Sen kommer mitt okända sällskap tillbaka och blänger på mig och jag känner mig extremt liten på jorden.. Då kommer killen med svarta skjortan tillbaka med en pistol och medan jag sitter på backen med händerna bakåt och benen framåt så skjuter han mig i bröstet.. Jag ligger där medan alla hånskrattar och vet att jag kommer dö..

Jag vaknar av att jag väcker mig själv genom att jag sätter mig upp i panik och säger ngt jag inte minns....... De tog mig flera minuter för mig att bli normal igen och jag fattade först inte att jag hade drömmt. Riktigt äckligt var det alltså..
Jag kanske inte alltid har rätt, men jag har då fan aldrig fel!

2009-10-26 04:36
Drömde igår natt att det hade fastnat massa långa hårstrån på mina läppar, ju mer jag försökte dra bort dom ju mer hårstrån kom fram och det gjorde förbannat ont. Tillslut kändes det som hela kroppen blev förlamad och jag vaknade utan att kunna röra mig i ett par sekunder. Kändes som jag inte kunde andas heller under hela drömmen.

Sjukt vidrigt var det
www.myspace.com/dressyourself
www.myspace.com/chessurect

2009-10-26 10:29
Drömde inatt att min kille flyttade ut från vår lägenhet. Jag blev jätte arg för att han flyttade. Han tyckte vi borde bo större, men flyttade endå själv.
Drömde sedan att jag var i Farsta. Cyklade på 10 minuter till Norge. Jag hade ett jobb där men vet inte vad för jobb. Satt sedan på ett tak på ett höghus när jag var i Norge. Min mamma och styvpappa satt också på taket. Min styvpappa sa att alla var så konstiga i Holland. Tyckte det var konstigt att han sa Holland eftersom vi var i Norge men jag sa inget.
Vi satt jätte nära kanten, min styvpappa satt och dinglade med benen och jag låg ner ca 4 meter ovanför. Han reste på sig och satte sig vid mamma. Så att jag var längst ner av oss. Då sa jag men nu kommer ju jag ramla ner. Så gled jag på rygg ner för alla takpannor och försökte ta tag i kanten men ramlade ner från taket.
Så kände jag sån sjukt fallkänsla, vaknade sen men kunde inte röra mig.

2009-10-26 10:32
dustydress Hahah sjukt äckligt. Vilken panik man lär fått om man hade massa hårstrån på läppen. Läskigt är det när man inte kan röra sig när man vaknat.
Rappare

2009-10-26 14:00
Jag sa att jag tar inte order från folk utan keps
Word up!

2009-10-26 16:06
pereZosOo, haha ja det var riktigt äckligt.

Inatt drömde jag att det började snöa och blev vinter en dag. efter det var det sommar igen.
www.myspace.com/dressyourself
www.myspace.com/chessurect

2009-10-26 16:12
jag drömde att en kompis skrev till mig på facebookchatten att han ville ha min msn.
det var en så löjlig och banal dröm att jag trodde hela dagen att han hade sagt det på riktigt igår kväll precis innan jag loggade ut..

KUL DRÖM!
nat.
Superflajj.
http://aakermans.wordpress.com

2009-10-26 16:41
jag drömde att jag skulle på en expedition till amazonas så jag och mitt sällskap flög dit i en helikopter, det tog ungefär en kvart. sen när vi kom fram så upptäckte vi att vi saknade utrustning så vi fick gå hem över havet, det tog en halvtimme.
senare i drömmen ska jag hjälpa George i Seinfeld att starta en rap-karriär. Jag ger honom tipset att hans artistnamn bör vara antingen "Doktor Tjocksmock" eller "Doktor Barock". I drömmen figurerar även Mohammed Alis låt "Hinna Hinna" fast det är dom i Snook som rappar verserna. Det lät ganska bra.
Denna användare har skrivit alla inlägg där användaren har tagits bort från whoa.

2009-10-26 17:46
haha fan vad jag gillar den här tråden!
Superflajj.
http://aakermans.wordpress.com

2009-10-26 18:43
tack_för_fisken hahahaha, så najs att det går så snabbt när man ska till ställen. Doktor Tjocksmock bästa MC namnet nåsin. Haha

2009-10-27 08:29
Fan alltså, minns sällan mina drömmar.. hur gör ni?

2009-10-27 09:52
tycker det är olika, ibland känns det som om man inte drömt nåt alls och ibland känns det som om man drömt hela natten och typ 10 olika stories..
Superflajj.
http://aakermans.wordpress.com

2009-10-27 10:24
Jag drömmer nästan varje natt. Har varit så sedan jag var liten. Kommer ihåg jätte många drömmar också.

Inatt drömde jag att jag var med ca 7 personer med olika ursprung. Alla var svenskar. Jag tror att vi var någonstans i USA. Vi gick på stan på en lång gata. När vi gick på gatan stötte vi på 3 amerikaner. De var trevliga och ville hänga med oss.
Men mitt sällskap var fett dryga och ville inte prata med dem. De hakade på oss ändå.
Sedan var vi i ett stort gult rum. Vi satt på golvet och skulle spela ett sällskapsspel. Vi var för många så vissa fick vara fler i ett lag. Det var amerikanarna som skulle hoppa in i olika lag. De som fick dem började sucka och gnälla.
Men sen blev det helt plötsligt party. Rachel var med i min dröm och började dansa. De var ca 5 pers som hade värsta danskoreografin. Jag hade en egen show där jag dansade popping och house.
Sedan dansade jag och två till Michael Jacksons Thriller. Vi såg ut som zombies.