I början av Januari 2014 låstes Whoa och du kan alltså ej logga in eller skriva något nytt i forumen. Innehåll i forum osv kommer finnas tillgängligt. Läs Mer »

Sluta tjata om Green Day!

Övrig musik - Rock, pop & annat

   

2005-02-22 04:56

Sluta tjata om Green Day!

Kan alla på Whoa sluta överskatta Green Day.

Folk här på Whoa nämner Green Day hela tiden som om dom vore ett historiskt viktigt band som har släppt skivor som har varit revolutionerande, det har dom inte.
Green Day släppte Dookie, som kanske var bra på sin tid, men gud det här är tio år sedan, om inte mer.
Visst jag tycker inte det är något större fel på Green Day som band, dom kanske borde utvckla sitt sound lite eller kanske tänka på att lägga insstrumenten på hyllan, men sätt på det stora hela är det inget fel på dom.

Men så fort det finns en topic på Whoa där man skall lista någon skiva eller låtar osv. så är likförbannat Green Day med och toppar dessa listor hela tiden.
Jag förstår inte hypen med ett band, som senast släppte en bar skiva för tio årt sedan, och att den nya skivan verkar ju ovanligt menlös och platt, gör inte saken mer begriplig.
Kanske är det så att de flästa männsikor här på Whoa växte upp under 90-talet då Green Dya var som störst, och att det på något sätt ligger varmt om hjärtat.
Men vafan väx upp, sluta onanera till When I come around, och Bascet Case är inte världens bästa låt.
Det finns så många många bra band som är värda att hylla, så snälla släpp Green Day och kolla runt vad det finns för musik i skivaffärerna, förutom möglig gammal amerikansk skatepunk.