I början av Januari 2014 låstes Whoa och du kan alltså ej logga in eller skriva något nytt i forumen. Innehåll i forum osv kommer finnas tillgängligt. Läs Mer »

6/9 AMPLIFY DOT (UK) Live @ Klubb LET´S GO BANANAS! @ Debaser Hornstull

Klubb & Konserter - Stockholm

   

2013-09-02 18:15

6/9 AMPLIFY DOT (UK) Live @ Klubb LET´S GO BANANAS! @ Debaser HornstullOUCH! presenterar stolt: LET´S GO BANANAS!

Det är dags att GO BANANAS! Gänget bakom klubben OUCH! på Södra Teatern är dj/producent akten PANIK DISCO. De startar nu den nya klubben LET´S GO BANANAS! där passionen för musik och dans står i centrum. Grymma dj akter blandas samman med fantastiska live akter, vilket bidrar till en den perfekta kombinationen att GO BANANAS till. Vi har alltid haft som yttersta mål att bilda klubbar och spela en blandning av basbaserad klubbmusik som skapar den ultimata dansfesten, och nu... är det dags för premiär och vi har en TUNG line up med Storbritanniens kanske grymmaste rappare just nu:

LET´S GO BANANAS! presenterar stolt:

- AMPLIFY DOT (UK) Live on Stage kl 22-23!

Dj´s

- PANIK DISCO
- CHACKABUCKO
- SUGARCANE
- RUDY
- BLACK BARBIE

Var: Debaser Strand, Hornstull Strand 4
När: 6/9 - Kl 19-03
Hur: GRATIS INTRÄDE INNAN KL 22, därefter 120 kr


- AMPLIFY DOT (UK)

Född och uppvuxen i södra London, Amplify Dot var aldrig långt ifrån en mikrofon. Influerad av en blandning mellan Salt n Pepa, Bob Marley, Jimi Hendrix, The Carpenters och Barrington Levy från hennes barndom dröjde det inte länge förrän den unga skolflickan spelade in sin första låt, på föräldrarnas telefonsvarare. Från telefonsvarare till utsålda arenor, A.Dot´s första stora framträdande var ett improviserat sådant på Missy Elliot´s Brixton Academy concert 2001. När Missy frågade om någon i publiken kunde rappa klev A.Dot upp och krossade, bara 14 år gammal.

Missy Elliot pratade senare med A.Dot och siade att ”en dag kommer du bli stor” och den dagen är äntligen här. Amplify Dot som bott i både London och Los Angeles har slipat sina färdigheter i nästan ett årtionde till perfektion och är nu redo att dela det med världen. Många lärde känna hennes namn via ”Game Over Female Takeover” och har fortsatt därifrån till att släppa sitt omtalade mixtape ”Born Ready”, en eklektisk mix av rap, grime och reggae med grymma kollaborationer med artister som t.ex. Gyptian, Kano, Lioness och Marger. Nyligen släppte hon även sin EP ”Short Back & Sides” som klättrade högt på iTunes Hip Hop lista direkt. Om ni har missat A.Dot´s grymma låt Get Down eller hennes senaste singel I´m Good som gästas av Busta Rhymes har ni sovit under en sten.

En självutnämnd tomboy med en förälskelse för poesi, Krispy Kreme Donuts och maffiafilmer. A.Dot signerade nyligen med Virgin/EMI; vilket gör henne till Englands första kvinnliga rappare som fått skivkontrakt med en stor label på över ett årtionde, sist var det Ms. Dynamite. Stora saker är på gång för denna unga artist och världen ser på.

http://www.facebook.com/AmplifyDot- PANIK DISCO

Ni vet hur vi gör!!! Dj/producent akt från Stockholm som levererar basig klubbmusik där tempon och genrés som t.ex. Tropical Bass, Global Bass, Dancehall, Soca Bass, Kuduro och Trap blandas flitigt via tight mixande. Denna trio har dj:at sedan mitten av 90-talet och arrangerat olika klubbar i Stockholm i över tio år. Idag arrangerar de bl.a. klubbar som OUCH!, SHATTAFAKKA, LET´S GO BANANAS och MODE. Under 2013 har PANIK DISCO producerat fram tre remixsläpp som släppts via Uniform Beat (Playground Music) och senaste gjordes åt Linkoban som släpptes via Superbillion Records. De är nu aktuella med sitt egna singelsläpp. Hösten ser mycket ljus ut!

http://www.facebook.com/panikdisco
http://www.twitter.com/panik_disco
- CHACKABUCKO

CHACKABUCKO är hjärnan bakom affischerna som görs till bl.a OUCH! och LET´S GO BANANAS men är även en i gänget bakom klubbarna och en av våra residenta dj´s. Vi har haft en oerhörd tur över att få ha CHACKABUCKO som vän, dj och illustratör och han bara fortsätter leverera dessa konstnärliga opus en efter en. Hans färdigheter är till salu och om någon är intresserad av att kontakta Linus går det att göra via länkarna nedanför.

http://www.facebook.com/mrlinus
http://www.fetatyper.se/
- SUGARCANE

Sugarcane (Miss DJ, DJ Aïssa, Sister Justice och DJ Erykah) är ett dj crew från Stockholm som representerar den karibiska/tropiska och urbana musikscenen. Denna dj kvartett har som ambition att sprida positiva vibbar via musiken de spelar. Alla har professionell bakgrund inom klubbarrangemang och har gjort det under en längre tid. Sugarcane levererar en mustig blandning av Hip Hop/Soul, Dancehall/Reggae, Soca/Calypso och Afrobeats och gör det med bravur. Det finns inga gränser kring musiken de spelar och alla ska känna sig som hemma när Sugarcane spelar.

http://www.facebook.com/sugarcanesweden


- RUDY

Rudy spelar jaxxhouse, techno, nu-rap, moombahton, och (afro-)beats med stark dansnerv. Förkärlek till vocals med mycket attityd och voguebas. Spelat på de flesta ställen i Stockholm samt Umeå, Malmö, Göteborg, Örebro och driver queerklubbar.
- BLACK BARBIE

Hon har skills that kills. En individ som tar sitt dj:ande seriöst och ser till att få dansgolv att gunga. Nyligen hemkomen från Frankrike från tre månaders seriöst arbetande som dj. Vi älskar att ha Black Barbie hos oss för vi vet att hon levererar. Förvänta er en blandning av urban, mycket hip hop och sköna basgångar.

http://www.facebook.com/DjBlackBarbieNamn: AMPLIFY DOT (UK) Live @ Klubb LET´S GO BANANAS!

Plats: Debaser Hornstull

Datum/Tid: 2013-09-06 19.00-03.00

Ålder: 20

Kostnad:

Mer info:
http://www.debaser.se/kalender/11284