I början av Januari 2014 låstes Whoa och du kan alltså ej logga in eller skriva något nytt i forumen. Innehåll i forum osv kommer finnas tillgängligt. Läs Mer »

Manförtryck och kvinnovälde, av Pär Ström

Hobby & Fritid - Kultur & Media

   

2008-01-25 08:49

Manförtryck och kvinnovälde, av Pär Ström

Nästa stycke är saxat från hemsidan www.dnv.se (finns under böcker & tidskrifter). Vidare kan man finna den både på PDF och via talbok (helt gratis) på samma sida. Jag rekommenderar den starkt, han står upp för kampen om mansförtrycket och är emot den felaktiga bilden egofeministerna har skapat av kvinnor som helgon.

Mansförtryck och kvinnovälde

Genusdebatten i Sverige lider av svår slagsida. Det politiskt korrekta etablissemanget i Sverige låtsas att bara det ena könet har svårigheter och problem.

Boken "Mansförtryck och kvinnovälde" av Den Nya Välfärdens debattör Pär Ström tar upp den andra halvan av verkligheten. Den nedtystade halvan. Det som väldigt många tänker men nästan ingen vågar säga. Det finns ett omfattande mansförtryck i Sverige idag. Kvinnor har många fördelar och privilegier som antingen "inte räknas" eller också tystas ned.

Feminismen har urartat till en kampideologi som låtsas eftersträva jämställdhet men i verkligheten bara eftersträvar fler och fler förmåner för den egna gruppen. Dessutom försöker feminismen bakvägen införa en kollektivistisk människosyn. Läs om den kvinnliga härskarteknikens sex metoder, hur riggade forskningsprojekt skapat mansfientliga myter, hur kvinnor gynnas i domstolar, hur kvinnors misshandel av män tystas ned – och mycket mer.

Jag ska beställa boken, definitivt något att ha i bokhyllan och dessutom stödja vår broder Pär. Någon som läst/lyssnat?

"Vi fick ögonkontakt, jag log, hon log... vi var nakna. Tysta, svettiga, nakna och helt naturliga." - Emil_brikha