I början av Januari 2014 låstes Whoa och du kan alltså ej logga in eller skriva något nytt i forumen. Innehåll i forum osv kommer finnas tillgängligt. Läs Mer »

Användaren är inte inloggad Fröken Julle P32

Från ingenstans
Namn:
Infamous J
Sysselsättning:
-
Civilstånd:
-
Hemsida:
come.to/gsthlm
Medlem sedan:
2001-03-15
Senast inloggad:
2009-05-19 10:36
 
        

Senast skapade trådar

Senaste aktivitet i trådar

FAaan va fett asså, reclaim the city asså...fett soft. Alla drog runt å det var fet musik å det var poliser så det känndes fett häftigt å hardcore på något sätt.
Sen hade man ju fett med maskering, åkej inte för att jag gjorde något olagligt alls men man fick ju fett med status och verkade ju fett hardcore så det va soft. å alla kasta typ sönder skyltfönster å fett soft me snutar å allt. skönt när det e hardcore å snutbögarna inte kan göra ett skit för att stoppa nån, yeah reclaim!

Jag har kommit på ett nytt flashigt graffiti utryck idag.
Istället för att säga att man kört eller målat något så säger jag att man "lirat" något....jävligt coolt med nya ord inom graff....får se vilken station jag lirar ikväll......

Yoyoyo yeeeah!!! Nu jävlar har jag blivit hardcore....jag kör STATIONER!!!! Hur jävla äkta, hardcore, graffiti can´t be stopped som hellst!! Okej det är inte så snyggt men vafan det e ju fan tunnelbanestation!! Å det är ju fet respekt...sen att mina målningar ser ut som dreggel spelar ingen roll....för jag e HARDCORE! Därför är det Extremt viktigt precis som vanligt att jag berättar för alla på whoa såfort jag lagt en ny station. Sedan ska såklart alla mina vänner och jag skriva 10000 inlägg där vi disskuterar allt som har med denna station att göra typ: "fan de va soft där när jag drog typ tredje lajnen me kannan typ", "fan fett me knas när jag gick på den där stenen i tunneln" osv.....viktigt att synast när man har varit hardcore...

Yee shit asså fan va jag hatar snutar å sånt asså...fuck falckbögarna också!
Inte för att dom nånsin gjort mig något alls mot mig men det hör fan till att hata dom asså. Connex är också horbögar, egentligen kör dom bara tåg men fan jag hatar dom, jag vet inte riktigt varför men man ska göra det iaf...fuck alla som stoppar graFf!!

citatet "om graffiti är ett brott måste det vara världens vackraste"
tycker jag 'är så jävla smart på nått sätt, så jävla rätt lixom....en gång gjorde jag en målning tär jag skrev det brevid...fan graff är fett med konstform.

tidigare kunde jag ingenting om musik men jag har fått kazaa och därför fått tillgång till massa fet underground och därför är det jävligt viktigt att jag skriver listor på mina favvo låtar här i min presentation så alla fattar vilken sjukt fet koll jag har och hur jävla underground hardcore jag är

en sprillans ny grej som är rätt cool som jag börjat med är att skriva listor på mina vänner och feta kommentar om dom typ´såhär:
GrafFBoy 15=fortsätt representera
Fuck Konnex=fan va fett vi trasha den där tuben i fredags
å så...fett koolt med listor iaf...

äeh shit asså nu pallar jag inte skriva mer men KeEp It ReAl!

(å fuck connex snuten å falck för dom är ju jättecp yeeeah)


FFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFF F FFFFFFFFF
FFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFF F FFFFFFFFF
FFFFFFFFFFFF
FFFFFFFFFFFF
FFFFFFFFFFFFFFFFFFFFF
FFFFFFFFFFFFFFFFFFFFF
FFFFFFFFFFFF
FFFFFFFFFFFF
FFFFFFFFFFFF
FFFFFFFFFFFF
FFFFFFFFFFFF
FFFFFFFFFFFF
FFFFFFFFFFFF
FFFFFFFFFFFF
FFFFFFFFFFFF
FFFFFFFFFFFF

yeah jag avslutar med att göra ett fett jävla F för att visa att jag är hardcore å F står för fuck