I början av Januari 2014 låstes Whoa och du kan alltså ej logga in eller skriva något nytt i forumen. Innehåll i forum osv kommer finnas tillgängligt. Läs Mer »

Användaren är inte inloggad Rekyl P41

Från Barcelona / Barcelona / Spain
Namn:
Rekyl
Sysselsättning:
-
Civilstånd:
Håll dig borta!
Hemsida:
www.myspace.com/lexell
Medlem sedan:
2003-01-13
Senast inloggad:
2013-11-03 02:32
 
        

Senast skapade trådar

Senaste aktivitet i trådar


Jag drar.


-----
Jag kunde slutat efter första tanken jag planterade. Men ju fler människor jag kan få att bryta sina invanda tankebanor en smula, desto bättre.
I dessa tider då alla vill synas på ett eller annat sätt, så står jag gärna för någon sorts reform. Att få människor att bry sig om andra människor igen; för att få kärlekens budskap att åter blomstra.
Jag längtar tillbaks till en tid jag inte ens själv har varit med om. En tid då världens oroligheter förenade människan under samma budskap; fred och kärlek.
På något vis känns det som att vi har lagt kärleken åt sidan, och glömt allt det viktiga någonstans på vägen...
Det kommer en dag då människans vändning kommer. Då vi inser att länder, gränser, religionsskillnader och så vidare, inte är något annat än självförstörelse och olycka.
Jag vet att jag personligen inte kommer att få uppleva denna vackra dag. Men i det långa loppet är jag som sagt nöjd bara genom att ha fått EN person att tänka aningen annorlunda.

-----
Den allra bästa och finaste, som både inspirerar och stimulerar :) 
                 
                                              Lisa för livet <3