I början av Januari 2014 låstes Whoa och du kan alltså ej logga in eller skriva något nytt i forumen. Innehåll i forum osv kommer finnas tillgängligt. Läs Mer »

Användaren är inte inloggad damp1 F38

Från Hägersten / Stockholms län / Sweden
Namn:
NIGHTLIFE BABY!
Sysselsättning:
-
Civilstånd:
-
Hemsida:
www.dreams.se/media/gallery/0..
Medlem sedan:
2001-01-28
Senast inloggad:
2008-09-10 11:20
 
        

Senast skapade trådarHär var det tomt.

Senaste aktivitet i trådar

13/8 Efter en till synes hopplös vecka i Oslo med, förlorade lägenheter och kärlekar och bortglömda födelsedagar så såg inte helgen ljus ut. Men det löste sig i form av min älskade vän och vapendragare Martina och en sjukt kul Upzalaaaah reggae festival, brrrrrr! Ya man! ;)


5/8 Så kul var det... Fuck you.


4/8 The Cure -  In between days!
allt är förtillfället mycket mycket bra, bättre än på läääääänge. Det är kul. Igår var vi på en skatereleasefest, den var kul, sen gick jag hem till min nya vän som har virkat två jättefina band åt mig, vi såg på Rederiet. :)


29/7 Imorse körde jag en walkofshame på 100 meter. Det är schysst. Och jag är kär. I en, håll i hatten, snowboardpojke från Dalarna. Otippat :)


Ane Brun - Rubber & Soul.24/7
Well, det regnar fortfarande oavbrutet, har aldrig varit med om värre. mitt såkallade boende, eller fritidsgården för junkies, langare och annat löst folk suger. Men jobbet är toppen :) Ska fixa billigare boende, schyssta vänner så är jag backontrack. Och så blir det Bali och surf i november. Yeah. Hoppas ni mår bra där hemma.puss12/7 just nu är Oslo: Cityligths - Embee, Jag har fått nog, saknar er därhemma så det gör ont.. Åker hem imorron är hemma i ett och ett halvt dygn, sen är det tillbaka och jobba och slita lite till.

4/6 - I'm off to Oslo! So long! Ses i höst kompisar!

Just nu suger Oslo rätt hårt, Det har regnat i två veckor i sträck snart... Å jag har börjat längta efter vintern. Lär stanna här ett bra tag, har det softaste jobbet någonsin just nu så.
Kommer hem till Sverige mellan den 9-17 Augusti och då är det försenat födelsedagsfirande för de som känner att de vill joina :)

Öh, föresten, mitt Norgenr: +4796871755

-----------------------------------------------------

2/5 - Hemma igen.


---------------------------------------------------


9/12 - Adiós Amigos! Nu flyttar jag hem! Till Sälen.

Jag kommer tillbaka i maj när snön smält bort. OM den nu kommer iår alls..

Jag ska försöka hålla er uppdaterade på bilddagboken, dock går åkningen, jobbet, festandet före.. Men ibland så, om ni har tur.

Annars så kan jag meddela att även om jag befinner mig i Dalarnas skogar så funkar faktiskt min telefon! Tror folk missade det förra året ;)

Kommer sakna dom jag tycker om..

<3 / Elin
------------------------------------------------------------

http://knytet.bilddagboken.se/ <-- Checka läget!http://www.oddperspective.com/   <-- Mina Brorsor! <3min portfolio


------------------------------------------------------------------------


"Sug min kuk. Nämen ooooooj då det har du visst redan gjort...!"


"Jag är ful. Nu går vi hem."


------------------------------------------------------------ ------------