I början av Januari 2014 låstes Whoa och du kan alltså ej logga in eller skriva något nytt i forumen. Innehåll i forum osv kommer finnas tillgängligt. Läs Mer »

Användaren är inte inloggad Spotlightbeats F15

Från Stockholm / Stockholms län / Sweden
Namn:
Klubb Spotlight
Sysselsättning:
-
Civilstånd:
Raggar hårt
Hemsida:
myspace.com/spotlightsweden
Medlem sedan:
2009-06-14
Senast inloggad:
2009-11-05 14:46
 
        
Spotlight är en livemusikklubb som vill ge Sveriges lite mindre etablerade artister en scen i Stockholm. Vi håller till på den före detta pantbanken Stampen i Gamla stan en till två gånger i månaden. Genre har ingen betydelse utan så länge det är originellt och underhållande sätter vi vem som helst i rampljuset. Även en och annan ståuppkomiker har äntrat scenen. Vi har delat in Spotlight i följande klubbar som vi växlar mellan;

Spotlight Beats är klubbkvällar med ”rytmisk” musik så som hiphop, soul och reggae.

Spotlight Chords är klubbkvällar där det framförs lite mer ”instrument- och sångbaserad” musik som till exempel rock, pop och akustiskt.


Vi som driver Spotlight jobbar ideellt och vi agerar arrangörer, bokare och står för marknadsföringen. Vi samarbetar med Studiefrämjandet och har tillgång till viss teknik.

Kontakta gärna oss här eller [email protected] om du vill spela på vår klubb, samarbeta med oss eller har funderingar kring vår verksamhet.