I början av Januari 2014 låstes Whoa och du kan alltså ej logga in eller skriva något nytt i forumen. Innehåll i forum osv kommer finnas tillgängligt. Läs Mer »

Användaren är inte inloggad expozer F39

Från Malmö / Skåne län / Sweden
Namn:
Jozzan
Sysselsättning:
-
Civilstånd:
Upptagen
Hemsida:
-
Medlem sedan:
2007-03-31
Senast inloggad:
2009-05-23 21:04
 
        

Senast skapade trådar

Senaste aktivitet i trådar

ÄR DU TJEJ SÅ TA TID ATT LÄSA DET HÄR, INFORMATION OM SEX , DIREKT INFORMATION FRÅN " en bra partner cummunity "SEX TIPS TILL USLA TJEJER

14. Oralsex är de flesta mäns favoritsyssla - både att ge och att få. Han känner sig accepterad, älskad och bekräftad och sen är det väldigt skönt att känna en varm mun och en smidig tunga omsluta penisen. Tänk på att inte använda tänderna - det gör alldeles för ont - och att inte verka uttråkad eller äcklad, för det blir han garanterat avtänd av. Annars är det bara att slicka och suga på.

11. Pang på. Ibland behövs inget förspel. Överraska honom med en snabbis när han minst av allt anar det. Han får inte röra dig. Du sätter helt enkelt på honom. Garanterat tändande för en varelse som för det mesta får göra en stor del av jobbet själv.

------------------------------------------------------------------------

KVINNORS VANLIGASTE FEL I SÄNGEN *

Tar inte initiativ till sex tillräckligt ofta

Utför oralsex för sällan

Biter på killens bröstvårtor som om de vore hundleksaker

Föreslår aldrig några nya ställningar

Spelar svårflirtad i stället för att gå till attack direkt.

Begår sexuell mened genom att fejka orgasm

* Sexstrejkar när relationen mår dåligt *

Berättar inte vad hon tänder på.

Vågar inte berätta om sina fantasier

Förväntar sig att båda ska komma varje gång

Tror att leken är slut bara för att hon fått orgasm

*Förväntar sig för mycket och tror att det ska vara världsklass varje gång*

*Ger honom prestationsångest genom att köpa en dildo*

*Skäms över sina små bröst och köper därmed missuppfattningen att alla män gillar stora tuttar.*

---------------------------------------------------------------

VANLIGA SEXTIPS

Kvinnan har bara känsel ca. 6 cm in i slidan. Ett bra uttryck är "Storleken har ingen betydelse, det är vad du kan göra med det du har som räknas".

17. Lev ut. För en starkare orgasm: Ge dig friheten att stöna, flämta, flåsa, skrika, oooaaa och aaaaaa så mycket du vill. När psyket kör igång showen brukar kroppen hänga på.

18. Andas. Djupandning är bra för orgasmen. Håll inte inne andan, utan andas med magen, ordentligt.

27. Visa din partner hur du vill bli smekt. Många tjejer och kvinnor förutsätter att partnern automatiskt vet hur deras kroppar ska bli omhändertagna - men eftersom alla kvinnor är lite olika så är det svårt att veta exakt hur DU vill bli behandlad. Ta inget för givet. Visa gärna din partner hur du vill ha det.

28. Slappna av. Bästa sättet att INTE få orgasm är att vara spänd, orolig och nervös. Tänka på att han ska tycka att det är tråkigt eller att du inte hunnit raka bikinilinjen. Glöm världen runtomkring!

43. Fejka aldrig orgasm! Om du fejkar, målar du in dig i ett hörn. För varje gång du fejkar blir det svårare att säga att det INTE var så här du ville ha det. Var ärlig i stället. Han blir mycket mer sårad om du en vacker dag avslöjar att alla dina orgasmer bara var bluff, än om du från början flaggar upp med att det inte går för dig.

44. Prata. Var inte rädd för att säga hur du vill ha det. Om han hela tiden smeker dig fel kommer du aldrig att få orgasm med honom. Är det värt tystnaden?