I början av Januari 2014 låstes Whoa och du kan alltså ej logga in eller skriva något nytt i forumen. Innehåll i forum osv kommer finnas tillgängligt. Läs Mer »

Användaren är inte inloggad Byb1

Från Denmark / Denmark
Namn:
 
Sysselsättning:
-
Civilstånd:
Raggar hårt
Hemsida:
 
Medlem sedan:
2007-01-09
Senast inloggad:
2008-01-20 11:11
 
        

Senast skapade trådar

Senaste aktivitet i trådar

Som jag kallas för är byb. Och Jag ser mig själv som Ingen hiphopare eller gangster som visa brukar kalla sej för.. Jag kan säga lite kort om Mej. Är en kille Som Har vart meed om mycket i hela uppväksten Till idag. och har inte haft några tankar om framtiden en. det tar jag steg för steg.. Ett inträse jag börja Gilla var och börja testa Skapa Gangsta rap nånstans vi år 03. Och Det hela börja meed att en Vän Gjorde en diss till mej. Och Jag Skulle värkligen ge han ett Svar på vad som är sanningen och fantasier.. Jag tog och lirade lite på en Höll på och höll på och lära mej Hela grejen.. och sen tillslut fick jag mitt svar äntligen klart när jag hade lånt en dator och en mick.. Det va inte någe vidare för och va förstå Låt man med sin envis skapa nått jag fick ut på ett Som man kan utrycka sin still på Gangsta beat då... Och Jag Tyckte Det va skit kul och skapa någe som man kan höra Sej själv i högtalarna och Fixsa och trixsa sej fram meed och få sin Musik och börja låta bra också.. det är mycket fick för en som har hela sin Framtid inte ha vart nån som tycker om skolan...
och tillslut mee envisen så blev det bättre och Fick sina Flow och håller  takten mee beatet och Va en rimm apa fullt meed ilska och ont man måde bra av och få ut. och äfter man va klar så Kännde man sej inte lika ilsken innom sej. och sen blev man medlemm på Den föredeta  hemsidan Svenskunderjord Den Stora battel sittn man kunde Lita på tagenterna meed sina Hetaste rader och bästa Flowen till och få en plats uppåt till svårare nivå mee bättre  battlare. och så var Det att man satt där i skolan eller hemma då och iblant satt man fast andra dagar inte.. sen Kom whoa in ibilden jag börja va som hemma då.. och mer tiden  man övade hemma på kvällarna  till flera långa timmars förbätring att få Sitt kick Till Det bästa gangsta rappen man börja mer digga i sina högtalare där hemma då. och Sen fick man äntligen sin Första hemma studio och man fick så mycket finnare ljud och Bättre kvalite på allt.. Och sen Satt man hemma och ladda ner en massa beats och Skrev Ner En texst  som blev så som man kännde inom sej bättre att få Sen ut den i micken och Sen en snabb mixs sen var man Nörjd om Det Inte skulle Bli till någe stort som Jag Gjorde mina små Ider till att jag utnytjade Hela grejen. Varje dag och år Man hade det jobbigt och svårt I uppväksten Blev man mer och mer  trött på regler och Hopp och Kärlek. så Jag tröttna på att göra musik och Började andra vägar Och jag hade musiken alltigt i backtanken om Jag iblant hade tråkigt Kunde jag börja hitta en tungt  Så kalat Gangsta beat.. och så Körde Jag och hade det mer som en kul grej bara och sitta och lira nått kul bara . för jag hade alldrig tänkt meed någe STORT meed musiken. den är bara som Ett stort hjälp jag kan Sjunga min Ilska som kommer meed takten på beatet.. Och Det har aldrig vart Nån annan tanke på still Som Gangsta rap. Som att det är det jag Mår bar av att få ut. Och Förta tanken meed Den stillen Är väl bara för jag lyssnade  Mycket bara på  Sånt man Kallar För Gangsta. Som jag sa Ser mej Inte som nått en bara mej själv Och Mår bra av att Göra sånt Jag mår bara av att få sakt meed takt med Tungt beat.!  ja då Skrev jag ner  info om mej då. och får sina gammla tider Ner skrivna som ett minne här på whoa. vad ni en gör sluta aldrig meed det som ni mår bra av att Göra som en hoppy eller Bara en Hjälpande grej.. I Love The Rap too the end... Peace.