I början av Januari 2014 låstes Whoa och du kan alltså ej logga in eller skriva något nytt i forumen. Innehåll i forum osv kommer finnas tillgängligt. Läs Mer »

Användaren är inte inloggad basta P42

Från Sweden / Sweden
Namn:
Basta
Sysselsättning:
-
Civilstånd:
Singel
Hemsida:
www.kulturkampanjen.se
Medlem sedan:
2001-10-15
Senast inloggad:
2015-05-04 18:55
 
        
Användarnamn Sysselsättning Online
BöFF Användaren är inte inloggad False Gå till användarens gästbok Gästbok
cam Användaren är inte inloggad False Gå till användarens gästbok Gästbok
chemios Användaren är inte inloggad False Gå till användarens gästbok Gästbok
cOma Användaren är inte inloggad False Gå till användarens gästbok Gästbok
Glitch Användaren är inte inloggad False Gå till användarens gästbok Gästbok
gstr Användaren är inte inloggad False Gå till användarens gästbok Gästbok
Loveli Användaren är inte inloggad False Gå till användarens gästbok Gästbok
MeP_one Användaren är inte inloggad False Gå till användarens gästbok Gästbok
Moshmosh Användaren är inte inloggad False Gå till användarens gästbok Gästbok
Systemet Användaren är inte inloggad False Gå till användarens gästbok Gästbok
Telvin Användaren är inte inloggad False Gå till användarens gästbok Gästbok
trancer Användaren är inte inloggad False Gå till användarens gästbok Gästbok


Senast skapade trådar

Senaste aktivitet i trådar

Klart som fan att snuten ser oss som ett hot. Vi vågar göra motstånd. Motstånd mot den så kallade demokratin. Samma demokrati som ser det som en självklarhet att politikerna ska få ha sina möten skyddade till varje pris, bevakade av elitstyrkor som har fått order att skjuta skarpt mot alla som vågar ifrågasätta, skrika, slå på trummor eller, ve och fasa, de människor som tar upp en sten för att kasta. De människor som ser på med fasa, när polisen tar på sig sin maskering: tagit sin sköld, hjälm och batong, slutar att fungerar efter våra regler och lagar. Utan dom hittar på egna, allt eftersom de behagar. De slår människor som sitter ner på marken och sjunger antivåldsvisor. De rider in med full fart på sina kravallhästar rätt igenom demonstrationståg, skjuter en ensam demonstrant (de andra flydde vid varningsskotten). En ensam demonstrant som i sin förtvivlan, tar upp en sten, kastar och missar, tar upp en mindre sten, kastar och missar...
Vilka är det egentligen som är ett hot...


Är det den demokrati du vill leva i???


Den 29:e november brann det fria kulturhuset Cyklopen ned till grunden. Polis och brandkår har fastslagit att branden var anlagd. Branden utbröt 19:00 och brandförloppet var så våldsamt att brandkåren inte hade en chans att rädda lokalen. Samma tid som branden utbröt skulle NMR (Nätverket Mot Rasism) haft en tillställning, som lyckligtvis var inställd. Det är svårt att bortse från tanken att attentatsmännen var ute efter att skada och eventuellt döda människor. Trots sorgen över att vårt kulturhus Cyklopen har blivit nedbränt vill vi höja blicken och se det inträffade ur ett samhällsperspektiv. Vi måste fråga oss om mörka och destruktiva grupper ska få sätta agendan för vilken kultur som får finnas i vårt samhälle. Det är rimligt att myndigheter tar sitt ansvar för att skydda mångfalden i vårt samhälle. Vi ska försöka bygga upp vårt kulturcenter igen men vi behöver hjälp. Vi behöver ett bygglov så att Cyklopen denna gång kan bli en mindre provisorisk och en säkrare byggnad. Vi behöver ett nytt markkontrakt där vi inte stör någon och är mindre hotade. Slutligen behöver vi hjälp med pengar så att vi klarar av att bygga upp huset igen!

/ Cyklopen (Kulturföreningen Kulturkampanjen)