I början av Januari 2014 låstes Whoa och du kan alltså ej logga in eller skriva något nytt i forumen. Innehåll i forum osv kommer finnas tillgängligt. Läs Mer »

Användaren är inte inloggad Seger X15

Från Barcelona / Barcelona / Spain
Namn:
-
Sysselsättning:
-
Civilstånd:
Singel
Hemsida:
-
Medlem sedan:
2006-02-16
Senast inloggad:
2008-06-10 17:19
 
        
Användarnamn Sysselsättning Online
admone Användaren är inte inloggad False Gå till användarens gästbok Gästbok
Chillum_ Användaren är inte inloggad False Gå till användarens gästbok Gästbok
Defusion Användaren är inte inloggad False Gå till användarens gästbok Gästbok
elmagico Användaren är inte inloggad False Gå till användarens gästbok Gästbok


Senast skapade trådar

Senaste aktivitet i trådar

Suparfester urartade i Spanien

Åttio skadades när en fylleslag utvecklades till ett regelrätt upplopp i Barcelona tidigt på lördagsmorgonen. 64 skadades och 54 personer arresterades i sammandrabbningar mellan polis och berusade ungdomar. Ytterligare 12 personer skadades och 16 arresterades i staden Salamanca.

Tiotusentals ungdomar samlade i städer runt om i Spanien på fredagskvällen för att hålla landets största gatudrinkarfest, en "botellon".

I Barcelona ledde festen till strider mellan polisen och ungdomarna på de smala gatorna i stadens centrala delar som pågick hela natten.

Upploppen startade efter midnatt när ungdomarna började kasta flaskor och burkar på polisen som svarade med batongslag och gummikulor.

Brandkåren fick rycka ut för att släcka 50 bränder när ungdomarna satte eld på sopcontainrar på gatorna. Affärsfönster krossades och många affärer plundrades.

"Botellon" har blivit en del av stadslivet i Spanien under senare år. Tonåringar som inte kommer in på barerna köper öl, sprit och vinboxar från livsmedelsaffärerna och drar kring på gatorna.

DN-Reuters