I början av Januari 2014 låstes Whoa och du kan alltså ej logga in eller skriva något nytt i forumen. Innehåll i forum osv kommer finnas tillgängligt. Läs Mer »

Användaren är inte inloggad zeroclaim P33

Från Leninskiy / Karotegin / Tajikistan
Namn:
Simon.
Sysselsättning:
-
Civilstånd:
Upptagen
Hemsida:
-
Medlem sedan:
2005-04-28
Senast inloggad:
2008-05-05 18:34
 
        

Senast skapade trådarHär var det tomt.

Senaste aktivitet i trådar


"Vi växer upp med en massa föreställningar om Sverige, om att det är så himla bra här. Att vi lever i ett jämlikt och klasslöst samhälle, här finns yttrandefrihet och tryckfrihet och mötesfrihet.
Vi var neutrala under andra världskriget och lever i en god demokrati. Medierna står på de svagas sida, alla fängelser är lyxiga och polisen gör alltid rätt. När man inser att nej, så är det inte, då går nånting i ens bild av samhället sönder."
d i r e k t


a k t i o n

Nyköpings Antifa - maybe outnumbered but never outgunned


Syns i Salem fascist svin


http://www.royalemadness.com/image001.gif


RYT TILL MOT NAZISMEN

NATIONALDAGEN 6/6
SAMLING KL.11.00
SLUSSEN

Högerextremismen är på frammarsch. Förutom Sverigedemokraternas framgångar arrangeras i Stockholm två gånger per år nazistiska marscher som räknas till de största i Europa. Den ena av dessa äger rum i Salem sedan flera år tillbaka. Den andra äger rum mitt i Stockholms Centrum på nationaldagen den 6:e Juni.

VARFÖR SKALL JAG DEMONSTRERA MOT NAZISM DEN 6:e JUNI?

Nazism och högerextremism kan inte tigas ihjäl. All erfarenhet visar att det är först när nazismen möter motstånd, när det blir jobbigt att vara nazist, som de trycks tillbaka.

För att de inte bara "yttrar ideér", att med hot om våld eller våld kränka andra människors rätt att finnas till, utan för att de gör det i praktiken. Både när de marscherar och rör sig på stan till och från sina marscher.

För att högerextremism är ett politiskt hot mot majoriteten. De utmålar sig som att de står i opposition mot samhällseliten. Men det är en falsk folklighet då de sår splittring mellan oss. De enda som tjänar på det är just de som de säger sig vara emot, makthavarna och de rika. Högerextremisterna hjälper eliten att spela ut majoriteten av oss i den nedre delen av samhällspyramiden mot varandra. När vanligt folk slåss med varandra kan eliten sitta ostörd i toppen. Istället för att rikta vår vrede mot varandra så måste vi rikta vår vrede uppåt i samhället. Vi i arbetarklassen måste se vad vi har gemensamt. Att vi har mer gemensamt med våra grannar, skolkamrater och arbetskollegor, oavsett efternamn och hudfärg, än vad vi har med överklassen från till exempel Danderyd.

För att det bara är vanliga människor som kan stoppa högerextremismen. Polis, media, proffspolitiker och andra makthavare kan inte göra det på grund av att de är i toppen av samhällspyramiden. De säger att nazism bara handlar om att "yttra ideér" och påstår att alla som agerar mot nazism "bara är några som vill bråka". Att det bara är ett ordningsproblem för polisen att lösa. Det måste bli ett slut på det. Man skall inte behöva känna sig som en brottsling för att man visar civilkurage och tar strid mot de som försöker att splittra oss vanliga människor från varandra.

arr: Nätverket mot Rasism (www.nmr.nu)