I början av Januari 2014 låstes Whoa och du kan alltså ej logga in eller skriva något nytt i forumen. Innehåll i forum osv kommer finnas tillgängligt. Läs Mer »

Användaren är inte inloggad NANI F35

Från Västerås / Västmanlands län / Sweden
Namn:
flavia nanie
Sysselsättning:
-
Civilstånd:
Singel
Hemsida:
www.myspace.com/75677548
Medlem sedan:
2003-08-22
Senast inloggad:
2009-03-03 18:49
 
        

Senast skapade trådarHär var det tomt.

Senaste aktivitet i trådarHär var det tomt.
Ta Varje Dag Som Den Kommer.. Man kan inte ångra det man har gjort, bara det man inte har gjort... livet är inte ett problem som skall lösas, utan ett verklighet som ska upplevas..
Det är sant att kärleken är het men det bränns inte förrän det tagit slut.. Man vet inte vad man har, Förrän man förlorat det... Den som talar illa om andra i din närvaro talar illa om dig i din frånvaro..
Behandla andra så som du själv vill bli behandlad!


r..i...p.. adam see you at croossroads 2005-07-25


r....i....p. oskar see you at croossroads

"if you love something, let it go, if it's comes back to you, then it's yours, if it doesen't it never was yours"
min bröder all kärlek till er lobban musa rosan

i väntan på ett mirakelnär livet är svåt är det fint att luta till baks på sina vänner såna vänner har jag älskar er ´mer än livet

Låt mig berätta en historia om livet. Om livet som du lever idag. Om människor som sviker. Om känslor som skriker. Om hjärtan som krossas efter ett tag. Om dagen som gryr. Om känslor som styr. Om besvikelsen och ovissheten. Om passionen och närheten. Om skenet som bedrar. Om synen som inte hjälper dig när du verkligen vill se. Om känslor som finns kvar. Om olika människor och deras visioner. Om att uttrycka olika passioner. Om att våga visa vem du är. Om att våga vara dig själv. Det är det som hjälper dig att klara dig här. Livet handlar inte om dej,om mej,om oss Det handlar om den omtanke vi ger varandra Att leva är inte detsamma som hur mycket sol som når mitt hjärta utan hur mycket som kan reflekteras i ditt hjärta