I början av Januari 2014 låstes Whoa och du kan alltså ej logga in eller skriva något nytt i forumen. Innehåll i forum osv kommer finnas tillgängligt. Läs Mer »

Whoa anpassad för iPhone & iPod Touch

Whoa Community - Allmänt om whoa

   
Webmaster

2008-07-08 09:20

Whoa anpassad för iPhone & iPod Touch

Whoa-nyhet från Whoa Blog:

Med ett förflutet i mobilbranschen, ett stort intresse för mobiler och en förkärlek för Apple-produkter känns det riktigt roligt att idag få lansera det senaste projektet vi har jobbat med här på Whoa: en version av sidan anpassad för iPhone och iPod Touch.

För er som inte är lika intresserade eller insatta så kan jag kort berätta att Apple's iPhone gjort succé i USA sedan den släpptes där för ett år sedan och framförallt har den inneburit en revolution för människors möjligheter att surfa i sina mobiler. Med en rejäl skärm, bra webbläsare och ett användarvänligt och smart gränssnitt är den som gjord för att kolla mail, läsa nyheter och använda sociala nätverk direkt i mobilen.

I samband med att mobilen nu släpps i Sverige på fredag vill vi se till att ge alla våra medlemmar med en iPhone möjligheten att använda Whoa även när ni inte har tillgång till en dator. Självklart är det även en vanlig mobil version som kommer fungera i de flesta mobilmodeller på gång inom kort.

Vi hoppas att ni är många som utnyttjar möjligheten att kolla in bloggen, forumen, gästböcker och meddelanden via mobilen. Enjoy!

Adressen är: iphone.whoa.nu

Screenshots: press.whoa.nu