I början av Januari 2014 låstes Whoa och du kan alltså ej logga in eller skriva något nytt i forumen. Innehåll i forum osv kommer finnas tillgängligt. Läs Mer »

Nytt forum + borttaget forum på whoa!

Whoa Community - Allmänt om whoa

   
Redaktionschef

2005-03-28 21:44

Nytt forum + borttaget forum på whoa!

Vi är idag glada att kunna presentera ett nytt forum på whoa, som hittas under "Musik". Forumet heter "Svensk hiphop online" och har precis som det låter en stor koppling till det redan befintliga "svensk hiphop"-forumet.

Svensk hiphop online" är till för att samla info från de lite större på den svenska scenen (d.v.s. här ska det inte finnas trådar om "ganska" okända rappare). Här postas allt som rör svensk hiphop på nätet. I detta ingår alltså nyheter, mp3-släpp, intervjuer, recensioner och andra artiklar. Från och med nu hänvisas alltså alla typer av trådar som handlar om svensk hiphop på nätet till "Svensk hiphop online"-forumet.

Införandet av nya forumet innebär också att vi snart tar bort recensionsforumet då alla recensioner av svenska akter från och med nu hamnar i "Svensk hiphop online" (recensioner av utländska akter hänvisas från och med nu till "Utländsk hiphop").

Införandet av nya forumet innebär också, som ni förstått, att mp3s som släpps från stora, etablerade artister eller på stora hemsidor hamnar i "Svensk hiphop online" (övriga mp3s stannar precis som tidigare i audioforumet).

Före ni börjar att använda "Svensk hiphop online" så ser vi gärna att ni läser igenom reglerna för forumet. Dom hittar ni här!

Oracle aka HipHop-Oraklet | Whoa-Crew 2000-2013|
I januari 2014 lägger vi ned Whoa. Tack för de här åren!