I början av Januari 2014 låstes Whoa och du kan alltså ej logga in eller skriva något nytt i forumen. Innehåll i forum osv kommer finnas tillgängligt. Läs Mer »

Attention ang. forumbantningen

Whoa Community - Allmänt om whoa

   

2004-09-26 22:16

Attention ang. forumbantningen

whats up med all den här "håll er här" taktik för att minska antalet trådar?

- En topic med 100 inlägg och uppåt tar en väldans tid att ladda med ett 56 k modem, som fortfarande används av många och det är ju måttligt kul att exakt allt som skrivs om t ex Allsvenskan i fotboll ska ligga i samma topic, det kommer att innebära ca 6-700 inlägg i veckan. Låt folk göra sina topics istället, ni har ju för tusan moderators som sköter forumet och rensar bort sådant som är onödigt.

Och i grund och botten är ett diskussionsforum till för just diskussion, hur ska man kunna diskutera om vartannat inlägg handlar om något helt annat? Nej den här topic-bantningen tycker jag bara är dum och ganska ogenomtänkt. visst det kanske lättar trycket på servern men se då till att rensa oftare istället. Som i filmforumet t ex, där finns det ingen vits att skriva något längre för allt hänvisas till imdb.com hela tiden, jaha, varför inte bara ta bort Film och TV forumet då och länka direkt till nämda hemsida istället?

Tänk efter.

http://www.myspace.com/dirtydonline