I början av Januari 2014 låstes Whoa och du kan alltså ej logga in eller skriva något nytt i forumen. Innehåll i forum osv kommer finnas tillgängligt. Läs Mer »

Ny regel för samtliga forums på whoa!

Whoa Community - Allmänt om whoa

   
Redaktionschef

2004-03-21 16:43

Ny regel för samtliga forums på whoa!

Som ni kanske sett på startsidan så gäller numera en ny regel på denna community. Följande kan läsas på startsidan:

För att höja standarden här på Whoa, så är det från och med nu endast tillåtet att skicka ett inlägg om du har något konstruktivt att tillföra diskussionen. Alla andra meddelanden kommer raderas. Bryter du medvetet mot regeln upprepade gånger kommer du att varnas och i värsta fall att stängas av från Whoa. Självklart finns det undantag till alla regler, och det kan gälla t.ex. enkäter.

Detta är ett initiativ vi har tagit efter att ha lyssnat på många olika användares synpunkter och åsikter, och inget vi bara har bestämt för bestämmandets skull.

Vi vill belysa att vi inte eftersöker essäer varje gång ni ska svara. Ett kort meddelande fungerar det med, så länge det är konstruktivt och bidrar till att diskussionen går framåt. Däremot är det inte längre tillåtet med inlägg innehållande exempelvis "Nice!", "dom suger!", "Värsta häftig", "Hahaha!", "Idiot" eller liknande. Skriver du något, skriv varför du tycker så eller kommentera det andra tycker. Nyckelordet är som sagt "konstruktiv".


Regeln hittar ni under "Whoa Community", punkt nummer 20.

Vill ni kommentera eller diskutera det här beslutet så är ni välkomna att göra det i den här tråden.

/whoa-crew

peace out,

Oracle aka HipHop-Oraklet | Whoa-Crew 2000-2013|
I januari 2014 lägger vi ned Whoa. Tack för de här åren!