I början av Januari 2014 låstes Whoa och du kan alltså ej logga in eller skriva något nytt i forumen. Innehåll i forum osv kommer finnas tillgängligt. Läs Mer »

[sökes] rappare till mixtape

Vår Hiphop - Samarbeten

   

2011-02-09 00:21

[sökes] rappare till mixtape

Rapwarriors of sweden unite.....

vi är ett gäng producenter och dj´s som vill ge hyffsat okända svenska rappare SOM ÄR OSIGNADE, en chans att synas och höras, därför ska vi releasa ett mixtape med osignade artister via t.ex piratebay inom kort och söker nu folk som är vill vara med...

remixandet kommer ske av några av oss på VISSA SPÅR för att mixtapet garanterat ska innehålla nåt exlusivt som inte finns nån annanstans..

INGEN ska tjäna några pengar på det utan det handlar om unga förmågor som vi vill höras och oss som är äldre i gamet som vill hjälpa dem..

den förra mixtapen laddades ned över 10tusen gånger över 30 trackers och flera artister från dem är nu signade på diverse skivbolag och/eller har ökat sina spelningar massivt sedan de var med på mixtapen.....

Jag har själv varit där en gång och jagat giriga producenter och skivbolag och vi hittade aldrig några riktigt bra kanaler att realeasa våra grejer i..
vi vill nu ändra på detta...

det finns galet mycke bra svensk Hiphop därute som behöver höras !....

så kom igen


mejla era bidrag till
[email protected] eller
[email protected]

-----------
//Bernard B-man Larsson

----------


(rubriken ändrad av Mabande p.g.a. CAPS och flytt 2011-02-09 00:41:56)

 http://www.youtube.com/watch?v=70OqAMOjXe8