I början av Januari 2014 låstes Whoa och du kan alltså ej logga in eller skriva något nytt i forumen. Innehåll i forum osv kommer finnas tillgängligt. Läs Mer »

King-Kong Music söker producenter till kommande mixtape!

Vår Hiphop - Producenter & DJs

   
Moderator

2011-04-06 10:21

King-Kong Music söker producenter till kommande mixtape!

Vi jobbar just nu på att få igång vårt kommande mixtape Apornas Planet Vol.2 och siktar på att ha det färdigt innan sommarens slut. Förra mixtapet bestod utav 8 spår och vi känner att vi siktar på ungefär samma sak nu! Vi har lite färdiga texter, teman och planer men skulle vilja ha lite mer beats att välja på då vi i vanliga fall (oftast) kört på beats ifrån våran egna producent Don Cezaro.

Mixtapet kommer att släppas på Spotify, Youtube, Facebook, Whoa etc. och eftersom vi inte har några planer på att tjäna några pengar på det så är det inte heller något vi kan erbjuda dig som producent. Däremot kommer ditt namn stå med på omslaget osv och eftersom vi har rätt så många besökare på diverse sidor så kommer du absolut att få ut ditt namn om du samarbetar med oss.

Om du inte har hört oss tidigare så finns det att lyssna på HÄR!

Så om du känner för att producera något till vårt kommande mixtape eller känner att du vill ha oss på dina beats, ditt mixtape, någon gästvers etc. så är det bara att hojta antingen här i tråden, PM eller över msn; [email protected]

www.kingkongmusic.se

// Fonk

Producerar, gästar, mixar & mastrar till ett oerhört bra pris. Intresserad? Adda: [email protected]